Poznar rozhodl zápas s Duklou a čeká zmírnění svého trestu

Tomáš Poznar rozhodl o prvním jarním vítězství Zlína před domácím publikem, když proměnil penaltu v nastaveném čase a zařídil výhru svého týmu 2:1 nad Duklou. Poznar byl sice ve čtvrtek potrestán disciplinární komisí dvouzápasovým trestem zastavení činnosti za zákrok na ostravského Mešaninova v předchozím kole, ale trest ještě nenabyl právní moci, takže zlínský útočník mohl hrát.

Disciplinárka dodatečně potrestala Poznara, vynechá dva zápasy

Útočník Tomáš Poznar ze Zlína byl dodatečně potrestán za úder loktem z ligového utkání s Ostravou. Disciplinární komise třicetiletému hráči zastavila činnost na dva zápasy, přestože rozhodčí jeho zákrok v utkání přehlédli.

Zlín posílí na hostování z Plzně útočník Poznar

Celek Zlína posílí útočník Tomáš Poznar, který přichází na hostování do konce sezony z Plzně. Devětadvacetiletý Poznar je zlínským odchovancem, před dvěma lety zamířil na přestup do Plzně, odkud po jedné sezoně odešel na hostování do Baníku Ostrava. V první lize Poznar zatím v 78 zápasech vstřelil 12 branek.

Útočník Poznar odešel z Plzně na roční hostování do Ostravy

Útočník Tomáš Poznar po roce opustil Plzeň a následující sezonu stráví na hostování v týmu nováčka první fotbalové ligy Baníku Ostrava.

Čekal jsem, že ve Zlíně vyhrajeme, řekl útočník Plzně Poznar

Útočník Plzně Tomáš Poznar dnes ve Zlíně nastoupil poprvé ve své kariéře proti bývalým spoluhráčům. Ještě na podzim pomohl Zlínu jedním gólem k vítězství v Plzni 2:0, v zimní přestávce ale změnil působiště. Osmadvacetiletý zlínský odchovanec se dnes neprosadil a musel vzít zavděk alespoň bodem.

Poznar: Bod z Vídně je plusový, ale chceme být lepší

Útočník Plzně Tomáš Poznar měl po remíze 0:0 s Austrií Vídeň smíšené pocity. Venkovní bod z druhého utkání skupiny Evropské ligy považoval za plusový, na druhou stranu uznal, že fotbalisté Viktorie včetně jeho mohou hrát lépe.

Plzeň posílil útočník Poznar ze Zlína

Plzeňské hráče posílil Tomáš Poznar ze Zlína. Sedmadvacetiletý útočník, o kterého usiloval i Liberec, dnes podepsal s Viktorií tříletou smlouvu. Opačným směrem zamířil záložník David Štípek, jehož současné hostování v týmu "Ševců" se změnilo v přestup.

Poznar bude se spoluhráči machrovat jen do půlnoci

Ačkoli fotbalisté Zlína zaznamenali velmi cenné vítězství 2:0 na hřišti mistrovské Plzně a po čtyřech kolech překvapivě vedou prvoligovou tabulku, zůstávají nohama na zemi. Podle kapitána Tomáše Poznara musí "Ševci" být dál pokorní, aby nenarazili.

Ve Zlíně budou dva týdny postrádat zraněného Poznara

Zlín se musí v boji o záchranu v první lize minimálně dva týdny obejít bez kapitána týmu Tomáše Poznara, který má poraněný stehenní sval. Sedmadvacetiletý hráč v sobotním duelu v Teplicích strávil na hřišti pouze úvodní čtvrthodinu, kvůli bolestem si pak vyžádal střídání a pondělní lékařské vyšetření odhalilo ve stehně krevní sraženinu.

Poznar rozhodl o výhře nad Bohemians penaltovým dloubákem

Útočník Tomáš Poznar rozhodl o výhře Zlína ve finále Tipsport ligy nad Bohemians 1905 stylově po vzoru legendy soupeřova klubu Antonína Panenky. Kapitán moravského celku poslechl spoluhráče a poslední pokutový kop penaltového rozstřelu proměnil dloubákem. Po zápase se vedle triumfu mohl těšit také z ceny pro nejlepšího hráče zimního turnaje.

Útočník Poznar nechce po výhře nad Libercem létat v oblacích

Nováčkovi ze Zlína se podařil po polovině ligové soutěže nečekaný výsledek. Tým odborníky odsouzený k sestupu nasbíral třiadvacet bodů a vyhoupl se na šesté místo v tabulce. Hodně k tomuto výsledku napomohla poslední vydařená série tří vítězství. V derby nad Slováckem, v Příbrami a včera 2:0 proti Liberci.

Na hráče měsíce v lize kandidují Baránek, Poznar a Škoda

Na cenu pro nejlepšího fotbalistu první ligy za měsíc listopad kandidují plzeňský Jan Baránek, zlínský Tomáš Poznar a slávista Milan Škoda. Mezi trenéry vzejde vítěz ankety Ligové fotbalové asociace z trojice Karel Krejčí (Plzeň), Bohumil Páník (Zlín) a Roman Pivarník (Bohemians 1905).

Je zvláštní, že první góly v sezoně dávám levou, smál se Poznar

Útočník Tomáš Poznar se v utkání 4. kola fotbalové ligy dočkal prvních dvou branek v nejvyšší soutěži, jimiž zařídil vítězství Zlína 2:0 nad Ostravou. Šestadvacetiletý hráč si po třetí výhře nováčka ze čtyř duelů této sezony pochvaloval, že mužstvu každým zápasem roste sebevědomí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele