Další články

Mičola v Ostravě po uplynutí smlouvy skončil

Tomáš Mičola ukončil své působení v Ostravě. Sedmadvacetiletému záložníkovi vypršela krátkodobá smlouva a klub s ním nový kontrakt neuzavřel.

Ostrava bude na začátku jara postrádat zraněného Mičolu

Ostravští hráči se budou muset na startu jara obejít bez Tomáše Mičoly. Sedmadvacetiletý ofenzivní záložník v minulých dnech absolvoval artroskopický zákrok a do tréninku posledního týmu ligové tabulky by se měl naplno zapojit asi za šest týdnů.

Jsme tragédi, prohlásil ostravský Mičola po další porážce

Po porážce 1:2 s Jihlavou už může Ostravu před sestupem z nejvyšší soutěže po 50 letech spasit jen zázrak. Ze dvou utkání proti nejbližším konkurentům v bitvě o udržení svěřenci Radomíra Korytáře nevybojovali ani bod a záložník Tomáš Mičola dnes bez obalu přiznal, že současný kádr Baníku na ligu nemá.

Trápící se Ostrava před Olomoucí zvažuje zařazení Mičoly

Ostrava zvažuje před důležitým pátečním zápasem s Olomoucí nasazení Tomáše Mičoly. Sedmadvacetiletý záložník, který kvůli vleklému zranění už 19 měsíců nehrál ligové utkání, se do Ostravy vrátil začátkem září ze Slavie a podle kouče Radomíra Korytáře už snese zápasovou zátěž.

Mičola by po konci ve Slavii mohl opět hrát za Ostravu

Tomáš Mičola by po více než pěti letech znovu mohl oblékat ostravský dres. Šestadvacetiletý ofenzivní záložník se po konci angažmá v pražské Slavii zapojil do tréninku Baníku a po vleklém zranění si v mateřském klubu zkusí říct o místo. Ostrava má momentálně zastavené přestupy, takže zatím nemůže Mičolu zaregistrovat jako novou posilu.

Mičola kvůli zdravotním problémům končí ve Slavii

Záložník Tomáš Mičola opouští Slavii Praha. Důvodem jsem zdravotní problémy, kvůli kterým v posledních dvou letech téměř nehrál. Proto se s vedením klubu domluvil na ukončení angažmá.

Mičolovi pomohlo k uzdravení vytržení zubů a těší se na návrat

Slávista Tomáš Mičola se chystá na velký návrat na trávníky. Šestadvacetiletý záložník vinou problémů s kolenem od loňského února neodehrál jediný zápas a přepadaly ho myšlenky na konec kariéry, ale nyní už je fit a s vršovickým týmem se zapojí do zimní přípravy na jarní část sezony.

Piták s Vošahlíkem posílí Slavii, Jablonec dal svolení k přestupu

Slavia by brzy měla získat dva hráče, kteří už v minulosti její dres oblékali. K sešívaným mají namířeno záložník Karel Piták a útočník Jan Vošahlík. Jablonec dal oběma hráčům svolení k přestupu, dohodu potvrdil sportovní ředitel severočeského klubu Petr Flodrman.

Mičola návrat základní sestavy Slavie ozdobil v poháru gólem

Tomáš Mičola poprvé od vyléčení svalového zranění nastoupil v základní sestavě a hned jediným gólem nasměroval Slavii k výhře 1:0 nad Varnsdorfem a postupu do čtvrtfinále Poháru České pošty. Připustil, že výkon proti druholigovému soupeři nebyl ideální, za důležitější ale považoval výsledek.

Mičola by krásný gól proti bývalému klubu vyměnil za tři body

Dal jeden z nejhezčích gólů v kariéře, navíc proti bývalému klubu, ale záložník Slavie Tomáš Mičola by ho vyměnil za tři body. Mrzelo, že jeho tým na úvod ligy s Ostravou jen remizoval 1:1 a protáhl čekání na výhru v prvním kole na šest let.

Hráčem měsíce května byl zvolen Mičola, trenérem Petrouš

Nejlepším hráčem první ligy za květen byl zvolen Tomáš Mičola ze Slavie. Pražský klub uspěl také v kategorii trenér měsíce, kterou ovládl Michal Petrouš. Oba triumfovali v anketě Ligové fotbalové asociace (LFA) poprvé.

Hráčem měsíce května se stane Mičola, Néstor nebo Rabušic

Nejlepším hráčem Gambrinus ligy za květen se stane Tomáš Mičola ze Slavie, Španěl Néstor Albiach z dalšího pražského celku Dukly nebo liberecký Michael Rabušic. Nominaci posledního dílu ankety v této sezoně dnes zveřejnila Ligová fotbalová asociace (LFA).

Slízl jsem jen smetanu, řekl slávista Mičola po prvním hattricku

Už několikrát měl slávistický fotbalista Tomáš Mičola nakročeno v první lize k hattricku, dočkal se ale až dnes proti Českým Budějovicím (3:0). Čtyřiadvacetiletý záložník měl ze tří gólů proti Dynamu radost i proto, že na podzim po příchodu z francouzského Brestu prožíval v sešívaném dresu trápení.

Mičola připustil, že ho pohled na tabulku už trochu straší

Tomáš Mičola dal v dnešním utkání proti Mladé Boleslavi první gól ve slávistickém dresu, zhořkl mu ale tím, že znamenal jen vyrovnání na 1:1. Pražané po remíze zůstávají namočeni do boje o záchranu, před sestupovými příčkami mají jen tříbodový náskok a čtyřiadvacetiletý záložník připustil, že se mu na tabulku nedívá dobře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele