Lokomotiv Moskva po sezóně opustí kapitán Ćorluka

01.04.2021, 09:50
Aktuality
Vedran Ćorluka po dlouhých osmi letech odejde z Lokomotivu Moskva. Bývalý chorvatský reprezentant opustí železničářský klub po vypršení smlouvy...

Odchovanec Dinama Záhřeb během své kariéry nastupoval za Manchester City, Tottenham nebo Leverkusen, nakonec se však usadil právě v Lokomotivu Moskva.

Ćorluka se během uplynulých osmi let zařadil v ruském klubu k oporám a pomohl mu v sezóně 2017/18 k zisku titulu, rovněž se podílel na třech triumfech v domácím poháru.

"Červeno-zelená rodino, není to pro mě snadné napsat, ale tahle chvíle musela přijít. Chci vás informovat, že po sezóně nastane čas se rozloučit," oznámil Ćorluka.

Autor: Jiří Vojík / sport-express.ru

Komentáře (7)

Přidat komentář
jaris7

borec

Reagovat
Ferguson6

Chudák, keby vtedy vedel, keď odchádzal zo City, že čo sa tam stane, nikdy by nešiel do Spurs

Reagovat
Vincent Vegan

Nesel on tehdy hlavne za Harrym, protoze se znali z Pompey?

Reagovat
smazaný uživatel

aprílové články začínají...

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda Lokomotivu nechápu proč se šel zahrabat tak brzy ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vydělal si tam asi dost, je legendou v jednom z největších ruských klubů, život Moskvě na rozdíl od zbytku Ruska asi v pohodě. Jako na jednu stranu proč ne.

Reagovat
Recoba Inter

Nebyl špatný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele