Postup už by se rovnal zázraku, připustil kapitán Plzně Procházka

06.11.2015, 11:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Plzeň se modlí k Rapidu

Reagovat
One-Real

Nejhorsi varianta, porazit Spartu, rupnout s Rapidem a jeste zjebat tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

českej stát měl vsadit vše na Rapid a mohlo být po státním dluhu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

S tímto nemehlem v základu bude mít Plzeň sotva na ligu.. A začnu být snad věřící, aby nehrál v repre..

Reagovat
kalla

FC Viktoria Antičeskýkoeficient

Reagovat
Murtago

Drž hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

V zimě prodat Petrželu, Procházku, nechat vyhrát mladší, jiank nikdy nezapadnou... Jen aby se to nezvrhlo v honbu za titulem se současným kádrem... a v létě zjistí, že tým zase zestárl o rok a mladší se nezapracovali...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak by fanoušci Slovácka popsali mládežnického reprezentanta Libora Holíka? Před pár dny přestoupil do Slavie.

Reagovat
Andis

Srát Plíseň za tu korupci všechny pozavírat. Hráče a trenéra to jsou loutky, tak na rok a zbytek na doživotí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na přátelská utkání se Srbskem a Polskem byli donominováni Krejčí, Pospíšil a Procházka!

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Puskas

Komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

to je kus čuráka ten Vrba

Reagovat
goodbay

Myslím si, že nakonec stejně postoupí max. 1 tým. Takže podle koeficinetů jsme nějakou díru do světa neudělali. Do skupin měli postoupit alespoň 3 týmy a ze skupin alespoň 1. Což se také nejspíše stane. Takže letošní vystoupení můžeme "zatím" hodnotit jako průměrné.

Reagovat
king23

Co? Sparta má snad postup jasný, ano trochu mě mrazí, když to píšu, pač bych to nerad zakřiknul, ale je to tak. A Liberec podle mě spíš postoupí než nepostoupí. To ti přijde jako průměrné? I kdyby naše kluby uhrály jen pitomé 3 výhry včetně vyřazovací části, tak máme koeficient za letošek okolo 6, což je rozhodně nadprůměr. Mít to každý rok, tak máme v pětiletce 30, což stačí na to 12-13. místo. Každopádně se klidně vsadím, že uhrajeme mnohem víc než 3 výhra letos.

Reagovat
Rišan

Je dobré se podívat na konkrétní čísla: 10. HOL 33,06 - 11. TUR 32,20 - 12. ŠVÝC 32,175 - 13. ČR 30,325. Ta nám ukazují, že Holanďané patrně brzy vypadnou z desítky a před ně půjdou jak Turci, tak Švýcaři (ti mají na T zcela minimální ztrátu a bude-li Basel i Sion pokračovat tak jako dosud jistě je předstihnou). My při výpadku Plzně nemůžeme snít o dostižení této dvojice, což by našeho mistra katapultovalo do skupiny LM, naproti tomu kdyby nás zezadu předběhli Řekové celkem nic by se nedělo. A Rakušané se sólo Rapidem na nás nedosáhnou - to by se musel dostat tak do sf EL. Otázka ovšem je, zda máme tolik usilovat o 12. místo a účast v LM, když se naše kluby horkotěžko prosazují i v EL. A když místo abychom se pro poháry posilovali okamžitě prodáváme každého hráče, kterému to trochu jde.

Reagovat
king23

Ono je třeba si taky uvědomit, že je i docela velká pravděpodobnost, že přímo do LM půjde i mistr 13. země. Z tohohle pohledu vidím jako jediné riziko, aby nás nepřeskočili Řekové, pokud se to nestane, tak budu s letošním koeficientem spokojený. Ano, jak píše kolega míže, není to žádný nadplán, ale letošek rozhodně není průser, to bylo loni.

Reagovat
goodbay

Nedopsal jsem to uplně přesně. Ale čistě podle klubových koeficentů a nasazení, měli postoupit 3 kluby do EL a jeden klub (Plzen) do další fáze, což se nejspíše stane. Při vší úctě Liberci nevěřím. Sparta to snad ukope. Plzeň už to má spočítané. Tudíž jedeme podle plánu. Žádný koeficientový nadplán to zatím není.

Reagovat
goodbay

Opět to ještě dovysvětlím. Plzen měla jako jedinná postoupit. Protože byla ve 2. koši. Sparta i Liberec ve 3. Tudíž neměli být favority skupiny.

Reagovat
Erialdur

Na jednu stranu máš pravdu, ale podívej se kolik příští rok odčítají holaňdani. Propadnou se hodně hluboko a je otázkou zda to doženou.

Reagovat
Rišan

Číst kydy jako "měli jsme vyhrát" nebo "budeme se snažit dohrát skupinu důstojně" je zoufalý. Zrovna tak, že Rapid má dobrý brejky, takže ve Španělsku může vyhrát. To byste hoši museli porazit doma (kde hrajete hůř než venku) Villareal i vy a k tomu venku Minsk. Že Rapid by neměl být lepší než vy si myslíme taky. Tím větší je ostuda, když s ním neuděláte ani bod, což se našim klubům v pohárech hned tak nestává..

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba by tuhle skupinu možná i vyhrál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele