Ohlížíme se za sebe, přiznal Frings

24.02.2009, 11:39
Aktuality
Werderu Brémy se nepovedla první polovina sezony, v té druhé je to navíc ještě horší. Pravidelný účastník posledních ročníků Ligy mistrů ne a ne vyhrát a pokud se to brzy nezmění, bude mít sestupové starosti. Zkušený záložník Torsten Frings již prozradil, že on i jeho spoluhráči se v tabulce ohlížejí za sebe...

Svěřenci trenéra Thomase Schaaf na jaře ještě nevyhráli a body přenechali třem týmům bojujícím o záchranu. Po domácí porážce od Bielefeldu následovaly prohra na půdě Schalke a domácí remíza s posledním Mönchengladbachem. Další neúspěch přišel v sobotu v Chotěbuzi, kde Werder podlehl 1:2.

V tabulce jsou Brémy v tuto chvíli na jedenáctém místě, jejich ztráta na pátý Leverkusen činí devět bodů a boj o pohárovou Evropu tak není prohraný. Stejný rozdíl je ovšem i mezi Werderem a šestnáctou Bochumí.

"Jsou za námi o devět bodů a to není mnoho. Je třeba změnit naše myšlenky, to jistě. Vzhledem k současné situaci pomyslete na to, že před námi jsou zápasy s Bayernem, Hoffenheimem a Stuttgartem," prohlásil Frings.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

všeobecne je tento rok bundesliga vyrovnaná, sú tam prekvapenia aj sklamania.. brémy sú vlastne jedno aj druhé... je to dobrý tím, no možno by to chcelo už trošku novej krvi... diego je polovica tímu, ale spôsobuje to viac nervozity než je potrebné.. ak ho chcú predať tak nech ho predajú čím skôr, budú mať dostatok času a aj peňazí na stavbu nového tímu... ľavý obranca, útočník, tvorca hry, ľavá záloha - pozície, ktoré by chceli doplniť.. wiese, mertesacker, frings, fritz, rosenberg - to je schopná kostra, na ktorej sa dá stavať...

možno by im sedel lincoln.. v galatasaray hrá pomerne slabo, bundesliga mu sedela, v schalke dosahoval skvelých výkonov.. pizarra udržať stojí zato, ak sa upokojí, je ideálny pre brémy a brémy sú ideálne pre neho.. navyše allofs je výborný manažér, hoci mu nevyšli niektoré prestupy..

Reagovat
stas87

lincoln hra v gala slabo? no nwm na diegovi stoja aj pada hra celeho werderu a mesut do jeho roe este nedorastol posily budu treba teraz uz sa musi tato sezona neak dokoncit treba postupom cez AC...

Reagovat
smazaný uživatel

no, rozhodne tam nieje taká hviezda ako bol v nemecku.. áno, s tým diegom máš pravdu, ale je jasné že skôr či neskôr odíde, tak nech ho teda pustia, dostanú slušné odstupné a budú môcť kúpiť viac posíl.. mesut ma rozhodne cosi do seba, divím sa že sa ho schalke zbavilo, ale prestupová politka toho klubu vykazuje rozhodne isté trhliny.. kažopádne brémy v taliansku ale bude to veľmi veľmi ťažké..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak se zachrani.bo sestup

Reagovat
Bakary3

No jo, golů dostávaj pořád hodně , ale nějak je zapoměli dávat. Už nevyhrávají 6:2 a tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu říct...

Reagovat
smazaný uživatel

hovori sa ze allofs ma nahradit od leta v bayerne hoenessa a pre schaafa nadchadza po 11 rokoch cas odist. könig otto rehhagel na hrad !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele