Bony odpověděl na kritiku gólem a asistencí znamenající postup

Na kritiku z minulých dnů odpověděl fotbalista Manchesteru City Wilfried Bony nejlepším možným způsobem. Bývalý útočník pražské Sparty přispěl gólem a asistencí k výhře 3:1 na hřišti Sevilly znamenající postup do osmifinále Ligy mistrů.

Bony: Je to pro mě v City složité období, ale to je fotbal

Za očekáváním zatím zůstává Wilfried Bony, který v zimě přestoupil ze Swansea do Manchesteru City. Bohatý anglický klub za afrického útočníka zaplatil 25 milionů eur a sám hráč si uvědomuje, že se od něho očekávaly mnohem lepší výkony...

Bony je podle Pellegriniho unavený z mistrovství Afriky

Wilfried Bony se v Manchesteru City po lednovém přestupu ze Swansea ještě nedokázal střelecky prosadit. Podle manažera Manuela Pellegriniho je na urostlém útočníkovi i na jeho spoluhráči Yayovi Tourém stále znát únava z nedávného mistrovství Afriky, kde pomohli Pobřeží slonoviny ke zlatu.

Zapomeňte na Drogbu, máme Bonyho, zní z Pobřeží slonoviny

Fanoušci Pobřeží slonoviny by podle reprezentačního trenéra Hervého Renarda a útočníka Gervinha měli zapomenout na Didiera Drogbu a užívat si nástup nové hvězdy Wilfrieda Bonyho. Střelec Manchesteru City je prý totiž víc než skvělou náhradou za bývalého kapitána.

Útočník Bony definitivně přestoupil do Manchesteru City

Bývalý sparťanský útočník Wilfried Bony už je definitivně hráčem Manchesteru City. Anglický mistr uzavřel přestup útočníka Pobřeží slonoviny ze Swansea. Přestupní částka nebyla zveřejněna, podle médií ale City zaplatí 25 milionů liber plus další 3 miliony liber v příštích čtyřech letech.

Útočník Bony má namířeno do Manchesteru City

Bývalý sparťanský útočník Wilfried Bony přestoupí ze Swansea do Manchesteru City za 28 milionů liber (zhruba miliardu korun). Podle BBC se už oba kluby Premier League na odstupném dohodly a transfer by měl být dokončen do osmačtyřiceti hodin.

Agent: Bonyho přestup do Manchesteru City je otázkou pár dnů

Bývalý sparťanský útočník Wilfried Bony by se během pár dní měl stát posilou Manchesteru City. Fotbalistův agent Francis Kacou uvedl, že jednání o přestupu šestadvacetiletého reprezentanta Pobřeží slonoviny ze Swansea už jsou v pokročilé fázi.

Útočníka Bonyho prý chtějí Chelsea a Manchester City

Bývalý sparťanský útočník Wilfried Bony by mohl odejít ze Swansea. Podle listu The Times je Chelsea za šestadvacetiletého reprezentanta Pobřeží slonoviny připravena zaplatit 20 milionů liber (asi 711 milionů korun) a úřadující anglický mistr Manchester City dokonce ještě o deset víc.

Bony odejde jen za astronomickou sumu, uvedl Monk

Bony Wilfried nedávno prodloužil smlouvu se Swansea, kde je nyní vázán až do roku 2018, přesto se nepřestává spekulovat o jeho odchodu. Manažer "Labutí" Garry Monk ale opakuje, že svoji oporu prodávat nemusí...

Swansea bude hledat náhradu za Bonyho, Michu to nebude

Španělský útočník Michu v současné době možná lituje letního odchodu ze Swansea na hostování do Neapole. Někdejší fotbalista Raya v Itálii příliš nehraje a začalo se spekulovat o jeho možném dřívějším návratu do Premier League, tuto možnost ovšem vyloučil kormidelník Garry Monk...

Bývalý sparťan Bony prodloužil o rok smlouvu se Swansea

Někdejší útočník Sparty Wilfried Bony prodloužil o rok smlouvu s klubem Swansea City, který ho loni koupil za 12 milionů liber z Arnhemu. Nejdražší hráč v historii velšského celku má nyní kontrakt do roku 2018. O Bonyho se zajímaly Arsenal, Liverpool a Tottenham, ale Swansea ho odmítla prodat.

Bony není na prodej, upozorňuje manažer Swansea Garry Monk

Wilfried Bony přestoupil do Swansea minulé léto z Vitesse a v první sezóně na britské půdě dal jasně najevo, že jeho ambice jsou hodně vysoko. Není náhodou, že se v médiích spekuluje o jeho přestupu do několika slavných klubů. Manažer Swansea Garry Monk však svůj klenot prodat odmítá.

Davies: Jestli přijde nabídka, bude těžké Wilfrieda udržet

Bony Wilfried postupuje mílovými kroky ve své kariéře. Útočník z Pobřeží slonoviny býval důležitým hráčem pražské Sparty a stejnou roli zastával také v nizozemském Vitesse a aktuálně ve Swansea. A není vyloučeno, že ho za několik měsíců čeká další stěhování, něčeho takového se obává obránce velšského klubu Ben Davies...

Zraněný Bony bude chybět Swansea několik týdnů

Bývalý sparťanský útočník Wilfried Bony si na několik týdnů nuceně od fotbalu odpočine. Nejlepší střelec Swansea si ve čtvrtečním zápase Evropské ligy proti Valencii poranil pravé stehno a musel střídat krátce před poločasovou pauzou.

Mám velkou radost i za něj, říká Laudrup o Wilfriedovi

Swansea City má nakročeno do vyřazovací fáze Evropské ligy, v anglické Premier League to ovšem není ono a ukázalo se to rovněž ve včerejším zápase se Stoke City. Klub z Walesu znovu nevyhrál, po remíze 3:3 si pochvalu vysloužil alespoň útočník Bony Wilfried...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele