Gullit ocenil Bonyho, prý mu připomíná Romária

Wilfrieda Bonyho ocenil legendární nizozemský fotbalista Ruud Gullit, který přirovnal reprezentanta Pobřeží slonoviny ke slavnému brazilskému kanonýrovi Romáriovi. Bony, jenž v létě přestoupil do Swansea, v pondělí večer převzal cenu pro nejlepšího hráče v Nizozemsku za uplynulou sezonu.

Bony si vybral přestup do Swansea hlavně kvůli hernímu stylu

Bývalý sparťan Wilfried Bony zvolil přestup do Swansea před mnohými jinými nabídkami kvůli hernímu stylu, který devátý tým anglické ligy praktikuje. Těší se zejména na spolupráci s dánským manažerem Michaelem Laudrupem.

Bony Wilfried přestoupil z Vitesse do Swansea

Bývalý sparťanský útočník Bony Wilfried přestoupil z nizozemského Arnhemu do Swansea, s velšským účastníkem anglické Premier League dnes podepsal smlouvu na čtyři roky. Odstupné se údajně pohybuje mezi deseti a třinácti miliony liber.

Exsparťan Wilfried má prý namířeno z Vitesse do Swansea

Kanonýr Bony Wilfried má podle nizozemských médií namířeno z Arnhemu do Swansea. Velšský účastník anglické Premier League by za bývalého útočníka Sparty měl zaplatit asi 12 milionů eur (zhruba 300 milionů korun). Na případném transferu by výrazně participovali i Pražané.

Podle Kalase je Bony připravený na jakýkoli tým v Evropě

Hrát v obraně proti útočníkovi Wilfriedu Bonymu, to je jako běhat proti zdi. Tvrdí to český reprezentant a Wilfriedův spoluhráč z Vitesse Tomáš Kalas. Po dvou sezonách strávených v jednom týmu si myslí, že kanonýr z Pobřeží slonoviny už je připravený na přestup do špičkového klubu.

Kanonýr Wilfried říká, že vděčí Spartě za vítěznou mentalitu

I když je nejlepší střelec nizozemské ligy Wilfried Bony už dva a půl roku ve Vitesse, stále rád vzpomíná na angažmá v pražské Spartě. Psychicky ho prý posílilo, což mu pomohl k tomu, že letos nastřílel 31 gólů a aktuálně je jedním z nejžádanějších útočníků v Evropě.

Uvidíme po sezoně, odpovídá nápadníkům kanonýr Wilfried

Bony Wilfried prožívá ve Vitesse vynikající sezonu a každým dalším zápasem si říká ještě o větší pozornost. Africký útočník je nejlepším střelcem nizozemské ligy, po sezoně by měl změnit dres, mezi jeho nápadníky patří například West Ham a Chelsea a sám hráč přiznává, že anglická liga by se mu zamlouvala...

Wilfried přidal další góly a útočí na střelecký rekord Vitesse

O dva další góly vylepšil bývalý sparťanský útočník Wilfried Bony svou bilanci v tomto ročníku nizozemské ligy a byl hlavním strůjcem vítězství Vitesse nad Bredou 3:0. V 26 odehraných zápasech dal reprezentant Pobřeží slonoviny 29 gólů a suverénně vede tabulku střelců.

Nejlepší hráč v Nizozemsku, pochválil Bonyho kouč soupeře

Za nejlepšího hráče nizozemské ligy označil bývalého sparťana Wilfrieda Bonyho kouč Haagu poté, co útočník Vitesse vstřelil jeho týmu dva góly a na další přihrál. Arnhemský tým vyhrál sobotní zápas 4:0 a udržel se ve hře o titul. Na vedoucí Ajax ztrácí sedm kol před koncem jen tři body.

Wilfried chce změnit dres, čeká na nějakou šanci

Bony Wilfried možná už dal svou poslední branku v dresu Vitesse. Útočník z Pobřeží slonoviny a nejlepší střelec probíhajícího ročníku nizozemské nejvyšší soutěže se nebrání lukrativnějšímu angažmá a ještě v únoru by rád přestoupil. Další destinací někdejší hvězdy pražské Sparty by se mělo stát Rusko...

O Wilfrieda se zajímají Chelsea a Aston Villa, prozradil agent

Bony Wilfried již třetí sezónou řádí v útoku Vitesse a zdá se být jen otázkou času, kdy z nizozemského klubu odejde za lepším. Není tajemstvím, že sám reprezentant Pobřeží slonoviny sní o angažmá v Premier League, a jak prozradil jeho agent, právě zde je o něj největší zájem...

Wilfried se nebrání odchodu za lepším

Bony Wilfried prožívá skvělý vstup do nové sezony, naposledy Vitesse zajistil hattrickem alespoň bod proti Heerenveenu. Reprezentant Pobřeží slonoviny přiznává, že se nebrání přestupu do lepšího klubu, zatím ale do Arnhemu nedorazila konkrétní nabídka.

Wilfried prodloužil ve Vitesse smlouvu o další sezonu

Další výkonnostní skok udělal za posledních dvanáct měsíců Bony Wilfried. Africký útočník před rokem opustil Spartu a zamířil do Arnhemu, kde na sebe svými výkony v dresu tamního Vitesse upoutal pozornost dalších klubů. Pro tuto chvíli ale zůstává v nizozemském klubu, kde prodloužil smlouvu do léta 2015...

Wilfried spekulace neřeší, zajímá ho jenom Vitesse

Bony Wilfried loni přerostl Gambrinus ligu a křivka jeho výkonnosti prudce stoupá i v nizozemské nejvyšší soutěži. 22letý útočník z Pobřeží slonoviny je klíčovou postavou Vitesse při tažení za evropskými poháry a jeho formy si už všimly i další, známější kluby...

Wilfried: Sparta je moje krev, ale přišel čas na novou výzvu

Za velmi těžké označil bývalý fotbalista Sparty Bony Wilfried své rozhodnutí odejít do nizozemského Arnhemu. V novém působišti dnes absolvoval zdravotní prohlídku, podepsal smlouvu, prohlédl si stadion a v úterý ho čeká první trénink. Na ofenzivní nizozemský fotbal se hodně těší, zároveň ho však mrzí, že musel opustit pražský klub

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele