Další články

Szczesny zajistil Polsku postup na ME. Porážka by nejspíš znamenala konec reprezentační kariéry, přiznal

Polský brankář Wojciech Szczesny přiznal, že chycenou penaltou v poslední sérii úterního rozstřelu proti Walesu zřejmě odvrátil konec reprezentační kariéry. Třiatřicetiletá opora Juventusu dovedla svůj tým skrz play off na evropský šampionát, po postupu ale cítila spíš úlevu než radost.

Neexistuje způsob, jak zastavit Mbappého, zní z polského tábora

Odpoledne plné rekordů zažila francouzská reprezentace během dnešního osmifinálového duelu na mistrovství světa proti Polsku. Při výhře 3:1 se stal Olivier Giroud nejlepším střelcem historie "Les Bleus". Jeho kolega z útoku Kylian Mbappé se trefil dvakrát, s pěti góly se osamostatnil v čele tabulky střelců turnaje v Kataru a jako nejmladší hráč historie dal osmou a devátou branku na MS. Z obou táborů se po utkání snesla chvála hlavně na třiadvacetiletého Mbappého.

Hořkosladká vítězství a favorité na odpočinku: 3. kolo MS v kostce

Závěrečné zápasy skupinové fáze jsou na velkých turnajích vždycky hodně specifické. Některé týmy už nemají o co hrát, některé mají naopak postup jistý - a klíčové opory nechají odpočívat. A někdy se sejdou dva týmy v přímém souboji o setrvání v turnaji. Mistrovství světa v Kataru nabídlo úplně všechny verze.

Szczęsny po druhé chycené penaltě: Měl jsem na turnaji dvakrát štěstí

Polský brankář Wojciech Szczęsny se při středečním utkání s Argentinou na fotbalovém mistrovství světa vsadil s kapitánem soupeře Lionelem Messim o 100 eur, že rozhodčí za vzájemný souboj nenařídí penaltu. Gólman Juventusu Turín sice sázku prohrál, ale pokutový kop hvězdnému útočníkovi Paris St. Germain zneškodnil. Szczęsny, který na turnaji v Kataru chytil druhou penaltu, měl podle svých slov znovu štěstí...

Svěží vítr z Afriky: 2. kolo MS v kostce

Pro průměrného evropského fanouška je mistrovství světa vždycky tak trochu exotika. V mezidobí jsou přeci jen na očích především celky ze starého kontinentu a reprezentace z Asie, Afriky či Ameriky jsou k vidění jen na lokálních šampionátech. O to větší pozornost je potřeba jim věnovat právě nyní - a ve druhém skupinovém kole bylo co sledovat.

Brankář Szczęsny přišel o místo jedničky v Arsenalu kvůli kouření

Brankář turínského Juventusu Wojciech Szczęsny přiznal, že za koncem jeho kariéry v Arsenalu stálo kouření v šatně. Když se o jeho prohřešku dozvěděl manažer Arséne Wenger, přišel o místo jedničky, které si už nazpátek nevybojoval.

TOP 10 světových brankářů podle Eurofotbalu

De Gea, Neuer, Oblak, nebo někdo jiný? Kdo je podle redaktorů Eurofotbal.cz mezi světovými brankáři tím vůbec nejlepším? Žebříček deseti skvělých brankářů báječné úrovně, v pořadí, jak ho určili redaktoři tohoto serveru.

Szczęsny pokračuje v Juventusu, upsal se mu do června 2024

Wojciech Szczęsny má jasno ohledně toho, čí svatyni bude hájit v nadcházejících sezonách. Polský brankář působí v turínském Juventusu a platit to bude i nadále, s vedením delší dobu jednal o podmínkách nového kontraktu a dnes bylo oficiálně vše podepsáno...

Szczesny chycenou penaltou zahájil Higuaínovo peklo. Dobře se známe, řekl

Byl to jeden z klíčových okamžiků bitvy mezi AC Milán a Juventusem na San Siru. Domácí Gonzalo Higuaín však pokutový kop neproměnil. Brankář Wojciech Szczesny vytáhl parádní zákrok a uchránil Staré dámě vedení, které pak ještě navýšil Cristiano Ronaldo. Ten hrál svou roli i u zmíněné penalty.

Ani chvíli jsem neotálel, řekl o nabídce Juventusu Szczęsny

Wojciech Szczęsny v uplynulých dvou sezonách hostoval z Arsenalu v AS Řím a italskou nejvyšší soutěž bude hrát rovněž v nadcházejících letech. Polského brankáře zlákala nabídka z Juventusu, nad níž příliš dlouho neotálel...

Brankář Szczęsny by měl v Juventusu krýt záda Buffonovi

Brankář Wojciech Szczęsny má namířeno z londýnského Arsenalu do Juventusu. Oba kluby už jsou podle britských médií domluvené na podmínkách přestupu a sedmadvacetiletému polskému reprezentantovi chybí k novému angažmá jen úspěšně projít zdravotní prohlídkou. V týmu italského šampiona a finalisty Ligy mistrů by měl krýt záda veteránovi Gianluigimu Buffonovi.

Szczęsny chce zůstat v AS Řím, reaguje na spekulace Pallotta

Wojciech Szczęsny v uplynulých dvou sezonách hostoval v AS Řím a je otázkou, čí svatyni bude hájit v příštím ročníku Ligy mistrů. Polský brankář patří Arsenalu a variant je hned několik, jednou z nich je i přestup do turínského Juventusu...

Szczęsny bude i v nové sezoně hostovat v AS Řím

Wojciech Szczęsny bude rovněž v ligovém ročníku 2016/2017 hostovat z Arsenalu v AS Řím. Polský brankář byl do hlavního města Itálie zapůjčen již před rokem a všechny strany se nyní dohodly na prodloužení hostování o dalších dvanáct měsíců...

Szczęsny se rozhodl, v létě by rád zůstal v Římě

Wojciech Szczęsny má jasnou představu o tom, kde chce chytat v následující ligové sezoně. Polský brankář letos hostuje z Arsenalu v AS Řím a angažmá v hlavním městě Itálie by si rád o něco protáhl...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele