Další články

Trenér Senice Hapal: Szarka zranil Kóňu úmyslně, je mi z toho zle

Český trenér Senice Pavel Hapal odsoudil brutální zákrok Ákose Szarky na Tomáše Kóňu v sobotním utkání slovenské ligy s Dunajskou Stredou (3:3). Hapalovi prý bylo zle, protože Szarka podle něj fauloval bývalého záložníka Zlína a Sparty Praha zcela úmyslně.

Kóňa spokojný s prestupom do Senice

Skúsený slovenský stredopoliar Tomáš Kóňa sa dohodol na dvojročnej spolupráci so Senicou, v ktorej ešte uplynulú sezónu hosťoval. 27-ročný záložník mal totiž možnosť prestúpiť aj do Belgicka, ale nakoniec sa kluby nedohodli a tak Kóňa zamieril z Prahy znovu na Záhorie.

Kóňa je blízko hostování ve Zlíně

Vedení zlínského fotbalového klubu je blízko k tomu, aby ze Sparty Praha přivedlo slovenského záložníka Tomáše Kóňu. Se sparťanskými zástupci se již dohodlo na hostování kreativního záložníka, nyní je třeba jen souhlas hráče. Informaci na oficiálních stránkách zlínského celku uvedl předseda představenstva Ladislav Valášek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele