Anglickým nominacím na hráče roku dominuje trio z Liverpoolu

V Anglii byla zveřejněna nominace na hráče roku podle hlasování samotných fotbalistů. Anketu hráčské asociace (PFA) vyhraje jeden ze šestice Luís Suárez, Steven Gerrard, Daniel Sturridge (všichni Liverpool), Eden Hazard (Chelsea), Yaya Touré (Man City), Adam Lallana (Southampton).

Yaya Touré bude Manchesteru City chybět jen dva týdny

Manchesteru City bude v boji o anglický titul chybět nejlepší střelec Yaya Touré. Třicetiletý záložník má nespecifikované problémy se svalem na noze a podle agentury AP přijde o tři z šesti zbývajících zápasů klubu v Premier League.

Yaya Touré se potřetí za sebou stal nejlepším fotbalistou Afriky

Záložník Yaya Touré z Manchesteru City byl potřetí za sebou vyhlášen nejlepším fotbalistou Afriky. Favorizovaný reprezentant Pobřeží slonoviny uspěl v anketě za rok 2013 před nigerijským středopolařem Johnem Obim Mikelem z Chelsea. Třetí místo obsadil loni druhý útočník Didier Drogba z Galatasaraye.

Touré útočí na třetí cenu pro nejlepšího hráče Afriky

Záložník Yaya Touré z Manchesteru City může potřetí za sebou vyhrát anketu o nejlepšího fotbalistu Afriky. Reprezentant Pobřeží slonoviny figuruje v užší tříčlenné nominaci spolu s krajanem Didierem Drogbou z Galatasaraye a nigerijským záložníkem Johnem Obim Mikelem z Chelsea.

Touré může útočit na třetí titul pro nejlepšího fotbalisty Afriky

Záložník Manchesteru City Yaya Touré je hlavním adeptem na vítězství v anketě o nejlepšího fotbalistu Afriky. Cenu už získal v minulých dvou letech, a pokud bude dekorován i 9. ledna v Lagosu, zkompletuje pomyslný hattrick. Deset kandidátů dnes bylo zveřejněno Africkou fotbalovou konfederací.

CSKA Moskva má za rasismus fanoušků zavřenou část hlediště

CSKA Moskva odehraje nejbližší domácí zápas Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov před částečně uzavřeným hledištěm. Disciplinární komise UEFA ruský klub potrestala za rasistické chování fanoušků při utkání s Manchesterem City.

Yaya Touré ukončil spekulace, u Citizens možná ukončí kariéru

Yaya Touré během včerejšího dne zadupal do země spekulace o svém možném odchodu z Manchesteru City. Záložník z Pobřeží slonoviny se s anglickým klubem dohodl na nové smlouvě a upsal se mu až do června 2017...

Agent: Yaya chce podepsat do víkendu. Nevylučuje odchod

Yaya Touré už šest měsíců neúspěšně jedná s vedením Manchesteru City o prodloužení smlouvy, která platí do léta 2015. Záložníkův agent Dimitri Seluk dává najevo nespokojenost se zdlouhavým jednáním a nevylučuje, že Touré z klubu v létě odejde.

Ocenění Afrického fotbalisty roku znovu přebral Yaya Touré

Nikoliv Didier Drogba, jak se předběžně očekávalo, nýbrž Yaya Touré byl dnes v Akře prohlášen za nejlepšího afrického fotbalistu uplynulého roku. Mistr Anglie a stříbrný účastník posledního APN tedy obhájil svůj loňský triumf...

Africkým fotbalistou roku bude Yaya Touré, Drogba nebo Song

Nejlepším africkým fotbalistou pro rok 2012 bude vyhlášen buď Kamerunec Alex Song z Barcelony, kanonýr Pobřeží slonoviny Didier Drogba nebo jeho krajan Yaya Touré, který obhajuje loňské prvenství. Užší nominaci z původního desetičlenného seznamu dnes zveřejnili organizátoři ankety.

Do nominace nejlepších záložníků se dostal jediný neevropský hráč

Světová fotbalová federace FIFA a hráčská unie FIFPro dnes zveřejnily nominaci záložníků do nejlepší jedenáctky za rok 2012. Mezi patnácti jmény jasně dominují Evropané, jediným středopolařem ze zemí mimo starý kontinent je reprezentant Pobřeží slonoviny Yaya Touré...

Citizens podali stížnost na rasismus

Vedení Manchesteru City podalo UEFA stížnost na chování fanoušků Porta při úvodním utkání 2. kola Evropské ligy. Podle anglického klubu, který čtvrteční zápas vyhrál 2:1, domácí příznivci rasisticky nadávali útočníkovi Mariu Balotellimu a záložníkovi Yayovi Tourému.

Nejlepším africkým fotbalistou za rok 2011 je Yaya Touré

Nejlepším fotbalistou Afriky za rok 2011 je Yaya Touré. Záložník Manchesteru City porazil v anketě trenérů a kapitánů 53 zemí kontinentu Ghaňana Andrého Ayewa z Marseille a barcelonského hráče Seydou Keitu z Mali.

Nejlepším hráčem Afriky bude André Ayew, Yaya Touré nebo Keita

Nejlepší fotbalista Afriky za letošní rok vzejde z trojice André Ayew z Marseille, Seydou Keita z Barcelony a Yaya Touré z Manchesteru City. Jméno vítěze bude oznámeno ve čtvrtek na galavečeru v ghanské Akkře.

Eto'o může být popáté nejlepším africkým fotbalistou

Kamerunský útočník Samuel Eto'o se může popáté stát nejlepším fotbalistou Afriky. Třicetiletý hráč Anži Machačkala je v desetičlenné nominaci na trofej za letošní rok, jejíž majitel bude vyhlášen 22. prosince na galavečeru v Akkře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele