Kóňa je blízko hostování ve Zlíně

13.07.2008, 19:34
Aktuality
Vedení zlínského fotbalového klubu je blízko k tomu, aby ze Sparty Praha přivedlo slovenského záložníka Tomáše Kóňu. Se sparťanskými zástupci se již dohodlo na hostování kreativního záložníka, nyní je třeba jen souhlas hráče. Informaci na oficiálních stránkách zlínského celku uvedl předseda představenstva Ladislav Valášek.

"Kluby se již předběžně dohodly na podmínkách hostování Tomáše Kóni, nicméně probíhají ještě jednání s agentem hráče. Věříme však, že vše dobře dopadne," uvedl Valášek. "Kóňa by se mohl jako nová posila připojit k našemu týmu již během herního soustředění v Rakousku," dodal.

Čtyřiadvacetiletý Kóňa přišel do Sparty v roce 2006 jako slovenský reprezentant do 21 let, ovšem nikdy se do užšího kádru neprobojoval, když odehrál jen 11 zápasů. Také trenér Vítězslav Lavička s ním nepočítá a klub mu začal hledat nové angažmá. Kromě Zlína o služby odchovance Nitry projevil zájem také slovenský mistr Artmedia Petržalka.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak to jo ..doufam že to vyjde ...pro nas to bude do nove sezony jedine dobre !!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele