Šmicer je manažerem reprezentace, Fitzel technickým ředitelem

10.11.2009, 12:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jaké pravomoce vlastně bude mít jako technický ředitel? Ví o tom někdo něco bližšího?

Reagovat
smazaný uživatel

"Jeho úkolem bude vedle spolupráce se všemi reprezentačními trenéry také zajistit vzdělávání trenérů a přenést ho pomocí různých programů do mládežnického a amatérského fotbalu."

Takže asi velký, bude to takovej šéf, kterej by to měl celý sjednotit. Košťál to loni nabízel Haškovi k funkci trenéra repre.

Reagovat
smazaný uživatel

stašná škoda ,že skončil..........vynikající fotbalista.....

Reagovat
smazaný uživatel

Fitzel: Bravo, skvěle, konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado diky za vse Nejenom ve slavii, ale taky v Liverpoolu a vyhru v LM ve finale este vcera sem byl v Edenu a videl ho hrat a vubec me ani ve snu nenapadlo ze to byl posledni zapas za SKS

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolim to posral to sami byl i Brabec

Reagovat
Miky.77.14

Jarolím dál zůstáva ve funkci Jak psali,Jarolím nesnese hráče,co si nenechaj vše líbit a proto tam jsou ubožáci jako Janda,který mlčej a jsou rádi že hrajou,to je úroveň ve Slavii,díky tomu plešounovi Todle je fakt výsmech všem fanouškům,pro ně se to hraje,to vedení zapomělo..

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva

Reagovat
Miky.77.14

Je přesně vidět jako ty dva vyžíráci ve vedení opět počítaj prachy a proto ho tam nechaj,aby neupustili ani korunu,kdyby dostal padáka,to je fakt strašný, co se tam děje,fakt se tomu Šmicrovi nedivim,že by tam ani nepracoval v jiné funkci,je to jedna banda šmejdů,jak Slavii miluju,tak je mi zní na blití,z toho co tam je za lidi! To Leška nebyl fakt o tolik horší..Nebude se ted dařit a kdoví jak to dopadne,začnout mít dluhy opět,nebudou mít na stadion,takže to vidim na starý časi na Strahov a zas od znova A to co Jarolím řiká,že to nei krize,že se zlepšej,to řikat po každym zápase?nemá ani soudnost,ještě todle bleje všude.Bejt to charakter,odejde sám..ty keci jeho,fakt hrůza,tydle lidi tam jen vysávaj,nejsou to žádný slávisti,proto maj bejt vždy ve vedení nácí bejvalý fotbalisti,proč tam neni Kuka,Bejbl,Suchopárek,atd . ? Poroto to takhle vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, a Jarolím s Řehákem hrávali za Hongkong... Netahej sem Lešku, za Lešky jsme hráli hůř, než teď a prachy se promrhávaly pořád. A ti dva vyžíráci ve vedení, co počítají prachy, zatím z těch Leškovejch sraček Slávii vytáhli. Neříkám, že situace je suprová, ale trochu soudnosti bych prosil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra vedle

Reagovat
smazaný uživatel

ty woe kdyz nevis nic vo tom co pises tak radsi priste mlc jo?!Smicer chtel hrat sam zadarmo kvuli tomu jak byl zranenej a nechtel smlouvu aby mohl skoncit ze dne na den tak jak to udelal takze zase klid... a jako funkcionar ve Slavii nechtel pokracovat kvuli tomu ze by ho to nutila se vratit zpatky na travnik tak proto radsi vzal repre takze radsi priste PŠT

Reagovat
Miky.77.14

ty si chytrej,že by chtěl zas hrát kdyby byl funkcionář ve Slavii? Dobrej kec,nesnese se s Jarolímem a jak je vidět i s vedením,tak z toho nedělej,jak je vše ok..

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jste nabídku i ze Slavie?

„Od Slavie samozřejmě ta nabídka je a byla, ale jak jsem řekl, momentálně bych se neuměl přesunout o patro výš a na kluky se jen koukat. Mě by to pořád táhlo na hřiště, pořád bych si namlouval, že ještě můžu hrát a k tomu konci bych se asi nikdy neodhodlal. Tím, že jdu na chvíli úplně mimo, tak je to možná pro mě všechno jednodušší.“

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vlastně to, co řekl tchánovi, neřekl v pondělí po zápase novinářům?

Co jsem řekl v pondělí po utkání v mixzóně, za tím si stojím. A jestli Láďa něco říká zprostředkovaně, to komentovat nehodlám. Nestalo se to poprvé, zjevně mu to dělá dobře, ale mně to dobře nedělá. Většinou toho pak musím hodně vysvětlovat. Každopádně já ve Slavii skončil, začínám novou fotbalovou kapitolu a ohlížet už se nechci," prohlašuje Šmicer.

proste vod Vizka se neda brat nic vazne protoze si porad vymejsli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč Vizek vynášel Jarolíma do nebes ješě nedávno když ho teď nemůže cítit.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze je to Vízek a ten keca do vsechno i do toho cemu nerozumi...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to tak poslední dobou připadne

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou?Furt!

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si vzpomněl na jednu jeho větu po ohlášení objevu sezony."tady jsme se trochu sekli,podle mě tu žádný objev nebyl.Pro mě je objev takovej Owen a toho tu nemáme a nemáme tu ani žádného půlowena

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka jestli někdy mluví o něčem, čemu rozumí...

Reagovat
Miky.77.14

dyt ty moc žereš noviny,vše pěkně spapáš co nakecaj Logicky o tom problemu nechce mluvit na veřejnosti,nebo si myslíš,že vše co se řiká do tv a novin je pravda?se prober,kde to žiješ,ve Slavii to vře,neni tam dobrá atmosféra...

Reagovat
smazaný uživatel

Velkej hráč spravnej chlap tak mnoho štěstí v nové funkci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím.

Mám na dnešní den velmi zajímavý zápas.

Naprostá 100% jistota. Zápas dám dnes zdarma.

info zde:

http://stape.blog.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

prosím nemůžete mi nekdo napsat nominaci ČR na turnaj v SAE? diky

Reagovat
Swarley

OT: Poprask vznikl z jedné zkomolené zprávy na ostrovech náramný. Když totiž i nadmíru seriózní britská stanice BBC oznámila, že se někdejší hráč Liverpoolu Vladimír Šmicer stává novým manažerem české fotbalové reprezentace a přejímá tak funkci po Ivanu Haškovi, nestačila slávistická ikona zvedat telefon. „V Anglii má slovo manažer jiný význam než u nás, takže si všichni mysleli, že už den po skončení kariéry jsem převzal nároďák,“ smál se Vladimír Šmicer.

jestli Bílek nebo Šmicer, to už je fakt jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele