Další články

Ćorluka prodloužil smlouvu, v Lokomotivu by rád dohrál kariéru

Vedran Ćorluka hraje svou osmou a určitě ne poslední sezonu v Lokomotivu Moskva. 34letý chorvatský obránce měl kontrakt jen do konce června, obě strany ale měly velký zájem na prodloužení spolupráce a dnes byla podepsána nová smlouva platná do června 2021...

Ćorluka ukončil spekulace a podepsal nový kontrakt s Lokomotivem

Vedran Ćorluka udělal tlustou čáru za spekulacemi ohledně své budoucnosti. Třicetiletý chorvatský obránce bude i nadále působit v Lokomotivu Moskva, s ruským klubem dnes podepsal nový čtyřletý kontrakt a uvázal se mu tak do června 2020...

Bale pokračuje v Tottenhamu, odchází Ćorluka

Gareth Bale bude i nadále působit v Tottenhamu, levonohý velšský rychlík se s vedením londýnského klubu dohodl na nové čtyřleté smlouvě. Kohouty naopak opouští Vedran Ćorluka, chorvatský obránce přestoupil do Lokomotivu Moskva...

Obránce Čorluka bude do konce sezony hostovat v Leverkusenu

Chorvatský obránce Vedran Čorluka z Tottenhamu bude do konce sezony hostovat v Leverkusenu. Součástí dohody je podle agentury AP i opce na případný přestup pětadvacetiletého fotbalisty do německého klubu.

Corluka zažívá špatné období, do sestavy se ale chce vrátit

Chorvatský obránce Vedran Corluka se v současné době v Tottenhamu trápí. Do základní jedenáctky londýnského mužstva se dostává jen občas a sám přiznal, že momentální výkony neodpovídají jeho někdejší formě. Krajní bek je ale odhodlán se do základní sestavy vrátit.

Chorvatská reprezentace - brankáři a obránci

Připravili jsme další pokračování seriálu, který představuje chorvatské hráče. V této části si představíme brankáře a obránce, kteří aktivně nastupují nebo ještě v letošním roce nastoupili za reprezentaci. Uvnitř článku naleznete známá jména jako Stipe Pletikosa nebo Robert Kovač, ale také méně známá jako Vedran Runje či Hrvoje Vejič.

28.12.2008 Životopisy 160 komentářů
Zaujalo nás

Čorluka se probral z bezvědomí, není vážně zraněn

Chorvatský fotbalista Vedran Čorluka z Tottenhamu, který v neděli po ráně do hlavy po srážce se spoluhráčem při utkání anglické Premier League se Stoke City upadl do bezvědomí, by neměl být vážně zraněn.

Čorluka spokojen s přestupem ke Spurs

Obránce Tottenhamu Vedran Čorluka řekl, že ani trochu nelituje odchodu z Manchesteru City a to i přes to, že krátce na to byl jeho bývalý klub odkoupen bohatou společností. "Soustředím se jen na Tottenham. Jsem velice rád, že mohu spolupracovat s Juande Ramosem."

Ćorluka se dočkal přestupu do Tottenhamu

Tottenham nakonec dokázal z Manchesteru City získat Vedrana Ćorluku. K přestupu chorvatského reprezentanta bylo blízko již v polovině srpna, kluby se však dokázaly dohodnout až nyní...

Čorluka se zlobí. Manchester ho nepustil do Tottenhamu

Vedran Čorluka byl blízko přestupu do Tottenhamu, nakonec ale nejspíš zůstane v Manchesteru. Citizens totiž chorvatského obránce odmítli prodat, což se příliš nelíbí samotnému Čorlukovi, který chce zamířit na White Hart Lane.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele