Mičola přestoupil z francouzského Brestu do Slavie

Tomáš Mičola se po dvou letech strávených ve francouzském Brestu vrací do české ligy. Třiadvacetiletý ofenzivní záložník přestoupil do pražské Slavie a v Edenu podepsal dvouletou smlouvu s následnou opcí.

Mičola má blízko k přestupu do pražské Slavie

Slavia má blízko k tomu, aby z francouzského Brestu získala ofenzivního záložníka Tomáše Mičola. Pražané jednají o příchodu bývalé opory ostravského Baníku a věří, že vše brzy dotáhnou do zdárného konce.

Slavia prý nabídla Mičolovi angažmá od léta, klub to nepotvrdil

Záložník francouzského Brestu Tomáš Mičola se prý přiblížil příchodu do Slavie. Podle serveru slavistickenoviny.cz nabídli Pražané třiadvacetiletému záložníkovi angažmá od léta, klub to ale zatím nepotvrdil. Jednání o jeho příchodu ale údajně v minulých dnech pokročila.

Kádr Baníku Ostrava by v zimě neměly potkat velké změny

Do jarní hry o prvoligovou záchranu by Baník Ostravy neměl jít s překotnými změnami v kádru. Průvan v sestavě, který týmem hýbal v posledních měsících, už Baník částečně odnesl umístěním v tabulce, když nestabilizovaný celek skončil po podzimní části až čtrnáctý.

Mičola s Ličkou přestoupili z Ostravy do Brestu

Ostravští hráči Tomáš Mičola a Mario Lička jsou s konečnou platností novými posilami celku Stade Brest. Jednadvacetiletý útočník Mičola podle svého hráčského zástupce Pavla Pasky z agentury ISM podepsal s nováčkem francouzské ligy smlouvu na čtyři roky, osmadvacetiletý záložník Lička má kontrakt o rok kratší.

Ostrava začala bez posil, Koubek už si škrtl Mičolu a Ličku

Bez posil zahájili letní přípravu fotbalisté Ostravy. Trenér třetího celku uplynulé sezony a účastníka Evropské ligy Miroslav Koubek se už ale vzdal naděje, že by v kádru udržel oba nejlepší střelce Maria Ličku s Tomášem Mičolou, kteří mají nakročeno do francouzského Brestu.

Francouzský ligový nováček z Brestu láká Mičolu s Ličkou

Nováček francouzské ligy Stade Brest má enormní zájem angažovat ostravského záložníka Tomáše Mičolu, spolu s ním chce klub z Francie získat i jeho spoluhráče Maria Ličku. Podle agenta Pavla Pasky, který fotbalisty zastupuje, probíhá mezi oběma kluby jednání, zájem francouzské strany potvrdil také ostravský mluvčí Igor Bruzl.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele