Další články

Záložník Hořava po osmi letech končí v Plzni, o budoucnosti se rozhodne

Bývalý český reprezentant Tomáš Hořava po vypršení smlouvy končí po osmi letech v Plzni. O své budoucnosti se třiatřicetiletý záložník rozhodne v příštích dnech. Viktoria o tom informovala na svém webu.

Zápas se Spartou nebude o aktuální formě, míní plzeňský Hořava

Plzeňský záložník Tomáš Hořava předpokládá, že sobotní šlágr 24. kola první ligy se Spartou nebude tolik o aktuální formě obou týmů, ale spíše o přístupu. Obhájci titulu chtějí na Letné potvrdit dobrou bilanci s pražským rivalem, který vyhrál všechny čtyři dosavadní zápasy jarní části sezony.

Hořava věří, že boj o titul bude vyrovnaný až do posledního kola

Plzeňští se výhrou 2:0 nad lídrem tabulky první ligy Slavií vrátili do boje o titul, když se přiblížili na tři body. Podle plzeňského záložníka Tomáše Hořavy nyní bude bitva o ligové prvenství vyrovnaná až do úplného závěru sezony.

Hořava věří, že po dvou letech nastoupí v základu reprezentace

Záložník Tomáš Hořava prožil ve čtvrtek v Uherském Hradišti na úvod Ligy národů hodně smolný zápas. Před rohovým kopem v nastavení vystřídal Jana Sýkoru a prakticky z protiútoku dostali čeští reprezentanti od Ukrajiny gól, který rozhodl o jejich prohře 1:2. Hořava věří, že v pondělním přípravném utkání v Rusku dostane delší šanci a třeba nastoupí i od začátku, což se mu od předloňského utkání s Norskem skoro dva roky nestalo.

Jako náhradník jsem měl motivaci navíc, řekl Hořava po Dukle

Plzeňský záložník Tomáš Hořava do špatně rozehraného zápasu prvního ligového kola s Duklou naskočil jako náhradník a hned po 12 minutách na hřišti zahájil vyrovnávacím gólem cestu za obratem na 3:1. Třicetiletý středopolař přiznal, že při příchodu z lavičky měl ještě větší motivaci uspět.

Plzeň prodloužila smlouvy s osmi hráči včetně kapitána Hubníka

Vedení Plzně prodloužilo smlouvy s osmi oporami najednou. Kapitán Roman Hubník se upsal do roku 2020, brankáři Matúš Kozáčik a Aleš Hruška spolu s Patrikem Hrošovským, Martinem Zemanem a Tomášem Hořavou do roku 2021 a Lukáš Hejda s Radimem Řezníkem podepsali nové kontrakty až do roku 2022.

Hořava potvrdil, že je specialista na Karvinou a přiblížil titul

Plzeňský záložník Tomáš Hořava dvěma góly rozhodl o výhře 2:0 nad Karvinou, a protože ve čtyřech vzájemných prvoligových zápasech nastřílel už pět branek, začíná se cítit jako specialista na slezského soupeře. Devětadvacetiletého fotbalistu těší, že Viktoria má šanci oslavit mistrovský titul už v příštím kole na hřišti pražské Slavie.

Hořava: Slavia větří šanci, ale věřím, že tohle nás nastartuje

Záložník Tomáš Hořava zařídil plzeňským hráčům vyrovnávací brankou remízu 2:2 v ligovém šlágru se Spartou Praha a věří, že smazání dvougólové ztráty jeho tým nastartuje zpět na vítěznou vlnu. Západočeši počtvrté za sebou nevyhráli a druhá Slavia se k nim přiblížila už jen na rozdíl pěti bodů.

Hořava: Proti Sportingu musíme hrát na hranici svých možností

Záložník Tomáš Hořava věří, že plzeňští hráči v odvetě osmifinále Evropské ligy proti Sportingu Lisabon mohou doma dohnat manko 0:2. K tomu však ve čtvrtek musí zahrát na hranici svých možností a podat skvělý týmový i individuální výkon.

FCSB nás asi trošku podcenilo, řekl Hořava po výhře Plzně

Plzeňský záložník Tomáš Hořava si po výhře 2:0 nad bukurešťským FCSB cenil postupu Viktorie do jarní části Evropské ligy a hlavní příčinu úspěchu viděl v lehkém podcenění ze strany soupeře. Rumunský tým už měl před pátým kolem jistou účast v play off a na západě Čech šetřil několik opor.

Hořavu potěšilo, že Plzeň se po Luganu zvedla a porazila Brno

Plzeňský záložník Tomáš Hořava měl radost, že Viktoria se oklepala z porážky 2:3 od Lugana v Evropské lize a v 11. kole nejvyšší soutěže doma porazila Brno hladce 3:0. Devětadvacetiletého fotbalistu potěšil i druhý gól v sezoně, na který čekal od úvodního kola s pražskou Duklou.

Kopic tam zazmatkoval, zastával se spoluhráče Hořava

Pod ztrátu Plzně za remízu 2:2 s Teplicemi se podepsala kuriózní rozehrávka rohovému kopu, přičemž ani v kabině Viktorie nemají jasno o tom, zda Jan Kopic uvedl míč do hry záměrně, či omylem. Podle reprezentačního záložníka Tomáše Hořavy jeho spoluhráč zazmatkoval a udělal hloupou chybu, která vedla ke gólovém brejku Teplic.

Motivovala nás ztráta Slavie, řekl Hořava o obratu v Karviné

Gól Tomáše Hořavy vrátil fotbalisty Plzeň zpátky do čela prvoligové tabulky. Záložník Viktorie rozhodl svou trefou v 89. minutě utkání v Karviné a Západočeši se tak znovu dostali o bod před Slavii, která v sobotu ztratila body za remízu v Liberci.

K reprezentaci se připojí i Hořava a Hloušek, vypadl Kadeřábek

Z nominace české reprezentace vypadl zraněný Pavel Kadeřábek. Trenér Karel Jarolím naopak na přípravu s Litvou a kvalifikaci v San Marinu donominoval plzeňského záložníka Tomáše Hořavu a Adama Hlouška. Levý bek Legie Varšava se do národního týmu vrací po dvou letech. FAČR o tom informovala v tiskové zprávě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele