Další články

Vicemistr světa Frings ukončil kvůli kyčli kariéru

Bývalý německý reprezentant Torsten Frings ukončil kvůli problémům s operovanou kyčlí kariéru. Vicemistr světa a Evropy naposledy působil v zámořské MLS, kde jako kapitán vedl fotbalisty Toronta.

Frings v zámořské MLS zažil tornádo i ozbrojence v Nikaragui

Bývalý německý reprezentant Torsten Frings si první sezonu v zámořské MLS v dresu Toronta se vším všudy užívá. Nevadí mu zápasy ve vysoké nadmořské výšce v Mexiku, ani ochranka se samopaly při utkáních v Nikaragui v severoamerické Lize mistrů.

Frings po odchodu z Brém zamířil do MLS do Toronta

Bývalý německý reprezentant Torsten Frings bude pokračovat v hráčské kariéře v zámořské soutěži MLS, kde se dohodl s Torontem na smlouvě na dva a půl roku. Do kanadského města, proslaveného spíše hokejem, míří také nizozemský útočník Danny Koevermans.

Frings v Brémách jako hráč skončil, klub ho chce jako trenéra

Bývalý německý reprezentant Torsten Frings jako hráč v Brémách skončil. Vedení Werderu čtyřiatřicetiletému záložníkovi nabídlo pouze trenérskou smlouvu.

Německý internacionál Frings po sezoně ukončí kariéru

Bývalý dlouholetý německý reprezentant Torsten Frings ukončí po sezoně kariéru. Kapitán Werderu Brémy už v předstihu oznámil vedení klubu, že v létě už smlouvu neprodlouží.

Frings chce hrát další dva roky, možná zamíří do MLS

Torsten Frings již delší dobu neodmyslitelně patří k základním stavebním kamenům Werderu Brémy, to by se však po sezóně mohlo změnit. Třiatřicetiletému matadorovi končí smlouva a jednání o nové zatím neproběhla. Frings si navíc pohrává s myšlenkou zámořského angažmá...

Týmu chybí sebevědomí, přiznal Frings

Ambiciózní bundesligový tým Werder Brémy se v poslední době dostal pod pořádně tlustou deku. Družina Thomase Schaafa v lize počtvrté v řadě prohrála, naposledy doma podlehla Bayernu Mnichov. Záložník Torsten Frings tvrdí, že tým ze všeho nejvíce postrádá sebevědomí.

Frings se na MS jako hráč nepodívá, trenér Löw s ním nepočítá

Torsten Frings již v tuto chvíli ví, že sezonu 2009/2010 zakončí zápasem za Werder Brémy. Německo se sice kvalifikovalo na světový šampionát do Jihoafrické republiky, sám Frings se ale na turnaj podívá maximálně jako divák. Takový je výsledek jeho dnešního jednání s reprezentačním trenérem Joachimem Löwem...

Ohlížíme se za sebe, přiznal Frings

Werderu Brémy se nepovedla první polovina sezony, v té druhé je to navíc ještě horší. Pravidelný účastník posledních ročníků Ligy mistrů ne a ne vyhrát a pokud se to brzy nezmění, bude mít sestupové starosti. Zkušený záložník Torsten Frings již prozradil, že on i jeho spoluhráči se v tabulce ohlížejí za sebe...

Ballack se omluvil za kritiku reprezentačního kouče

Kapitán německé reprezentace Michael Ballack se omluvil za kritiku trenéra národního týmu Joachima Löwa. S koučem se navíc rozhodl usmířit také záložník Torsten Frings, který po absenci v základní sestavě při posledních zápasech kvalifikace o postup na mistrovství světa hrozil koncem v reprezentaci.

Frings uvažuje, že v národním týmu skončí

Německý fotbalový záložník Torsten Frings se v poslední době nevešel do základní sestavy národního týmu a kvůli tomu zvažuje konec reprezentační kariéry. Jednatřicetiletý hráč Brém si zahrál celých 90 minut finále mistrovství Evropy proti Španělsku, od té doby však nastoupil jen na sedm minut v kvalifikaci proti Rusku.

Frings žádá jednoho kvalitního útočníka

Werder Brémy bude mít i v nové sezoně velké ambice a k jejich naplnění by to podle Torstena Fringse chtělo ještě jednu posilu. Německý klub by měl dle názoru svého kapitána získat jednoho kvalitního útočníka jako náhradu za Ivana Klasniče, který odešel do Nantes...

Frings láká Podolského do Werderu Brémy

Ligová sezóna v podání Lukase Podolského nebyla v dresu Bayernu Mnichov nic moc, ovšem Euro vyšlo německému útočníkovi o mnoho lépe. V zimě o Podolského hodně stály Brémy, pokud Bayern na 23letém hráči nebude chtít stavět, mohou se ho znovu pokusit získat.

Podolski a Frings mají zdravotní problémy

Německo si včerejší výhrou nad Rakouskem sice zajistilo postup do čtvrtfinále evropského šampionátu, v jeho kabině ovšem nejlepší atmosféra nepanuje. Trenér Joachim Löw přišel hned o dva hráče základní sestavy a jejich start ve čtvrtečním zápase proti Portugalsku je hodně nejistý...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele