Kapitán Hübschman prodloužil o rok smlouvu s Jabloncem

14.06.2017, 12:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
PavlíčeQ

už tuhle sezónu na to neměl a my ho ještě prodloužíme

Reagovat
ondrasch77

Vzhledem k tomu, že odchází Beneš, tak na stopera bude dobrej... Odehrál tam pár slušných zápasů. Kysela bude hrát podle všeho zprava...

Reagovat
Čivrss

A už se trochu tuší či spekuluje, kam by měl Beneš jít?

Reagovat
ondrasch77

Nejradši by šel ven, ale ze zahraničí má o něj zájem jen Macabi Tel Aviv (který letos sestoupil) a pak má nabídku ze Zlína, kterou doufám přijme... Má pak asi poslední šanci se ukázat v EL a třeba pak jít ještě na západ...

Reagovat
PavlíčeQ

Hübschman už na to nemá. Stačilo kouknout na poslední zápas s Karvinou, kdy mu utekl i Wágner a to už je co říct plus ty jeho přihrávky, kdy kolikrát odevzdá míč soupeři. A co se týče Kysely, tak doufám, že ten na pravo hrát nebude, protože to prostě není bek ani náhodou. Nedokáže podpořit útok a v posledním zápase hořel úplně stejně jako Hübschman. Snad přijde ten Holeš, o kterým se spekuluje. Pak by mohl být Kysela na stoperu.

Reagovat
ondrasch77

Tak Kysela víc jak rok nehrál, tak se asi nedaly čekat nějaké zázraky... Holeš by asi nebyl špatný, ale bojím se, že dokud se Mirek nedá dohromady, tak nikoho nového kupovat nebudeme

Reagovat
dinss

Škoda, jiný nabídka už asi nepřijde takže na rok do Zlina a pokud zahraje dobře, může to ještě jít zkusit ven.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když mu ty peníze nabízí proč by nepodepsal. Druhá věc je, že letos byl dopředu úplně marný a co jsem viděl zápasy tak i ta defenziva, což u něj byla vždycky devíza byla tragická.

Reagovat
smazaný uživatel

To ten Jiráček tam mohl být platnější I když ten hrál stejný hovno...

Reagovat
tnt03

U Hübschmana si nikdy nejsem jistej, co předvede. Někdy hraje opravdu tužku a někdy až čumím, co předvede za přihrávku, či obranej zákrok. Každopádně jako zkušenost nejen na hřišti ale i do kabiny super, jsem rád že podepsal :)

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
forma

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
dinss

Co bude s Jiráčkem?

Reagovat
ondrasch77

V Plzni prej dáváte dohromady starou partu

Reagovat
dinss

To by byl vrchol...

Reagovat
ondrasch77

To byla prdel.... Teď se asi vrací do Sparty, kde mu nejspíš oznámí, že si má hledat angažmá (má tam smlouva ještě na dva roky) a agent mu sežene 2.BL, Rusko (chvost tabulky) nebo Kazachstán...

Reagovat
dinss

Já vím, jen jsem na návraty do našeho klubu už alegrickej. Tak myslím si, že průměr v Rusku či Turecku by dával asi v pohodě.

Reagovat
ondrasch77

Tak mě se některý utkání za nás líbil hodně, odjezdil to po prdeli a byl prakticky všude, napadá mě zrovna třeba zápas ve Zlíně, kdy byl Zlínchester zrovna "na vrcholu" a Jiráčka bylo plný hřiště..., ale pak měl taky slabší zápasy... Jinak návraty do Plzně je snad nějaká schýza nebo co... Přijde mi, že Vrba zapoměl, že ti hráči stárnou... Jestli letos nevyděláte nějaký prachy v LM, tak je podle mě Plzeň už totálně na ústupu...

Reagovat
dinss

Jak říkám, na nějaký průměr Ruska, Turecka by asi měl.

Nevím, naše přestupová politika je hrozná bída...Však to tady píšu pořád a je to horší a horší. Teda od příchodu Vrby k válu.

Reagovat
czech_mira

No toho až Strama uvidí

Reagovat
forma

Nikdo jinej to tam na place nezprcá tak jako on ... Snad jen samé dobré výkony v nadcházející sezoně. jsem rád že prodloužil.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
tnt03

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele