Skóre neodpovídá hře, uznal Kotal

15.04.2012, 11:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
exse

No takže, Štěpán patří Hradci, ne Sigmě.

Reagovat
Filip12

Kotal je pán

Reagovat
pospech11

a já myslel že paní promiň ale musel jsem

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

nečekal jsem že to něm napíšeš....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je mi ted novina...posledni info co vim tak že jen prodloužil hostování,a pak se obě strany dohodnou na přestup..každopadně pokad už patří HK jedině dobře..

Reagovat
sosna

Je to tak jak říkáš. V kariéře na tady EF má, že šel jako volný hráč, což je naprostý nesmysl. Hlavně ale sám Vojta řekl, že chce zůstat v Hradci a Sigma mu bránit určitě nebude.

Reagovat
adalbertus

Kotal je dobrej ale by to chtělo titul

Reagovat
Hiko

Kotal vypadá velmi rozumně, ale s tím titulem bych brzdil, nejdřív dejte dohromady stadion hodný krajského města

Reagovat
adalbertus

nový stadion?tady?prosím tě a titul?když o tom může mluvit sparta s její hrou pak to může každej

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mi před 5ti lety někdo řekl že Plzen bude hrát LM,tukal bych si na čelo..Liga už neni jen o Pražských S,ale jak je vidět tak co se stalo v Plzni se může dít během 5-7 let v HK...Město je to krásný,velký,fanoušci za Votroky jezdí ven v hojném počtu,i když se třeba tolik nedaří...a kdo ví.možný je všechno...ale nejprve STADION...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak!Chodím na zápasy Hradce od poloviny osmdesátejch let a vždycky byly dobrý návštěvy-když přijely týmy jako Sparta,Slavia,Baník,samozřejmě tehdy i týmy ze Slovenska-Inter,Slovan,DAC-tak 15-20 tisíc diváků-na pražské S většinou 25 a víc...Fotbal má v HK fanoušky a pokud by byl stadion krásnej a novej pro 12 tisíc a Hradec hrál střed a výš,tak je na každej domácí zápas vyprodáno!HK by měl po Spartě nejspíš druhou největší průměrnou návštěvu v lize.A na tohle se člověk těší celou dobu, jenže pořád se žvaní a žvaní a nic se neděje.To že v HK není moderní stadion,kterým by byl podpořený nejoblíbenější sport v regionu-to je velká chyba a pořád nevím,kdy to dementům dojde...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč není v HK nový stadion? To jsou silná lobby ze strany firmy J&T(btw. majitelé Sparty), ktěří prohráli ve výběrovém řízení o stadion. Vojtíšek je jen placená loutka!

Reagovat
smazaný uživatel

To že j Vojtíšek z Liberce nastrčená loutka se šobecně ví,jen se neví,jak ho umlčet.Udajně je ted v zastupitelstvu schoda všechny tyhle parazity s nesmyslnejma připomínkama ignorovat a jít za cílem,tj.stadion v roce 2014 a 2015 by se u nás mohl hrát zápas skupiny ME 21tek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele