Další články

Osimhen se loni s Neapolí zapsal do historie, triumf na APN by ale znamenal mnohem více

Victor Osimhen (25) v minulé sezoně vyhrál s Neapolí titul v Serii A a rok 2023 zakončil ziskem ocenění pro nejlepšího afrického fotbalistu roku. Nový kalendářní rok odstartoval na africkém šampionátu, kde by chtěl s Nigérií získat další trofej.

Vánoční dárek pro fanoušky Neapole: Osimhen prodloužil smlouvu do roku 2026

Dlouhé týdny jednání jsou u konce. Neapol si zavázala do června roku 2026 svého dvorního střelce Victora Osimhena, který podepsal s celkem z Kampánie novou smlouvu. Oficiálně došlo k podpisu nového kontraktu v sobotu, u slavnostní ceremonie nechyběl ani Aurelio De Laurentiis, prezident Gli Azzurri. Výstupní klauzule je údajně nastavena na 130 miliónů eur.

Osimhen kraluje africkým fotbalistům, v hlasování zdolal Hakimiho i Salaha

Nejlepším africkým fotbalistou roku 2023 se stal Victor Osimhen. Útočník Neapole v anketě předstihl Maročana Achrafa Hakimiho z PSG i Mohameda Salaha z Liverpoolu, a stal se tak prvním nigerijským vítězem tohoto ocenění po 24 letech, kdy naposledy uspěl Nwankwo Kanu.

Osimhen na marodce Neapole, jeho absence může být až čtyřtýdenní

Mistrovskému celku italské ligy Neapoli může chybět až měsíc kanonýr Victor Osimhen. Nigerijský útočník se vrátil opět zraněný z reprezentačního srazu. V pátečním přípravném zápase se Saúdskou Arábií si poranil stehenní sval a podle vyjádření klubu podstupuje léčbu v neapolském centru.

Uklidnění situace v Neapoli, Osimhen nebude pokračovat ve sporu s klubem

Útočník Neapole Victor Osimhen nechce pokračovat ve sporu se svým klubem kvůli posměšnému videu, které mistrovský tým zveřejnil na sociální síti TikTok. Italský klub ve čtvrtečním prohlášení uvedl, že hráče nechtěl nijak urazit, výslovně se mu ale neomluvil. Nigerijský fotbalista se nicméně rozhodl hodit celou záležitost za hlavu a na instagramu poděkoval fanouškům Neapole za přízeň.

Neapol urazila ve videu Osimhena

Nigerijský útočník Victor Osimhen zvažuje právní kroky proti svému klubu kvůli zveřejnění posměšného videa na sociální síti TikTok. Oznámil to agent nigerijského kanonýra Roberto Calenda.

Nabídky ze Saúdské Arábie? Neapol s nimi plánuje bojovat výstupními klauzulemi

Po nigerijském útočníkovi Victoru Osimhenovi (24) touží saúdské kluby a Neapol se kanonýra snaží před týmy z Perského zálivu chránit. Za tímto účelem s ním chce podepsat novou smlouvu a zahrnout do ní doložku, kvůli níž by týmy ze zmíněné části světa musely za hráče zaplatit vyšší přestupovou částku než ty evropské.

Na začátku sezony jsme byli outsideři, spousta lidí nás odepsala, řekl Osimhen

Podle útočníka Victora Osimhena mnoho lidí fotbalisty Neapole na začátku této sezony předem odepsalo, a proto do ní vstupovali jako outsideři. I díky jeho 22 brankám, které z něj činí nejlepšího střelce aktuálního ročníku italské ligy, však celek zpod Vesuvu dosáhl ve čtvrtek na první titul po 33 letech.

Neapol už bude mít v odvetě s AC uzdraveného kanonýra Osimhena

Neapolští budou v úterý dohánět jednogólové manko proti AC Milán i s uzdraveným kanonýrem Victorem Osimhenem. Nejlepší střelec italské ligy první čtvrtfinále Ligy mistrů s poraněným stehnem ještě vynechal, ale do odvety s ním kouč Luciano Spalletti může počítat.

Neapol hlásí ztrátu, zranil se nejlepší střelec italské ligy Osimhen

Suverénní lídr italské ligy Neapol se v nejbližší době včetně nedělního šlágru s AC Milán bude muset obejít bez útočníka Victora Osimhena. Nejlepší střelec soutěže si poranil stehenní sval během reprezentační přestávky na nigerijském srazu. Podle klubového webu bude mimo hru nejméně týden, příští pátek mají jeho stav posoudit lékaři.

Máme tým na to, abychom vyhráli Ligu mistrů, řekl neapolský Osimhen

Útočník Victor Osimhen pomohl Neapoli dvěma góly k domácímu vítězství 3:0 nad Frankfurtem a premiérovému postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů. Podle nigerijského kanonýra mají lídři italské ligy dostatečně kvalitní tým na to, aby si splnili sen a vyhráli elitní soutěž. Osimhen byl za první branku v osmifinálové odvetě srovnáván s hvězdným Cristianem Ronaldem.

Osimhen se soustředí na působení v Neapoli a chválí spoluhráče Kvaraccheliju

Neapol kráčí za ziskem mistrovského Scudetta a velký podíl na tom má nejlepší střelec probíhajícího ročníku Serie A Victor Osimhen. Nigerijský útočník si vysloužil pozornost klubů ze zahraničí, myšlenky na změnu dresu se mu ale hlavou minimálně pro tuto chvíli nehoní...

Od těžkých začátků v Bundeslize ke Scudettu. Příběh Osimhena z Neapole

SSC Neapol je momentálně bezesporu jedním z nejskloňovanějších týmů. Má nakročeno k zisku italského Scudetta a dobře si vede rovněž v Lize mistrů. Výraznou měrou se na tom podílí útočník Victor Osimhen (24), jenž na MS do 17 let vystřílel Nigérii zlato a pro sebe korunu krále střelců, navzdory tomu se stal v Bundeslize nepotřebným...

Benzema ovládl i anketu Globe Soccer Awards

Francouzský útočník Karim Benzema vyhrál poprvé anketu Globe Soccer Awards, kterou organizují evropská asociace fotbalových agentů a asociace evropských klubů. Kanonýr Realu Madrid přidal toto ocenění k letošnímu vítězství v anketě UEFA o nejlepšího hráče Evropy a zisku Zlatého míče.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele