Týmu chybí sebevědomí, přiznal Frings

26.01.2010, 15:37
Aktuality
Ambiciózní bundesligový tým Werder Brémy se v poslední době dostal pod pořádně tlustou deku. Družina Thomase Schaafa v lize počtvrté v řadě prohrála, naposledy doma podlehla Bayernu Mnichov. Záložník Torsten Frings tvrdí, že tým ze všeho nejvíce postrádá sebevědomí.

"Každý, kdo viděl zápas proti Bayernu, bude souhlasit s tvrzením, že soupeř byl na nás prostě příliš silný. Když třikrát za sebou prohrajete, přestanete si věřit. A to se proti Bayernu také ukázalo," řekl Frings pro deník Bild.

"Před zimní přestávkou jsme se prezentovali typickým útočným pojetím hry. Momentálně ale na ten projev nedokážeme navázat. Ztracené sebevědomí musíme získat zpět na tréninku," dodal 33letý záložník.

"Všichni víme, že takto pokračovat nemůžeme. V první polovině sezony šlo všechno perfektně, ale věci se změnily. V současnosti se trápíme a je na nás, abychom se odrazili zpět," uvedl dále Frings.

Brémy v ligové tabulce klesly na šestou příčku a na pohárové pozice ztrácí už šest bodů. Frings se ve zbytku této sezony může opravdu soustředit už jen na klubové povinnosti. Trenér reprezentace Joachim Löw mu totiž nedávno oznámil, že s ním na mistrovství světa nepočítá.

Autor: Pavel Mašlaň / sports.yahoo.com

Komentáře (33)

Přidat komentář
VdV

kdysi muj oblibenej klub,no uz asi dlouho nebudou tim tymem,jakym byvaly v letech minulych...

Reagovat
smazaný uživatel

33 let...Leti to, leti.

Reagovat
irik

Letí no ..., anebo neletí, jak se to vezme .

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš letí. Fringse si pamatuju ještě jako náhradníka na ME 2004 v Portugalsku.Jinak řekl bych,že na Werder dolehl odchod Diega.Přece jen ,Ozil je skvělej ,ale pořád to neni Diego.

Reagovat
irik

Özil Diega nahradí v pohodě, naopak je dobře že odešel, Turek takhle vyroste ještě výš (pokud se to ve Werderu neposere a neodejde už v létě). Problém je v nečem jiném...

Reagovat
Arne

Jakýho Turka myslíš?

Reagovat
irik

Özila .

Reagovat
Bakary3

Tak to by mě zajímalo, co by Diego udělal s tou tragickou obranou..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana mi nepřijde až tolik tragická.Přece jen 8 obdržených golu v 6 zápasech není tolik.Ale ten útok je horší nedat gol ani Frankfurtu.

Reagovat
Bakary3

No Robben nekecal, když řikal, že byli zralí na 10 golů..

Reagovat
smazaný uživatel

Nekecal.Ale myslim,že to Brémám nefunguje celkově.Ne jenom útok nebo obrana.No příští kolo hrajou Monchengladbachem tak to snad protrhnou.Přece jenom ,jejich útočnej fotbal byl jeden z mála v Bundeslize na kterej se dalo koukat.

Reagovat
Bakary3

Jeden z mála ? 100% nesouhlas.

Reagovat
j_mrazik

Dříve to tak bylo. Tuhle sezonu netuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak který další tým v Bundeslize hrál tak ,že dával goly a na ty zápasy e dalo koukat.Většino Bayern,Werder často Hamburk , v minulé sezoně i Wolfsburg.

Reagovat
Bakary3

No že se na to dalo koukat, to bych se vůbec nebál zmínit třeba Dortmund, Leverkusen, Stuttgart.. Ale i další týmy, je jasný, že třeba od Frankfurtu se nedá čekat ofenzivní koncert, ale způsob hry i těhle slabších týmů se mi moc líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně.Neshazuju tyhle týmy .Bundesliga je pořád jedna z nejkvalitnějších lig v Evropě i když do ní neproudí tolik peněz jako třeba do PL nebo PD

Reagovat
Logan

Porad me mrzi ze odesel z BVB

Reagovat
Arne

Mě mrzí (mrzelo), že tam kdy přišel...

Reagovat
Logan

Proc?!

Reagovat
Arne

Část špatné přestupové politiky, která BVB stáhla dolů... I když je na druhou stranu pravda, že za dva roky šel do Bayernu a Borussie na tom něco málo vydělala.

Reagovat
Logan

Ale odehral si tam svoje, pokud se nemylim i on prispel k titulu ... jinak politika byla spatna, ale ten tym byl super :-)

Reagovat
Arne

Jj, ten mistrovský tým byl fajn... Frings do něj ale nepatřil Ono ho to tak nějak míjelo - BVB, Werder a samozřejmě i Bayern vyhráli tituly, ale on to prostřídal zrovna tak "šťastně", že nebyl ani u jednoho.

Reagovat
Arne

Kecám, 2005 byl u titulu v Mnichově.

Reagovat
Logan

A jak to vlastne bylo s temy prestupy? Vzdyt BVB musela vydelat na rozprodeji toho mistrovskeho tymu ... to tolik prodelali na koupi tech hracu predtim, tolik spatnych obchodu?!

Reagovat
Arne

Tak v tom týmu nějak moc extra hvězd nebylo, spíš to vyhráli týmově... Když už někoho prodali, žádný velký pálky to nebyly, co pamatuju... Ta politika přestupová byla špatná už z 90. let + šílený platy.

Reagovat
Arne

http://transfermarkt.de/de/verein/16/borussia-dortmund/transfers/uebersicht.html

Tady si ty jejich přestupy můžeš projet - ceny samozřejmě stoprocentně neodpovídaji, ale tak nějak rámcově správný jsou a můžeš si o tom udělat obrázek sám.

Reagovat
herbage

Už jsem tě chtěl opravit Tehdy vyhrál Bayern velmi suverénně, ale Frings zrovna toho moc nenahrál. Deiseler, Hargeaves, Ballack, Zé Roberto a Basti, měl to velmi složité a to si nekšrtli ani mladíci Trochowski s Misimovićem. Ve Werderu u titulu samozřejmě nebyl, ale Werder měl s ním, Diegem a Klosem mnohem silnější tým, než tehdy postavený okolo Micouda s Ailtonem, který stavěl hlavně na nenápadné týmové práci a kvalitní obranné hře(Ismäel, Bordon, Krstajić, Baumann). V BVB měl skutečně smůlu, ale já si dřív myslel, že tam hrál věky, ale on tam vážně přestoupil až po tom titulu jako mladík z Brém

Reagovat
Arne

Jj, já jsem tehdá ještě BL moc nesledoval, ale zrovna o Fringsově původu vím... Co ten Bordon tam?

Reagovat
herbage

Jo, ten Bordon tam nepatří Si pletu proto, že Schalke koupilo jak Bordona, tak Krstajiće, kteří pak vytvořili dobrou stoperskou dvojku

Reagovat
Arne

Jinak co pamatuju, tak Bayern docela prohánělo Schalke v čele s Lincolnem... Poté, co ho doma 1:0 porazilo (mimochodem parádní Lincolnův gól z přímáku) mělo docela už náskok, ale finiš vyšel Bayernu a to dost znatelně. Ten konečný odstup tam pak byl možná 10 bodů...?

Reagovat
Arne

14 dokonce

Reagovat
herbage

Jj, tehdy tu ligu vyhráli s prstem v nose, ale Schalke je dost dlouho prohánělo. Schalke mělo smůlu, že vždy skončilo nejlíp druhé. Tehdy ten rok, kdy to postavili kolem Lincolna, tak na Bayern prostě neměli. Pak za dva roky, první Rakitićova sezóna a stejně tak Rafinhova a Neuerova, Sanda nahradil už rok zpátky Kuranyi, ale opět to nevyšlo. Letos má Schalke kádr nejslabší, dokonce slabší než vloni a byla by sranda, kdyby jim to vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

No bundesliga je moc skvělá podívaná i když hraje třeba Koln s Frankfurtem nebo Gladbach s Hannoverem a to jsou v německu týmy, který i přesto že mají i více než 50-ti tisícové kotle, spíše maximálně průměrní .No a co se týče werderu tak těch mi je líto protože hrají na oči a jsou v německu a když hrajou v evropských pohárech hodně ambiciozní - (loni finále UEFY),přeju jim aˇse jim zase daří

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele