Yaya Touré by chtěl v Manchesteru City ukončit kariéru

22.02.2015, 22:06
Aktuality
Yaya Touré má s Manchesterem City kontrakt do roku 2017, poslední dobou se však hlasitě začalo spekulovat o tom, že reprezentant Pobřeží slonoviny neprodlouží smlouvu a od "Citizens" odejde. To se však podle jeho agenta Dimitri Seluka nezakládá na pravdě...

Čerstvý vítěz Afrického poháru národů hraje za Manchester City pátou sezónu, během té doby se vypracoval na oporu ambiciózního celku, se kterým dokázal opanovat Premier League.

Bývalý hráč Barcelony nebo Monaka má s aktuálním šampionem anglické nejvyšší soutěže kontrakt ještě na příští dvě sezóny, jeho prodloužení pak nemělo být podle posledních zpráv na pořadu dne. "Yaya miluje Manchester," prohlásil hráčův agent Dimitri Seluk. "I přesto, co se povídá, je v klubu šťastný," dodal Seluk.

Podle slov agenta by mohl Yaya Touré v Manchesteru City ukončit kariéru, následně by se mohl přesunout do managementu klubu, kde by mohl vykonávat třeba funkci sportovního ředitele. "Ve skutečnosti chce Yaya v Manchesteru City ukončit kariéru a následně by mohl pro klub pracovat," uvedl Seluk. "To je důvod, proč by mu mělo City nabídnout novou smlouvu," domnívá se agent.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (417)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele