Ostrava bude na začátku jara postrádat zraněného Mičolu

04.02.2016, 12:58
Aktuality
Ostravští hráči se budou muset na startu jara obejít bez Tomáše Mičoly. Sedmadvacetiletý ofenzivní záložník v minulých dnech absolvoval artroskopický zákrok a do tréninku posledního týmu ligové tabulky by se měl naplno zapojit asi za šest týdnů.

Mičola patří podle počtu ligových startů v omlazeném ostravském kádru k nejzkušenějším hráčům. V nejvyšší soutěži má stříbrný medailista z mistrovství světa dvacítek v roce 2007 na kontě 130 zápasů a 24 vstřelených gólů. Po návratu do Baníku odehrál na podzim šest kol, v nichž se střelecky neprosadil.

Před svým odchodem do zahraničí, kde dva roky nastupoval za francouzský Brest, patřil rychlonohý křídelník k oporám Baníku. Po návratu do české nejvyšší soutěže jednu chvíli táhl pražskou Slavii, postupně však více a více času trávil na marodce, načež se s ním vršovický celek rozloučil a Mičola se vrátil do Slezska.

Autor: Jiří Vojík / ČTK

Komentáře (191)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Super

Reagovat
patrikhm

Mičola bude posila pro druholigovou Opavu. V Baníku, kde plánují záchranu se nevejde do sestavy!

Reagovat
Vysajmi hadici

Jděte s tím týmem z regionu, kde se už staletí rodí lidé po prodělání zika viru rodičů v těhotenství, někam. Nikoho nezajímají druholigové týmy z Podkapatské Ukrajiny s polodementními fanoušky a otřesnými hráči. Na tunelování dobrý, fotbal na pussy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to není ani vtipné, moc nasílu... zažil jsem tisíckrát lepší trolly. Klid, dostaneš na narozeniny novou řehtačku...

Reagovat
Vysajmi hadici

Ty už mojí řehtačku na Bazalech neuslyšíš. A nejen kvůli jednomu z oduševnělých bojkotů.

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec nevadí, Jablonec je pro mě stejně nezajímavý soupeř,hlavně po fans stránce jste ostuda, to nestojí za nic. Vy to nevyprodáte ani na Barcelonu.

Reagovat
Vysajmi hadici

Jistě, 40 tisíc město se sousedícím prvoligovým týmem má obdobnou návštěvu, jako 400 tisícová díra, kde nic jinýho nemaj. Usvědčen z fanouškovství Ostravě. Jinak za poslední rok jsme měli vyprodáno 3x. Ale tak nevadí. Pojď do mě. Už se těším na jarní bojkot: "Brabče, táhni z Baníku!"

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu nechápu, že se tomu smějí hlavně fandové klubů,kteří mají majitele normální a schopné (Plzeň,Jablonec). Myslím si,že takoví Slávisté nás chápou mnohem více,jelikož ti měli v historii taky neschopné lidi v klubu. U nás ze za historii majitel vyhazoval jen 2x a vždy oprávněně. Jeden zmrd vykopal hrob a druhý ho dodělal. Ostrava je díra? Co potom teda Jablonec? u nás je hokej a dalších x sportů, každý není zaměřen na fotbal.

Reagovat
Vysajmi hadici

Tak promiň, bereš to až moc vážně. Chtěl jsem jenom nějaký emoce takhle v pátek, když musím sedět nad učením.

Reagovat
smazaný uživatel

Není se čemu divit... Na ef a v různých diskuzi se z Baníku dělá až moc sranda,přičemž si to tento tradiční klub nezaslouží. Stejně si myslím,že by lize chyběl. Záchrana je už sci-fi, snad se vrátíme zpět do dvou let... jelikož druhá liga je pro Banik málo..

Reagovat
Vysajmi hadici

Na rozdíl od nás se nemusíš bát. Když Baník rupne, tak dřív nebo později se buď vrátí, nebo ten region svým počtem prostě nějaký prvoligový klub stejně vygeneruje a pokud nebude majitel magor, bude tvrdit, že navazuje na tradici Baníku a pojmenuje to třeba znovu SK Slezská a pokusí se spojit třeba 2 tábory a vytvořit regionální Plzeň s daleko dlouhodobějším horizontem. Tam prostě, pokud bude aspoň trochu normální člověk, tak musí být z Českého pohledu silný klub. Kdybych to vlastnil já, tak si nedokážu představit, že bych nesehnal sponzory v okolí. Číňani už měli v Ostravě dávno sypat do fotbalu. A ne ve Slavii.

Pokud rupne můj Jablonec (byť nejsem Jablonečák, jen mu fandím), nebo umře Pelta, nebo cokoliv jiného, tak zbyde Slovan. Ono to může nastat i opačně, že rupne chcípne Slovan, Jablonec se přejmenuje na FC "něco na severočeskou tradici" a přetáhne dost z věrných z okolí, ale že rupne Jablonec je z dlouhodobého hlediska pravděpodobnější. A pak už ani nebude na co se těšit. Každopádně by byl rád, kdybychom do té doby udělali aspoň jeden titul a jednu účast ve skupině pohárů, aby bylo na co vzpomínat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pelta skoro z ničeho vytvořil konkurenceschopný klub,který skoro každou sezónu bojuje o poháry,to je vskutku jen jeho zásluha,alespoň ns tom má výrazný podíl. On sice vypadá od pohledu trochu jako blb, ale v hlavě to je hodně chytrý a schopný manažer, co umí prodávat i nakupovat a najít sponzory. Těžko říct, jak by Jablonec vypadal,kdyby se ho vzdal. Možná,že by se našel někdo rozumný,ale to je takové kdyby.. Pelta tam bude ještě dlouho.

S Baníkem to je fakt, ale pak máš ještě vítkovický hokej,fotbal Vítkovic kde taky nahoru,vedou třetí ligu a budou hrát o postup, takže určitá konkurence klubů tady bude. Ono se sponzory v Ostravě to taky není tak horké...

Se Slavií... co si budem povídat, pořád je to co se týče historie větší klub než Banik.. Snad nás taky potkaj nějací Číňané... ti to poslední dobou do fotbalu hodně sypou...

Reagovat
Vysajmi hadici

Tam jde o to, že Ostravsko je podle mě místem, kde je průmysl, o který se tu Číňani dost zajímali, proto by to spojení bylo logické. Samozřejmě že historicky je Slavia víc. Ale co je větší počin, dotáhnout do nadprůměru borce, co pro to má největší předpoklady, nebo kluka po tubeře? Kdybych byl investor, daleko víc by mě bavilo zvednout někoho, kdo na to ještě včera neměl ani myšlenky. Něčím si plebs koupit člověk musí. Klub letos vydal DVD k 70. výročí a tam Loučka doslovně říká (a není sám, obdobně se tam vyjadřuje celá řada lidí): "Až to pana Peltu přestane bavit, nebo odejde, tak stačí hřiště zaorat a je tu konec fotbalu." Proti tomu Lafata tam třeba říká: "V Jablonci nemusí mít nikdo o fotbal strach, dokud tam bude pan Pelta, tak...." Je to docela zajímavý DVD, ač si z nás dělá dost lidí legraci, tak ten klub má za sebou sice krátkou, ale zato kulervoucí historii, kdy ze zelený louky v kopcovitým terénu, přes postupný růst a totální úpadek, kdy se chystali to rozpustit, přes příchod dvacetiletýho cápka (Pelta), co řekl, že to dá dokupy, zavolal k Swarovskim a donutil je soupeřit s taky Jabloneckou Preciosou a začal nabalovat další sponzory. A po dvou a něco dekádách došel až k vyřazení Kodaně na stadionu pro 50K lidí. A to se 28 let zpět hrál kraj na sestup a byly dluhy jako prase. V životě fandím outsiderům a musím říct, že ten dokument fakt podporuje hrdost na klub a na to, co se dokázalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak něco se psalo se souvislostí s Čínany,že by mohli vstoupit do sponzorování Baníku,ale to už dávněji,ještě za Šafarčíka. Podle mě je škoda,že v době,kdy se o Baník zajímal Světlík,byl ve evdení Šafarčík a sponzosrví ze strany ocelárny bylo sicifi,jelikož nedovolil průhledné sponzorování a tak by se ani nevědělo,kde ty prachy dává. Tedka přišel celkem seriózní majitel,důvěryhodný...snad se to dá zase do pár let dohromady. Byla by ostuda,kdyby třetí největší město v Česku nemělo prvoligový tým.

Ono by taky záleželo na tom,kdo by to po peltovi převzal....zda někdo rozumný a nebo někdo,typu petery,Šafarčíka..to by byl celkem konec pro Jablonec. Ale to,jak Jablonec vytáhl,mu nejde odepřít.

Reagovat
smazaný uživatel

Je možné to DVD někde sehnat? Potřebuju něčím podložit skříně. Ale ono asi udělalo 5-6 kusů, což je počet fanoušků..Není tam nic k obdivování a hrdosti, pokud je u toho korupční prase.

Reagovat
Vysajmi hadici

http://fanshop.fkjablonec.cz/p153-set-dvd-a-publikace-70-let Napiš si Ježíškovi, z podpory na to těžko ušetříš.

Reagovat
arsavin

Bude mít Baník aspoň jedenáctku?

Reagovat
Manau

Rosa: Hej Mičolo, že nebudeš mít tolik zranění jako já?

Mičola: Výzva přijata!

Reagovat
Paul Anka

Kdyby si to napsal u Diabyho pousmál bych se... Tohle je trapné.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Paul Anka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
veikko

Prosím vás, že Baník nevzal toho Bučka. To snad i Kuča je lepší brankář než to jelito.

Reagovat
smazaný uživatel

neblbni

Reagovat
veikko

Je to nastejno, oba pustí úplně všechno.

Reagovat
k0udy

Bude jednička

Reagovat
smazaný uživatel

V Petřkovicích

Reagovat
ZB 07

Sice přišel Petržela, ale přijde mi, že jaro budou muset Baníkovci odehrát s dorostencema..

Reagovat
bobis21

tak s tím se počítalo ...

Reagovat
ZB 07

No tak aspoň pár zkušených borců byste tam mít měli, ne?

Reagovat
Didier Drogba

A není to jedno?

Reagovat
ZB 07

Tak teď už celkem jo, ale furt budou další sezonu hrát o postup a ten s 20ti letejma hráčema uhrají jen velmi těžko..

Reagovat
Puskas

Zkušení, kteří budou za něco stát, přijdou časem, jedna oni sami potřebují mít záruku jakés takés jistoty, jedna Vlasta chtěl budovat na mladých a nebrat kohokoli.

Reagovat
ZB 07

Tak teď je to asi jediná správná cesta, ale otázkou je, kdo z těch zkušených se pak bude hrnout do druholigovýho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by nešli ? Slušný majitel, jistota peněz, jistota hraní a hlavně motivace dovést hrdý a tradiční klub ze Slezska zpět do ligy.

Nevím, proč furt lidé, kteří s Baníkem nemají nic společného, tak by chtěli do mužstva nějaké jiné hráče... Mondeků a Lásiků bylo dost, není jich potřeba.

Reagovat
ZB 07

Jenže takových fotbalistů je strašně málo..velmi těžko seženete hráče, kteří půjdou hrát druhou ligu (a budou mít kvalitu a odhodlání) jen proto, aby vytáhli tradiční klub zpět do nejvyšší soutěže..pár takových by i bylo, akorát ty už si poštvalo proti sobě minulé..Proto si myslím, že by bylo lepší podívat se po posilách teď, dokud jste ještě prvoligoví

Reagovat
ZB 07

*minulé vedení

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zůstaneme v 2.lize 2-3 sezony a pak se vrátíme již plně stabilizovaní s týmem plným odchovanců... Když to vezmu na příklad Zlína, tak oni taky těží z neskutečné sehranosti, žádné velké hvězdy tam nebyly. Až ze Železníka se udělala hvězda, ale aby neshořela jako Tecl..

Reagovat
ZB 07

To v tom případě jo..ale pokud byste chtěli postoupit hned zpátky do ligy, tak byste to měli s aktuálním kádrem velmi těžké...ale třeba z té ligy při pořádné hromadě štěstí nesestoupíte..ono mnohdy je lehčí se v lize udržet, než do ní postoupit

Reagovat
risk je zisk

Jenze Zlinu trval postup do 1.ligy nejakych 7-8 sezon. Takze byste si meli maknout.

Reagovat
Krony

Jo ale my máme přeci jen o chlup lepší odchovance, než měl Zlín k dispozici. Celé to bude o tom neposrat se zase z první nabídky a nepouštět to po pár zápasech do ostatních českých klubů za pár kaček.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paul Anka

Kluci, když se padá tak se padá. Psal jsem to tady už několikrát, spousta týmu na to doplatila.

Reagovat
smazaný uživatel

Což tobě, neber to nějak špatně ale může být úplně jedno, co se v Baníku děje či bude dít.

Hlavní je opravdu ta proklamovaná stabilita klubu, vyřešit kostlivce na Žižkově, vyhodit nekompetentního Hábu s Brodským a dalšími a až pak se může tvořit sportovní úsek Baníku.

Za těchto okolností ligu vem čert. A ne, nemám obavy, že díky tomu, že budem déle v nižší soutěži nebudou sponzoři.

Reagovat
ZB 07

Jasný, beru to ze svýho pohledu...vy sami víte určitě líp, co pro klub bude nejlepší

Reagovat
HorajzmAmmann

to není vůbec pravda... jak jsem napsal níže

Reagovat
Puskas

Někoho, kdo má zkušenosti se sestupem?

Reagovat
Lifted

Rosický trhlina ve svalu. Sezóna pro něj skončila

Reagovat
smazaný uživatel

parada krasne si do konce sezony odpocine a pak pujde konecne se Spartou vykopat Ligu Mistru

Reagovat
Krony

Reagovat
Marv

Jn ať klidně vynechá EURO, hlavně když bude zdravej na předkola.. na základní skupiny už muže třeba ukončit kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Pravý čas začít trénovat na Vueltu...král rotopedu

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc už předem nasypanej vším možným, že ani motorek nebude potřebovat.

Reagovat
Banikovec7

Pokud se rychle nevyřeší ten Žižkov, tak by stejně nemohl hrát a s ním i Hrubý, Dostál a Červenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Červenka by ani nevadil, že jo

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Banikovec7

To asi ne no

Reagovat
icka

Reagovat
Krony

Ty jo, ale není teď on nejlepším aktuálním střelcem Baníku v probíhající soutěži?

Reagovat
smazaný uživatel

To mi ani neříkej

Reagovat
Krony

Aktuální lídři statistik: Kouřil, Červenka, Dostál... Nikdo v klubu toho v téhle sezóně více nenastřílel , nevadí, Šašinka je z trůnu sesadí po dvou kolech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden by mi nevadil, hostovačky raus!

Reagovat
smazaný uživatel

Historie se opakuje... bez práce budou koláče...

Reagovat
Figi

Brankar Andrejko co je z Baniku na hostovani v Karvine tak pry ukoncil profesionalni fotbalovou karieru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš důvod?

Reagovat
Mr.Mike

chtěli ho stáhnout z hostování tak radši skončil

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, jakým přínosem ještě pro Baník tento hráč je, ačkoli je to můj oblíbenec, tak poslední roky má hodně podlomené zdraví. Přesto sem přesvědčen o jeho fotbalovém umu. Otázkou zůstává, zda je schopný odehrát dostatečnou porci minut, aby peníze, co bere z napnutého rozpočtu klubu byly opravdu vhodně využity.

Každopádně sem očekával, že Vlasta přivede aspoň jednu, lépe dvě posily. Bohužel se tak asi nestane. Došel Hrubý (pokud to klapne), což bude slušná posila. Ale chybí útočník a asi i jeden bek. No uvidíme, jak se to nakonec poskládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechybí nikdo, vše je v pořádku.

Až když budem ve 2. lize, bylo by potřeba někoho sehnat.

Ale teď to chce jen dohrát ligu s těmi, co si váží dresu se znakem Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Plán byl budovat tým pro druhou ligu! Tenhle tým nemá na to se hned vrátit. A co když se v létě posily nechytí? Tak bude se čekat další rok? To bude trošku problém v Moravskoslezském kraji, kde nejsou zrovna zástupy sponzorů a je velká konkurence v hokeji. Tohle je hrozná naivita, že dvacetiletí kluci ukopou postup hned zpět. Ano je dobře, že konečně tvoří kostru klubu, ale nejde to všechno nechat jen na nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně, ať čekáme 2-3 roky, nemám s tím problém. Jde o to, jestli jsi fanoušek Baníku či prvoligového Baníku.

Já teda prvně jmenovaného. Hlavní je stabilita, vyřešit finanční problémy a postupně zabudovávat hráče, aby se vyhráli. Až na to budem mít sportovně, můžem se do ligy vrátit.

O sponzory bych neměl v pozdějším čase strach, oni příjdou.

Hlavní je teď vyřešit Žižkov, zbavit se přítěže jménem Hába a dalších feťáckých nemakačenků, co jsou stále ve struktuře klubu.

Pak se může řešit sportovní stránka mužstva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fanouškem Baníku, nicméně Baník patří do první ligy, o tom svědčí, jak dlouho ji hraje a nespadl. Není nic špatného, že si každý přeje návrat. A je jedno jestli to bude za rok nebo za dva. Neznám jediný klub, který je schopný mít 20 svých odchovanců na ligu. Prostě to nejde postavit jenom z nich. To bychom mohli čekat věčně.

Ty si myslíš, že dneska stojí sponzoři fronty na to, aby sypali peníze do klubů? Nikdo nepříjde, vždyť je trend, že spíš se firmy stěhují pryč, do jiných zemí. Navíc proč by někdo sypal peníze do Baníku, když o kousek dál je Třinec, který rok co rok bude hrát o titul.

Souhlasím, že kauza Žižkov je priorita, problém je kolik takových kauz ještě může být? Brabec je v pozici, kdy má kopu závazku, hromadu nedobytných pohledávek, vedení klubu v troskách, klub na špatné pozici v lize a ač potenciální, tak nezkušený tým, který má 15-16 hráčů?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, patří, ale teď na to nemáme jak po sportovní stránce, tak i díky těm škodám nejen ve vedení klubu.

A nespadl, přiznejme si, že třeba před čtyřmi lety nám pomohlo více než štěstí, to je prostě fakt.

Přečti si ještě jednou, co jsem ti psal...Dohrát ligu s odchovanci a pak, až se bude pozvolna připravovat tým na případný postup do ligy, tak ho doplnit zkušenými hráčemi, nejlépe z tamního okresu.

O sponzorech si mysli, co chceš, ale dej tomu čas a uvidíš sám, že první sponzoiři příjdou. Neříkám, že hned, neříkám, že za týden, ale už teď je díky pár jmen ve vedení klubu jisté, že potencionální sponzoři dorazí bez ohledu na to, jestli budem stále ve druhé lize.

Reagovat
HorajzmAmmann

No kdyz uz se o tom budeme bavit takhle, neznam jediny klub ktery zkusil hrat s odchovancema... Navic treba Ajax je dobra inspirace, ze to jde i s juniorama a vetsina jsou odchovanci ajaxu...

Reagovat
smazaný uživatel

problém je, že v Holandsku je taková koncepce, dává se tam dost možná víc peněz do mládeže než do dospělých, to tady není a nikdy nebude. A mimochodem těch klubů v nižších soutěžích, od druhé ligy počínaje je celkem dost a na ligu to nestačí

Reagovat
HorajzmAmmann

Neni a nebude, protoze to tady nikdo nezavedl... A na mladez tolik prachu mit nemusis... Staci tem klukum davat prostor a mit na zaplaceni dobrych treneru...

Reagovat
smazaný uživatel

trenéři, tréninkové prostory a další... Lépe řečeno, pokud by jsme se chtěli dostat k tomuhle modelu, museli by se začít budovat nejspíš akademie.

Reagovat
HorajzmAmmann

Treninkove prostory jsou obrovsky problem to mas pravdu bohuzel...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

na beku mame 4 hrace a na stopera 2. Presto chybi bek. Ve stredu zalohy mame 3 hrace ale preste chybi utocnik kdyz tam jsou 4

A s tema kecama ze ten tym nema na to se hned vratit bezte taky nekam... Bud reknete nejaky jmena na posileni tymu a nebo to nechte na vedeni tak jak to je... Naopak bych toho Hrubeho poslal pryc po tech kecech...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Hráč co veřejně hlásá, že se chce v Baníku rozehrát a jít výš nemá v Baníku co dělat..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to bereš na kusy, tak na stopera máme stále 3 možnosti + je tam schopný hrát Ježdík, beků sice máme asi 5, ale ta kvalita není ani zdaleka taková, do středu zálohy máme Lásika, Ožvoldu, Matěje, Foltýna, Šichora a Ježdíka, pokud příjde Hrubý, tak Hrubý (6). Do útoku Szotkowski, Šašinka a Červenka (myslíš si, že 20 letí kluci vystřílí postup?)

Nemůžeš plácat jména, když nevíš na co klub finančně má. Můžu tady napsat Özil, ale asi to nebude reálné....

Reagovat
HorajzmAmmann

Jsi mimo promin... Uz jenom to, ze jsi napsal Sichor nebo Jezdik a nevis, ze Kouril byl dlouhodobe zraneny svwdci, ze o Baniku nemas aktualni informace...

Mimochodem Sasinka, Sasinka, Szotkowski ti vystrili postup vic, nez kopyta co tu hrali ( jediny Majtan za neco stal) Navic treba Cervenka v 2. lize strilel. A asi tezko ti kluci neco vystrili, kdyz dostanou sanci na PS3 maximalne. To je jak kdyby Martial byl na lavicce na ukor Valencii protoze je zkusenejsi... Nejde o vek, ale o kvalitu. A u Baniku nejde ani tak o kvalitu, ale bavime se o potencialu za 3-4 sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Kouřil se uzdraví a budeš mít 3 stopery na druhou ligu, oni chcou tým budovat pro druhou ligu. Tak proč další stoper proboha? Ano jde o potenciál a kde máš zaručené, že ho naplní...

Reagovat
HorajzmAmmann

Proc stopera ? Protoze na ligu pujdem s Honisem a Kasou - proto. Kouril bude jeste dlouho chybet

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč by chodil někdo nový? Tak ti kluci posbírají zkušenosti, nebo se to zalátá Dostálem, tahle sezóna není už stěžejní, Baník se chystá na tu další...

Reagovat
HorajzmAmmann

Procti si celou konverzaci a zjistis, ze si vlastne hezky protirecis...

Reagovat
smazaný uživatel

bavím se o postu stopera, kde prostě počítám do další sezony s trojicí Kaša, Honiš, Kouřil

Reagovat
HorajzmAmmann

A proc chces tim padem posilit beka a utok ???

Reagovat
smazaný uživatel

Protože když koukám do soupisky, tak mi vychází na beky Vengřinek, Granečný a Helešic. Dostál je sice bojovník, ale tím to hasne. Sukup je tu dlouho a nikdy nic moc nepředvedl , Lučić no nevím. Takže bych zdvojil ještě pravého beka. A do útoku je dvojice Šašinka a Szotkowski, ale oba jsou příliš mladí. Pak je sice druhý Šašinka, ale vidím to stejně jako u Sukupa. Dva hráči jsou málo i kdyby jsme hráli na jednoho útočníka, nedej bože na dva.

Jinak střed zálohy, za předpokladů, že by zůstal Hrubý se mi zdá hotový. Ožvolda, Matěj, Foltýn a Hrubý. Já bych zkusil ještě Behana.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak zrovna s Dostalem a Sukupem nesouhlasim... Zvalst, kdyz maji za zady Vengrinka a Granecneho. (+Lucic) .

Reagovat
HorajzmAmmann

A tak nejak nechapu tvoje mysleni

Kasa, Honis, Kouril OK

Sasinka, Szotkowski, Sasinka, (Cervenka) problem

Reagovat
smazaný uživatel

Kouřil je už hotový hráč, Kaša už taky prokázal, že má na ligu, i když se zasekl, zatímco útočníci mají snad dohromady 10 ligových startů. Červenku vůbec neberu vážně, toho bych poslal domů hned. A starší Šašinka už dostal šanci a nic nepředvedl, takže si nejsem jistý, zda na to má.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak jsem psal, zanet je lecba na dlouho a neni vubec jiste jak dlouho bude chybet. Kasa se zasekl a jediny stoper je tim padem Honis. A to ze maji utocnici malo startu vyresis tim, ze jim budes davat prostor tak jako jsme dali prostor Sverkymu, Barankovi, Frydrychovi, Pavlenkovi. A jsou to 2. talentovani hraci na jeden post. Stopery mame zdrave 2 na 2 posty.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě se, ale nabízí jen hostování stopera, který jim bude krýt záda, než se Kouřil uzdraví.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ani to by zrovna v tomhle pripade nevadilo...

Reagovat
smazaný uživatel

ale pokud se bavíme o útočníku, tak bych někoho prostě zapracoval do týmu. Ano kluci jsou šikovní, ale mají dost času. Mohou sbírat zkušenosti vedle někoho zkušenějšího a pak by se mohli klidně hrát na dva útočníky, to se na začátku zkoušelo, ale nemáme na to hráče

Reagovat
HorajzmAmmann

všude ve světě je normální, že to začíná stát na 20. letých a že takový věk už je normální a že to už vlastně není talent... jen n nás přestupuje 26. letý talent Jiráček do Německa

Reagovat
smazaný uživatel

Musím souhlasit, ale taky je tam dávají od 17 let postupně a ne hned jako jasný jedničky

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak Šašinka ani Szotkowski nemusí hned střílet každý druhý zápas gol, Petržela to ví a určitě to po nich ani ted v lize nebude chtít... Postupně se vypracovat a začít střílet goly v 2. lize a to už kvalitu mají i ted, vzhledem k tomu jak tam střílel Červenka nebo Petrus

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatně si myslím, že aktuálně je v týmu asi tak 15 hráčů, takže se něco bude muset změnit

Reagovat
HorajzmAmmann

Chmiel

Šrom

Dostál

Granečný

Sukup

Vengřínek

Honiš

Kaša

Kouřil Z

Lučič

Matěj

Ožvolda

Hrubý H

Mičola Z

Holzer

Helešic

Behan

Mondek

Szotkowski

Šašinka

Šašinka

Červenka

Ted máme 14. zápasů na to protřídit to a zjistit co a jak. Myslím, že se z toho dá něco udělat. A zrovna Petržela by na to měl mít...

Reagovat
Banikovec7

Jenže ti kluci, pokud na to budou mít, ti tady těžko budou do svých 24 let hrát druhou ligu, stejně tak mladí budou chodit jinam, třeba i do té Karviné, když tam bude akademie a možná i první liga.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ok, takze je lepsi sem kazdy pulrok natahat 3 borce co vyhrali MS nezamestanych

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo netvrdí, pouze tvrdíme, že je potřeba hrát tu ligu, takže potřebuješ i zkušené borce a naši odchovanci je časem nahradí, když na to budou mít

Reagovat
HorajzmAmmann

Dobre s tim souhlasim, ale to se nemusi resit zrovna ted a resit to hostovackama bez opce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona by byla ideální varianta hostování s opcí. Přestup je riskantní a obyčejná hostovačka je k ničemu, pokud se hráč rozehraje, klub si ho nechá nebo střelí tomu, kdo dá nejvíc.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hostovacky jedine s opci

Reagovat
Banikovec7

Já jen tvrdím, že nejde postoupit s 11 odchovancema, ikdyby spolu hráli 3 roky v kuse.

Reagovat
HorajzmAmmann

s Machovcema a Ježdíkama taky nepostoupíš a nikdo lepší k nám nepříjde tak co řešíme ? A to co jsi napsal je celkem diskutabilní a nemůžeš to vědět Klapzuba by mohl vyprávět

Reagovat
Banikovec7

Já myslím že se dají sehnat i lepší hráči, jen nesmí sportovního manažera dělat Šafarčík ml.

Reagovat
HorajzmAmmann

a já si zase myslím, že každý lepší hráč z jiných týmů bude myslet stejně jako Hrubý. Stačilo, že za Baník hrál odpad - přestupní stanice ale není zrovna něco, čemu bych chtěl fandit. Opravdu budu 100x raději v téhle situaci fandit baníku klidně v MSFL ale chci fandit hráčům, kteří tady jsou ochotni hrát a nebrat to jako "snad tu příští sezonu nebudu,,

Reagovat
HorajzmAmmann

A kámoš si třeba vybral místo hraní za Liberec o sestup Varnsdorf, který bojoval o postup do ligy. Proto si myslím, že ted nikoho neseženeš, ale pro 2. ligu klidně... Říkla v 2. lize je super parta a hraju za tým, co vyhrává. Proč bych chodil do Liberce ? Stejně to může být i ted v Baníku.

Reagovat
Kang & Kodos

A teď jak? Pořád je spokojenej?

Reagovat
HorajzmAmmann

Přestoupil do Teplic a zranil se tak, že celý podzim promarodil. Ted ale odehrál snad všechny zápasy v přípravě

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak ne, poslední zápas proti Lipsku (5:0 nehrál ani nestřídal) což mu může jenom pomoct Hraje post Kroba nebo Hory. No uvidíme strašně mu fandím...

Reagovat
Banikovec7

Jo vsak ja souhlasim ze nemusi prijit hned, ale tvrdim ze pro postup bude potreba mit par zkusenejsich, uz i kvuli tomu aby neco predali tem mladym, ti taky k rustu potrebujou vedle sebe nekoho zkusenejsiho.

Reagovat
Banikovec7

Ale taky asi do toho Varnsdorfu nesel s tim ze tam zustane po zbytek kariery, sel tam protoze tam bude hrat vice nez v tom Liberci a pak se posune vys, coz udelal.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak jasně že by to bylo lepší kdyby tam někdo zkušenější byl, nejlépe prostě chachar jako Baroš nebo Svěrkoš, ale bohužel to se nestane. Jednoho vyhnal Šafa a Svěrky má bohužel po kariéře. Nenapadá mě nikdo, kdo by do toho šel. Navíc už je pozdě je konec přípravy...

Reagovat
Banikovec7

No říkám, teď už je to jedno, ale v léťě snad někdo takový přijde. Třeba i ten Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Milan má v Boleslavi smlouvu ještě na rok,ne?

Reagovat
Banikovec7

Tak to netuším, abych pravdu řekl.

Reagovat
HorajzmAmmann

To ti neřekne nikdo, že zůstane po celou dobu kariéry v jednom týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jsou už na sestupu tak aspoň to maj na co svádět tragédie ligy

Reagovat
HorajzmAmmann

Lepsi, nez nosit na hrudi cinskej znak... Doufam, ze vyhrajete titul. Protoze cina s Vama mit trpelivost nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co by jsme pro tu ligu neudělali peníze sou peníze, těm se na národnost nekoukáš každopádně taky doufám v titul snad aspoň United se pochlapí jinak byl bych rád kdyby Baník nesestoupil

Reagovat
HorajzmAmmann

United pod Van Gaalem asi nemaji prostor kw zlepseni.. Na druhou stranu ani Mourinha bych nechtel... Druhy Ferguson asi nebude. Nevim kde je u united chyba. Kadr dost slusny a presto nejsou poradne prejet hrace o tridu nize na kazdem postu.

Reagovat
smazaný uživatel

No LVG zázrak není ale ještě do konce sezony se ukážou věřim v to A Mourek to by byl masaker a zadupali by jsme Čelzí aspoň jinak největší chyba je nechat hrát Fellainyho a nechat sedět Depaye Fellainy ten je vždy na drogách nebo nevim, ale bezesporu nejhorší hráč na ostrovech

Reagovat
HorajzmAmmann

Fellaini je strasny drevak, domaci zapasy vedle Morgana muze hrat klidne Ander, kdyz uz je Bastian zraneny... A tech zranenych v obrane strasne moc. Chybi Shaw a chybela forma Rooneyho. Martial obcas az moc soluje. Snad se zlepsi. No a nejvetsi problem pro me, ze Blind nemuze hrat stopera a Jones je bez formy = Krome Smallinga neni v tymu dobry stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Jj stěma stoperama je to na pitel ale kvalita je jen se to musí ustálit. Terry příští rok za nás??? Mourek by si ho podle mě přivedl když už bude volnej hráč proč ne trochu vzrušení na ostrovech by se hodilo Každopádně se vším souhlasím, Martial je mladej i on se uklidní no uvidíme jak dopadneme s Čelzí, ale cítím výhru a Costa červená, se pobije s Fellainim

Reagovat
HorajzmAmmann

Terry za United to snad nee Já tak nějak pořád doufám, že se chytne Jones

Reagovat
smazaný uživatel

PR jako sviň by bylo každý kolo ligy o Terrym a United, občas Mourek a peníze se valej Bylo by pěkné ho vidět v červeném dresu, aspoň na sezonu. kluky by tam vytrénoval a pak by hrál už ten Jones.

Reagovat
HorajzmAmmann

Terry v dresu United by byl největší fail Lampard v dresu City byl strašný. Gerrard = Liverpool, Giggs = United, Terry = Chelsea a na konci kariéry buď půjdeš do jiné souteže ale hlavně ne do týmu soupeře o titul třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný to už bylo přitažený za vlasy ale zas to nemusí být taková utopie s tím Mourkem a záleží jak se k tomu postavěj kluci. Když se mu nebude chtít do jiné ligy a bude chtít se hecnout za to co mu udělali? No uvidíme každopádně záleží jak se bude chtít pomstít čelzí. Jeho kvalita je nezpochybnitelná a nevím jestli bude chtít hrát a končit ve Stokes nebo tak něco.. Přeci jenom ještě by mohl sezonu možná dvě dát na top úrovni

Reagovat
HorajzmAmmann

Mourinho hrál s Chelsea tužku a zvlášť v době, kdy United trápí právě herní projev je Mourinho špatná volba, ale opravdu nevím, kdo by měl jít na místo LVG.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam už nikdo není když PEPEK vypadl, tak fakt nikdo není, teď čtu že čelzí má toho z Juventusu tak Mourek nemá kam jinam. Pokud LVG to zabalí tak musej snad jedině Mourka. Fanoušci to chtěj a je to pro tu ligu nejlepší volba. Média to budou neustále probírat a horší jak LVG nebude. Mourek hrál s čelzí to na co ten tým má Costa trágéd Oscar no to ani nelze vyslovit nebo napsat a zbytek nic než něco.

Ale stejně když né knám tak kam by šel Mourek? Volný místa už moc nejsou...

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten by práci vžycky našel... Já chtěl Kloppa ale to už se asi nesplní Jemu ale fandím i v Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek po sezóně do Interu. Ten Mancini tam podle mě dlouho nevydrží,hrajou pod ním strašnou sracku. Sám říkal po odchodu z Interu,že se vrátí... k United by mohl Simeone, to by byl pro ně jackpot...

Reagovat
andrew96

Se snad z těch stříbrných z 2007 prosadil nejvíc on.

Reagovat
andrew96

No dobře, betu zpět, je jich tam více. Ale i tak je osud většiny kluků z toho mančaftu zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

věčně zraněný to ho samýho nemůže bavit..at už se na to....

Reagovat
Banikovec7

A jak se pořád píše, že by se měla dát šance mladým, tak by mě zajímalo, jestli existuje klub, který vytáhl do áčka za poslední pár sezon více mladých, než Baník. Do nekonečně z juniorky brát nejde.

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta treba ligu zasobuje hodne... To ze si je nenechava je jina vec. Mimochodem nikoho daldiho uz vytahovat nemusime. Staci pracovat s tim co uz tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká z nouze ctnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Krysa

Reagovat
smazaný uživatel

Krysa k vám přistoupila v zimě.

Reagovat
HorajzmAmmann

?

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer.

Reagovat
HorajzmAmmann

Už jsem se bál, že řekneš něco jako Frydrych nebo Pavlenka

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, na to mám Frýďu moc rád,abych to o něm řekl. Nemám mu to za zlé, že šel za lepším. Kdo by téhdy chtěl hrát za klub, co měl ve vedení takového nýmanda... když to nevydržel ani Bary. Pavlenku jsem tak rád neměl, ale nutno dodat,že Banik hlavně venku často držel......ale lidi si jen vybavují kiksy..ken aby chytal,jelikoz v SKS nebude mít ten komfort,jistoty základu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Baník zaplatil Žižkovu.

Teď je na řadě Hába s Helštýnem a vysmažení flákači z managementu.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Krony

Kde jsi to vzal to info?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale vzhledem k tomu že to mám i z jiného zdroje, tak bych tomu snad i věřil..

Reagovat
smazaný uživatel

Z jiného - jako že to někdo přečetl tady a pak to napsal na jiné diskuzi? Nebo to jsou dva na sobě nezávislé zdroje?

Reagovat
smazaný uživatel

Zcela nezavisle

Reagovat
Krony

No radši nebudu mít radost, dokud se někde neobjeví, že to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Helštýn neodejde..

Reagovat
Kepy_FCB

Co zase dělá v Baníku ten Bůček pojebanej

Reagovat
smazaný uživatel

Baník ho požádal, aby jel s nimi na soustředění, že potřebují doplnit počet brankářů (Chmiel je s reprezentací do 19 let). Snad se vrátí zpátky do Petřkovic...

Reagovat
Krony

Co proti němu všichni máte? Pustil pár hloupých gólů, ale který gólman ne? Nebo je ta averze kvůli těm jeho řečem, když odešel z Baníku? Jen se ptám, není to nějaké rýpání, nebo zastávání se ho. Pamatuji si jeho výkony, vím že mimo těch hloupých gólů z dálky i uměl něco pochytat.

Reagovat
db18

A taky uměl pěkně simulovat.

Reagovat
Krony

No měl na ligového gólmana dvě velké chyby:

- neměl sílu (z toho pramenilo i to, že svým pádům přidával, ale ty fauly se na něj pískaly - vím na co narážíš, dostal za nějaký nasimulovaný faul i nějaké ocenění tuším)

- neměl při své výšce dostatečný dosah

Ale jinak měl i dost pozitivních vlastností. A teď všude čtu, jak jen ne Bučka, jak kdyby to byl Kuča. Přitom je to odchovanec, Baníkovec, chytal i za GKS. Nevyšel mu půlrok v Baníku a hned je z něj vyvrhel. Přitom ty čtyři góly, co tak hloupě "pustil" byly prostě i dobře trefené, všechno šibenice, pěkným obloukem. Nebo si to fakt jen já pamatuji špatně a chyba je v mé paměti? A vybavuji si fakt jen ty čtyři góly z dálky, že se mu dají přičíst na vrub. Pavlenku většina chválí, ale gólů po jeho minelách si pamatuji tedy mnohem více. Lašty byl vyloučen ve svém prvním zápase, když chytl míč do ruk metr mimo vápno. Bernady stál vždy jak tyčka až na lajně. Slovenské brankáře radši nezmiňovat. Srnec v Baníku vždy super, ale v Anglii taky pár "lahůdek" pustil. Prostě každý gólman má mouchy. O P. Čechovi radši ani začínat nebudu...

Reagovat
Banikovec7

Jenže ne každý gólman má 5 much za půlku sezóny. Je mi docela sympatický, ale jeho poslední působení tady, to bylo snad nejhorší co jsem kdy od brankářů viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to stejně, sympatický, ale dělal často hrubé chyby. Ještě Konig byl špatný. Myslím, že i Petrzkiewicz byl o trochu lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zase prrr. Buček někdy předváděl i fantastické výkony, kdy nám naprosto vychytal zápas. Pro mě to nebyl nějaký extra golman, ale ani díra.. Jen ten gól tehdy proti Brnu byl fakt hrozný..

A co se týče golmanů, já měl stejně nejradši Bártu. Ten jeho výkon s Příbramí, kdy chytil asi 5 1000% šancí

Reagovat
Banikovec7

Jak se naposledy vratil a odchytal tady asi pul roku, si fakt nepamatuji ze by neco vychytal, spis jen ze poustel gol za golem a to z ne nejak nechytatelnych strel, vetsinou z dalky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou simuloval proti Spartě a dělá se z něho někdo typu Dočkal..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to simulování jsem zapomněl a opravuju se - už mi není sympatický Ta simulace byla tehdy minimálně na stejně ubohé úrovni jako Lafata s Teplicemi

Reagovat
smazaný uživatel

Buček byl průměrný brankář. Navíc velmi nesympatický člověk z osobní zkušenosti, kdy jsem jej potkal společně s Varadim (hrál tehdy snad za Olomouc), a Řezníkem (ten byl už v Plzni). Nebyl jsem nějaký urputný fanoušek, nic jsem po nikom nechtěl. Jen jsem prohodil pár vět s Varadim, a Buček mi řekl, ať jdu do prdele. Nevím no, osobně jsem se setkal s více hráči Baníku, většinou náhodně a nikdy nebyl problém pár vteřin pokecat. Ale tento "brankář" půl hvězda opravdu není žádný sympaťák..

Reagovat
Kepy_FCB

Hned bych mu jednu pustil!

Reagovat
Krony

OK. Průměrný brankář, to beru. Ale koukni na ty diskuze. Srovnávání s Kučou, a všude vidím jen hlášky: "jen ne Bučka"... Jak kdyby to byl klaun. Chtěl jsem jen vědět z čeho ta nenávist k němu vznikla, jestli je v tom i něco jiného než jeho slabší výkony.

Reagovat
Banikovec7

Ja proti nemu osobne nemam nic, ale kdyz tady posledne skoncil, tak jsem si rikal, ze uz to snad bylo opravdu naposled. Dokonce i na banicek.com vymenili jeho fotku nahore :D

Reagovat
smazaný uživatel

když to srovnáš s ostatními hráči, tak nebyl žádná hvězda a nikdy ani opora prvního týmu. A z toho krátkého setkání mi přišlo, že se chová jako nějaká celebrita - tady je možná to srovnání s Kučou i na místě Jinak jsem kdysi potkal i Pavla Srníčka na tenise, pozdravili jsme se, chvili se pobavili. Chlap co něco v životě dokázal a na nic si nehrál. Pak ti tady nějaká nula Buček bude nadávat...proto asi ta averze z mé strany ..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom jo no..

Reagovat
HorajzmAmmann

Buček = Šrom

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva dobri golmano co umi vychytat zapas ale zaroven delaji fataly.. Nicmene to delal i Jirka Pavlenka nebo treba kdysi v Baniku Vasek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele