Další články

Bývalý fotbalista roku Afriky Touré bude hrát druhou čínskou ligu

Čtyřnásobný nejlepší africký fotbalista roku Yaya Touré podepsal smlouvu s vedoucím týmem druhé čínské ligy Qingdao Huanghai. Bývalý kapitán reprezentace Pobřeží slonoviny byl bez angažmá od loňského prosince, kdy po třech měsících skončil v Olympiakosu Pireus.

Yaya Touré už hrát nebude, chystá se na trenérskou kariéru

Yaya Touré oficiálně pověsil kopačky na hřebík a jeho posledním angažmá zůstane to v Olympiakosu Pireus. Nyní už někdejší záložník a reprezentant Pobřeží slonoviny před sebou má novou výzvu, chce se co nejrychleji stát trenérem...

Yaya Touré ještě neřekl poslední slovo, v kariéře hodlá pokračovat

Yaya Touré plánuje návrat na zelené trávníky. Zkušený záložník z Pobřeží slonoviny v prosinci opustil Olympiakos Pireus a znovu si hledá nové angažmá, v rozhovoru pro Sky Sports přiznal, že by rád hrál ještě jeden nebo dva roky a jeho další zaměstnavatel by mohl být třeba z Anglie...

Yaya Touré vydržel v Olympiakosu jen tři měsíce

Bývalý kapitán reprezentace Pobřeží slonoviny Yaya Touré vydržel v Olympiakosu Pireus jen tři měsíce. Jeho návrat do řeckého klubu, s nímž v sezoně 2005/06 získal double, dopadl neslavně, do základní sestavy trenéra Pedra Martinse se pětatřicetiletý záložník neprobojoval.

Yaya Touré se po 12 letech vrátil do Olympiakosu

Záložník Yaya Touré se po 12 letech vrátil do Olympiakosu Pireus. Do řeckého klubu bývalý kapitán reprezentace Pobřeží slonoviny zamířil po konci v Manchesteru City, kde v poslední sezoně šanci nedostával a čekal na lavičce náhradníků.

Yaya Touré obvinil trenéra Guardiolu z rasismu

Záložník Yaya Touré obvinil trenéra Pepa Guardiolu z rasismu. Hráč z Pobřeží slonoviny v rozhovoru pro magazín France Football prohlásil s tím, že by rád demytizoval španělského kouče, se kterým se potkal v Barceloně a naposledy v Manchesteru City.

Agent: Yaya Touré chce zůstat v Premier League

Anglickou nejvyšší soutěž by chtěl i během nadcházející sezóny hrát Yaya Touré. Tomu po sezóně vyprší kontrakt s Manchesterem City, podle slov jeho agenta Dimitriho Seluka však chce nadále zůstat v Premier League...

Yaya Touré se chce vrátit do reprezentace Pobřeží slonoviny

Bývalý kapitán reprezentace Pobřeží slonoviny Yaya Touré se rozhodl vrátit do národního týmu, s nímž se rozloučil loni na podzim. Čtyřiatřicetiletý záložník Manchesteru City by rád pomohl "Slonům" k úspěchu na africkém šampionátu v roce 2019.

Touré zůstává v Manchesteru City, dostal novou jednoletou smlouvu

Yaya Touré stráví rovněž osmou sezonu v řadě v Manchesteru City. Záložník z Pobřeží slonoviny měl smlouvu jenom do konce letošní sezony a uplynulý rok začal pouze mezi náhradníky, manažera Pepa Guardiolu ovšem přesvědčil o svých kvalitách a nakonec si vysloužil nový jednoletý kontrakt...

Touré chce pokračovat v City a ideálně v klubu i ukončit kariéru

Ve fotbale se věci mohou měnit hodně rychle a své o tom ví i Yaya Touré. 34letý záložník v úvodu letošní sezony nehrál důležitou roli v plánech manažera Manchesteru City Pepa Guardioly a vysedával pouze mezi náhradníky, případně na tribuně, s postupujícím časem si ovšem důvěru španělského kormidelníka získal a nastupoval pravidelně.

Touré stěhování nechystá, v lednu s nikým jednat nebude

Yaya Touré stráví rovněž druhou polovinu letošní sezony v Manchesteru City. Africký záložník v průběhu léta nehrál důležitou roli v dalších plánech manažera Pepa Guardioly a nepomohlo mu ani vyjádření agenta, za to se ovšem omluvil a následně byl znovu zařazen do základní sestavy...

O cenu BBC Afrického hráče roku se opět uchází i Yaya Touré

Dnes byla postupně odhalena pětice afrických fotbalistů, kteří se poperou o cenu nejlepšího hráče kontinentu dle hlasování čtenářů BBC. Ve výběru nechybí ani dvojnásobný vítěz Yaya Touré či Sadio Mané (Liverpool) s Andrém Ayewem (West Ham), o držiteli ceny se však patrně rozhodne mezi Riyadem Mahrezem z Leicesteru a dortmundským Pierrem Aubameyangem...

Přehlížený Touré se omluvil kouči Guardiolovi za agentovu kritiku

Čtyřnásobný nejlepší fotbalista Afriky Yaya Touré se omluvil trenérovi Manchesteru City Pepu Guardiolovi za výroky svého agenta, který španělského kouče v září kritizoval. Guardiola od té doby bývalého kapitána týmu nestaví a čeká na omluvu Dimitriho Seluka. Hráčův manažer se nadále trenérovi omluvit odmítá.

Záložník Touré skončil v reprezentaci Pobřeží slonoviny

Záložník Yaya Touré ve 33 letech ukončil reprezentační kariéru. Středopolař Manchesteru City za Pobřeží slonoviny odehrál 113 utkání a loni v únoru dovedl "Slony" jako kapitán k triumfu na mistrovství Afriky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele