Wilfried odchází ze Sparty do Arnhemu

Bony Wilfried odchází ze Sparty Praha do Vitesse Arnhem. Nizozemský klub splnil podmínku vysokého odstupného, které český mistr za hráče z Pobřeží slonoviny požadoval, a dnes došlo k dohodě o přestupu. Částka zveřejněna nebyla, ale odhaduje se, že Letenští vyinkasují sumu blížící se 100 milionům korun.

Sparta všechny zájemce o Wilfrieda dál odmítá

Vedení Sparty Praha vytrvale odmítá nabídky zahraničních zájemců, kteří by rádi získali útočníka Bonyho Wilfrieda z Pobřeží slonoviny. Podle personálního ředitele letenského klubu Jakuba Otavy nikdo nenabízí cenu, za kterou by český mistr byl ochoten klíčového hráče uvolnit. Wilfried je nyní s mužstvem na herní soustředění v Dubaji.

Wilfried poprvé v nominaci Pobřeží slonoviny

Výkony v dresu pražské Sparty vynesly útočníkovi Bonymu Wilfriedovi premiérovou pozvánku do reprezentace Pobřeží slonoviny. Ve výběru účastníků mistrovství světa tak nahradí mimo jiné Didiera Drogbu a Salomona Kaloua z Chelsea, kteří tentokrát "Slony" neposílí.

Wilfried má lepší smlouvu a se Spartou také velké plány

Sezona pro Spartu začala teprve nedávno, ale jeden velký úspěch si prý Letenští už stačili připsat. Pražané se radují z toho, že se minulý týden dohodli se svým klíčovým útočníkem Bonym Wilfriedem na nové smlouvě a oblíbenec sparťanských fanoušků z Pobřeží slonoviny se dnes klubu oficiálně upsal na další čtyři roky až do roku 2014.

Výsledek odpovídal předvedené hře, pochvaloval si Chovanec

Sparťanský trenér Jozef Chovanec byl po výhře 4:0 nad Ostravou spokojen jak s hrou, tak s výsledkem. "Odpovídal předvedené hře, podobný výsledek jsme už potřebovali, doháníme v lize bodové manko z úvodu, kdy jsme museli z různých důvodů měnit sestavu. Dnes to byl ale výkon podle našich předpokladů," řekl sparťanský trenér.

Wilfried se domluvil se Spartou na prodloužení smlouvy

Vedení Sparty Praha si ještě před odletem k odvetě třetího předkola Ligy mistrů v Poznani zajistilo služby svého současného klíčového útočníka. Bony Wilfried prodlouží po návratu z Polska na Letné kontrakt o další tři roky, podle nové smlouvy bude hráčem českého mistra až do roku 2014.

LN: Bony Wilfried uvažuje o české reprezentaci

Útočník Bony Wilfried z Pobřeží slonoviny, který hraje v první lize za pražskou Spartu, uvažuje podle Lidových novin o českém občanství. O možnost jeho startu v české reprezentaci se v minulých týdnech údajně zajímal i předseda svazu Ivan Hašek.

Sparťané si zápas užívali, teď lákají Matějovského na hostování

Dvanáct tisíc diváků ovacemi vestoje vyprovázelo sparťanské fotbalisty v závěru odvety 4. předkola Evropské ligy, kdy už bylo zřejmé, že letenský vicemistr o postup do hlavní části soutěže nepřijde. Hráči si zápas podle svých slov náležitě užívali a už moc se těší na soupeře v základní skupině.

Disciplinární komise ve čtvrtek rozhodne, zda předvolá Wilfrieda

Disciplinární komise fotbalového svazu na svém pravidelném čtvrtečním zasedání rozhodne o tom, zda zahájí řízení se sparťanským útočníkem Bonym Wilfriedem. Ten byl po nedělním ligovém utkání ve Zlíně obviněn z toho, že v hektickém závěru zápasu strčil do jednoho z mladých podavačů míčů

Hašek učil Wilfrieda lyžovat

Útočník Bony Wilfried by měl být na jaře hlavním motorem ofenzivy Sparty Praha, ale během zimní přípravy českého klubu musí zakusit i neobyčejné tréninkové metody, typické pro český fotbal. Zvlášť na své první lyžařské krůčky asi bude dlouho vzpomínat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele