Další články

Solanke v laufu a Ødegaardova ruka: 18. kolo Premier League v kostce

Ani Erling Haaland, ani Mohamed Salah. Nejlepším střelcem anglické ligy v prosinci je suverénně Dominic Solanke. Rodák z Readingu si hýčká životní formu, která vygradovala hattrickem v Nottinghamu, kde řídil vítězství Bournemouthu 3:2. V očekávaném šlágru se druhý Liverpool rozešel smírně s vedoucím Arsenalem 1:1. I proto, že rozhodčí Chris Kavanagh ve spolupráci s VARem nenařídil penaltu po ruce Martina Ødegaarda.

Nešťastník Aké a spasitel McTominay: 8. kolo Premier League v kostce

Série ligových nezdarů trvající téměř osm let je minulostí. Arsenal v očekávaném šlágru udolal Manchester City 1:0 brankou Gabriela Martinelliho, který v 86. minutě s pomocí teče Nathana Akého dostal Emirates Stadium do varu. V euforii se o víkendu topil také Scott McTominay, jenž dvěma trefami v nastaveném čase rozhodl o výhře Manchesteru United nad Brentfordem 2:1, a po odmlce zazářil také Raheem Sterling z Chelsea.

De Zerbiho symfonie v Divadle snů: 5. kolo Premier League v kostce

Po famózním výkonu proti Newcastlu (3:0) udělal trenér Brightonu Roberto De Zerbi před šlágrem na Old Trafford šest změn v základní sestavě. Výsledek? Loupež v posvátném chrámu Manchesteru United prostřednictvím vítězství 3:1. Seagulls i v letošní sezoně létají na křídlech euforie a na čtvrteční historickou premiéru v evropských pohárech se naladili s lehkostí sobě vlastní.

Fantasy Boost: TheReds97 ukázal sílu v záloze, v laufu je trojice MMM i Foden

Druhý prodloužený víkend s Premier League je minulostí. V konkurenci 661 trenérů ve Fantasy Premier League (FPL) minilize na našem webu byl tentokrát nejlepší Dominik Cibulka, jehož TheReds97 v čele s hvězdami Brightonu a Brentfordu zapsal 93 bodů. V rubrice Fantasy Boost rozebereme jak top sestavu kola, tak i několik možností pro upgrade vašeho týmu.

Fantasy Boost: Triple kapitán Haaland se Kostelanům vyplatil, v kurzu je Díaz

První prodloužený víkend s Premier League je minulostí. Fanoušci na vyprodaných stadionech tleskali fotbalistům, kteří se radovali z úvodních gólů a bodů v sezoně, což platí i pro 571 trenérů ve Fantasy Premier League (FPL) minilize na našem webu. Nejlepším koučem byl Pavel Jelínek, jehož tým Kostelani v čele s triple kapitánem Erlingem Haalandem zapsal 95 bodů. V nové rubrice Fantasy Boost rozebereme jak top sestavu kola, tak i několik možností pro upgrade vašeho týmu.

Saliba si řekl o novou smlouvu, Arsenal si jeho služby pojistil do června 2027

William Saliba před rokem konečně dostal šanci v Arsenalu, chytil jí za pačesy a stal se důležitou součástí základní sestavy. Francouzský obránce se rychle dočkal odměny v podobě nové smlouvy.

Salibův zdravotní stav se nelepší podle očekávání, vyloučen není ani konec sezony

Arsenal přišel o část ze svého náskoku na čele tabulky anglické nejvyšší soutěže a jenom z tribuny jeho poslední zápasy sledoval William Saliba. Francouzský obránce laboruje se zády a na svůj návrat do sestavy si bude muset počkat, vyloučena není ani varianta, podle níž si další start na konto připíše až v srpnu...

"Nothing personal" a Emeryho comeback: 15. kolo Premier League v kostce

Prohlášení Pierra-Emericka Aubameyanga zdravě nabudilo Arsenal, který v neděli potřetí v řadě oslavoval na Stamford Bridge. Výsledek 1:0 sice naznačuje vyrovnané utkání, ale ve skutečnosti se jednalo o jednoznačnou záležitost. Gunners uhájili první místo a alibismus už musí jít stranou - po letech strádání jsou aspirantem na titul. Dařilo se také Aston Ville, která pod taktovkou Unaie Emeryho uzemnila Manchester United.

Foden a Trossard v Haa La Landu: 9. kolo Premier League v kostce

Galapředstavení hodné ovací vestoje odehrálo po reprezentační přestávce hned několik hvězd anglické nejvyšší soutěže. Do hlavní role se opět obsadil "bořič" rekordů Erling Haaland z Manchesteru City, kterému zdatně sekundovali spoluhráč Phil Foden a Leandro Trossard z Brightonu. Všichni si po závěrečných hvizdech odnesli domů zápasový míč, jenž je spojen s dosažením hattricku. Klobouk dolů, pánové.

Hattrick za 13 minut a "školáček" Nwaneri: 8. kolo Premier League v kostce

Střelecké trápení ukončil Son Hung-min ve stylu hodném nejlepšího kanonýra loňského ročníku Premier League. Do uplynulého víkendu ani jednou neskóroval a čelil nemalému tlaku, ale všem kritikům poslal v utkání proti Leicesteru ráznou odpověď. Z pozice střídajícího "žolíka" zazářil hattrickem a výraznou měrou se podepsal pod jednoznačné vítězství 6:2.

Povstání United a famózní Saint-Maximin: 3. kolo Premier League v kostce

Srpnovou jízdu na vlastní nebezpečí nabízí fanouškům Manchester United. Před týdnem odehráli fotbalisté v čele s Cristianem Ronaldem ostudné představení v Brentfordu, za což si vyslechli ohlušující pískot, v pondělí naopak potlesk vestoje po nečekaném skalpu úhlavních rivalů z Liverpoolu. Red Devils proto opustili posledního místo v tabulce, které vévodí Arsenal.

Haaland a Mitrović v plné palbě: 1. kolo Premier League v kostce

Loni řádili v EFL Championship, respektive v Bundeslize. Podmaní si Aleksandar Mitrović s Erlingem Haalandem v letošní sezoně Premier League? V prvním kole ukázali, že se máme v jejich podání rozhodně na co těšit. Nejlepší kanonýr srbské reprezentace pomohl Fulhamu dvěma brankami k cenné remíze s Liverpoolem, norský snajpr z Manchesteru City si debut na Ostrovech osladil dvěma trefami ve šlágru s West Hamem.

Saliba o budoucnosti jasno nemá. Odpoví až čas, říká

William Saliba bude po dvanácti měsících znovu řešit další budoucnost. Jednadvacetiletý francouzský obránce dokončuje hostování v Marseille a za několik dní se vrátí do Arsenalu. Londýnský klub s ním opakovaně nepočítal a je otázkou, zda se na tom letos něco změní...

Saliba znovu nedostane šanci v Arsenalu, letos si ho vypůjčila Marseille

Olympique Marseille přestavuje kádr a jeho další novou posilou se stal William Saliba. Stále teprve dvacetiletý obránce tak ani letos nedostane šanci v prvním týmu Arsenalu, francouzský klub ho získal na hostování bez opce na trvalý přestup...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele