Další články

Olomoucký odchovanec Štěpán nasměroval Sigmu k sestupu

Ostravský Vojtěch Štěpán hraje první ligu bezmála osm let, ale pondělní utkání v Olomouci mu v paměti utkví nadlouho. A nejen tím, že svůj mateřský klub z Hané pomohl jedním gólem tři kola před koncem sezony potopit na sestupovou pozici.

Baník vyměnil s Hradcem záložníka Hableho za Štěpána

Mužstvo Ostravy posílí v jarních záchranářských bojích ofenzivní krajní záložník Vojtěch Štěpán. Osmadvacetiletý hráč, který na podzim působil ve Slavii, do Baníku putuje na hostování z druholigového Hradce Králové výměnou za defenzivního středopolaře Jana Hableho.

Slavii posílil záložník Štěpán, přichází z Hradce na hostování

Slavia získala posilu do zálohy. Pražský celek angažoval Vojtěcha Štěpána, který přichází na půlroční hostování s opcí z druholigového Hradce Králové.

Slavia testuje Kiidrona, jednala i s Rajnochem a Štěpánem

Slavia Praha se snaží před začátkem nové ligové sezony doplnit a posílit kádr. Červenobílí testují estonského obránce Kaarla Kiidrona z druholigové Viktorie Žižkov a jednají o příchodu záložníka Vojtěcha Štěpána, který naposledy působil v Hradci Králové.

Mladá Boleslav na startu přípravy přivítala záložníka Štěpána

Záložník Vojtěch Štěpán je novou postavou v týmu mladoboleslavských fotbalistů, který dnes zahájil letní přípravu i s dalšími dvěma posilami Jiřím Štajnerem a Antonínem Rosou. Štěpán do města automobilů přichází na roční hostování z Hradce Králové. ČTK to řekl tiskový mluvčí klubu Jiří Koros.

Skóre neodpovídá hře, uznal Kotal

Hradec Králové včera dokázal zabrat, když přivezl tři body za tříbrankovou výhru na hřišti Slovácka. Votroci se posunuli před sobotního soupeře na devátou příčku a neměli by mít starosti se záchranou. Trenér Václav Kotal chválil autora hattricku Vojtěcha Štěpána.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele