Další články

Smrž dostal za zákrok loktem trest na tři utkání, pyká i Svědík

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace (LFA) udělila mladoboleslavskému záložníkovi Vojtěchu Smržovi za zákrok loktem na Ondřeje Lingra v utkání se Slavií trest zákazu startu na tři zápasy. Dvouzápasový distanc s pokutou 30 tisíc korun dostal za pohoršující chování v duelu s Hradcem Králové trenér Slovácka Martin Svědík. Jeho hráč Daniel Mareček, jenž byl v utkání předtím vyloučen, inkasoval rovněž trest zákazu startu na dvě utkání.

Záložník Smrž odešel z Karviné na roční hostování do Mladé Boleslavi

Vojtěch Smrž odešel z Karviné na roční hostování do Mladé Boleslavi, která má opci na jeho případný přestup. Čtyřiadvacetiletý záložník uspěl ve středočeském celku na testech. Klub o tom informoval v tiskové zprávě.

Příbramský kat Smrž se těšil na dlouhou cestu vlakem do Karviné

Ve dvaadvaceti letech má Vojtěch Smrž na svém kontě teprve 41 utkání a čtyři ligové góly, ale dnes byl hlavním strůjcem vítězství Karviné 2:0 na hřišti Příbrami. Akci před prvním gólem založil a pak přesně zakončil, druhému předcházela jeho tvrdá střela z hranice šestnáctky.

Smrž zařídil Karviné bod z Mladé Boleslavi, příště chce výhru

Ačkoliv má záložník Vojtěch Smrž spíše defenzivnější úkoly, fotbalistům Karviné už v ligové sezoně vystřelil čtyři body. Nejprve dal rozhodující gól při výhře nad Opavou a dnes zařídil poslednímu týmu tabulky remízu 1:1 v Mladé Boleslavi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele