Další články

Mrzutý den pro Čechy v Ekstraklase. Sedm hráčů zažilo sestup

Nedělní výsledky polské nejvyšší soutěže byly vůči českým legionářům nekompromisní. Osud Bruk-Bet Termalicy zpečetila už odpolední remíza Śląsku Wrocław, mezitímco Wisła Kraków měla večer vše ve svých rukou i na dobré cestě, ale její kolaps na půdě Radomiaku Radom nakonec znamená také její první propad o patro níž po dlouhých 28 letech...

Poznar přestoupil ze Zlína do polské Niecieczy

Útočník Tomáš Poznar přestoupil ze Zlína do polské Niecieczy. Kapitán a jeden z nejlepších střelců "Ševců" v této ligové sezoně se v posledním týmu Ekstraklasy setká nejen s trenérem Radoslavem Látalem, ale i dalšími krajany Michalem Bezpalcem, Michalem Hubínkem a Matějem Hybšem. Oba kluby informovaly o přestupu na svých webech, délku smlouvy neuvedly.

Kdybych si mohl vybrat, tak Páníkovu týmu dva góly nedám, řekl Poznar

Poprvé od 9. kola se v první lize střelecky prosadil kapitán zlínských fotbalistů Tomáš Poznar. Třiatřicetiletý útočník zaznamenal obě branky "Ševců" v duelu s Karvinou a zajistil jim domácí vítězství 2:1. Poznarovi po důležité výhře vadila jediná věc - že zkazil radost svému bývalému a oblíbenému trenérovi Bohumilu Páníkovi, který nyní vede Slezany.

Ve Zlíně touží přivést k Poznarovi dalšího útočníka

Přípravu na nový ligový ročním zahájili dnes v tréninkovém areálu na Vršavě fotbalisté Zlína. Tým povede Jan Jelínek, který i bez profilicence mužstvo koučoval už v závěru minulého ročníku. Ve třech kolech s ním získal bod a dokončil soutěž na čtrnáctém místě. Přáním kouče je přivést k Tomáši Poznarovi dalšího dobrého útočníka.

Poznar dostal za kritiku rozhodčího Matějčka pokutu 15 tisíc korun

Kapitán Zlína Tomáš Poznar dostal pokutu 15 tisíc korun za ostrou kritiku rozhodčího Milana Matějčka po dubnovém utkání 29. kola první ligy s Pardubicemi. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace o trestu informovala ve svém komuniké.

Zlínský kapitán Poznar půjde za své výroky před disciplinární komisi

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace (LFA) zahájila dnes řízení se zlínským útočníkem Tomášem Poznarem. Kapitán moravského celku se po posledním utkání 29. kola první ligy s Pardubicemi (0:4) dopustil podle komise nesportovního chování v podobě pohoršujících výroků na adresu rozhodčích.

Poznar po debaklu s Pardubicemi ostře kritizoval rozhodčího Matějčka

Kapitán Zlína Tomáš Poznar po domácím debaklu 0:4 s Pardubicemi ostře kritizoval rozhodčího Milana Matějčka. Nejlepší střelec "Ševců" označil za klíčový moment zápasu 29. kola první ligy penaltu v úvodu, po níž se hosté dostali do vedení.

Poznar už byl zavařený, ale na gólovou střelu mu síly zbyly

Útočník Tomáš Poznar pomohl Zlínu v dohrávce 18. kola první ligy proti Mladé Boleslavi gólem k triumfu 2:1 a ukončení série 10 zápasů bez výhry v nejvyšší soutěži. Poznar využil chybné rozehrávky gólmana Jakuba Diviše i díky tomu, že ho měl nastudovaného. Po převzetí míče raději rychle vystřelil, jelikož byl vyčerpaný.

Nejlepším ligovým hráčem října a listopadu byl zvolen Poznar

Nejlepším hráčem první ligy za říjen a listopad se stal útočník Zlína Tomáš Poznar. Mezi trenéry ovládl anketu Ligové fotbalové asociace (LFA), která řídí první a druhou ligu, kouč Českých Budějovic David Horejš. LFA o tom informovala v tiskové zprávě.

Poznar k Plzní pořád chová sympatie, gól si speciálně neužíval

Zlínský útočník Tomáš Poznar v osmém kole první ligy rozhodl o překvapivé výhře 1:0 nad favorizovanou Plzní, ale svůj gól si speciálně neužíval. Dvaatřicetiletý kanonýr totiž k Viktorii stále chová velké sympatie, přestože se v minulosti během působení na západě Čech neprosadil podle představ.

Českou reprezentaci doplnili Rabušic, Poznar, Malínský a Sáček

Českou reprezentaci pro středeční zápas Ligy národů ve Skotsku doplnili útočníci Michael Rabušic s nováčkem Tomášem Poznarem a záložníci Tomáš Malínský s dalším debutantem Michalem Sáčkem. Kvůli koronaviru oproti nedělnímu utkání v Izraeli vypadl záložník či obránce Tomáš Holeš. Nominaci před dopoledním odletem do Glasgow zveřejnila Fotbalová asociace ČR (FAČR).

Poznar dal penaltu pod Páníkem na třetí pokus a chválil diváky

Šestý ligový gól v této sezoně měl nejen pro Tomáše Poznara cenu zlata. Především rozhodl o tom, že Fastav Zlín porazil v přímém souboji o únik ode dna tabulky Příbram 1:0 a před dvěma závěrečnými koly základní části se mu bude přece jen lépe dýchat.

Není to ztráta, ale plusový bod, řekl Poznar k remíze se Spartou

Útočníka Tomáše Poznara potěšilo, že jeho první soutěžní gól na stadionu Sparty pomohl Zlínu ve 23. kole první ligy k remíze 2:2. Poznar byl s bodem spokojený navzdory tomu, že Pražané hráli od 28. minuty bez vyloučeného Georgese Mandjecka.

Poznar odešel z Plzně do Zlína, kde minulou sezonu hostoval

Útočník Tomáš Poznar po vypršení smlouvy v Plzni odešel do Zlína, kde strávil velkou část kariéry a v minulé sezoně tam hostoval. Třicetiletý hráč s "Ševci" podle klubového webu podepsal tříletou smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele