Smrž dostal za zákrok loktem trest na tři utkání, pyká i Svědík

19.08.2021, 18:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
Zdechlina

Ty červené jsou v pořádku. Ale od druhé červené začal Batík úřadovat. Nechápu jak můžou sudího ze zlína poslat na Slovácko...

Reagovat
smazaný uživatel

Svedik 30k lol za co jako, vsak dostal cervenou, proc by mel platit tvl hnus

Reagovat
dave30

Červená karta je opatření (trest) v zápase. Pokutu většinou navléknou na známou frázi o znevážení dobrého jména ( ) fotbalu. Zřejmě si pustil pusu na špacír více, než je zdrávo a to se potom většinou trestá více než zlomená noha na hřišti. Myslím, že i hráči dostávají za tyto hlasité projevy vůči asociaci pokuty. Disciplinární řád je takto nastaven, s tím asi nic neuděláš.

Reagovat
Mass

Řekl bych, že tu červenou dostal za protesty a tu pokutu za následný nadávání rozhodčím.

Reagovat
kecipep

Zpráva rozhodčího Vyloučení trenéra D:75.min OT ŽK - trenér domácích Martin Svědík ID74061257 - projev nespokojenosti s rozhodnutím R hozením lahve na pití o zem. 75.min OT 2.ŽK+ČK - trenér domácích Martin Svědík ID74061257- projev nespokojenosti po udělení ŽK mávnutím rukou jako protest proti rozhodnutí R. Po udělení ČK následovala urážka rozhodčích slovy " Běžte do prdele čuráci! Jste sráči".Vyjádření k vyloučení trenéra D:Na základě informací od 4R došlo nejprve k prvnímu napomenutí a následně i k druhému napomenutí a zároveň vyloučení trenéra D.Vyjádření k vyloučení:V 60 min. došlo cca 10 m od PÚ hostů k podražení H2 v nepřerušené hře v souboji o míč ze strany D8 nepřiměřenou silou a tedy i vyšší intenzitou do oblasti holeně hráče soupeře. Situaci jsme tedy posoudil jako surovou hru, proto jsem D8 vyloučil. Hráč bez protestů opustil HP. H2 zraněn nebyl, ve hře pokračoval.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele