Další články

Schumacher po této sezoně opustí Bohemians 1905

Obránce či záložník Till Schumacher opustí po této sezoně Bohemians 1905. Třiadvacetiletý Němec to řekl v rozhovoru pro klubový web. O budoucím působišti zatím nemá jasno.

Schumacher věří, že bude dávat více gólů a ukáže svůj potenciál

Pohledným gólem se obránce či záložník Bohemians 1905 Till Schumacher v 26. kole první ligy proti Českým Budějovicím poprvé v soutěži prosadil mezi střelce. K tomu přidal i asistenci na gól Jana Vodháněla a výrazně přispěl k výhře Pražanů 3:2. Schumacher věří, že v budoucnu přidá více branek a že po návratu do základní sestavy toho od něj "Klokani" uvidí víc.

Bohemians získali z Jihlavy německého beka Schumachera

Bohemians Praha 1905 posílí německý obránce Till Schumacher. Dvacetiletý levý bek dnes po přestupu z druholigové Jihlavy podepsal smlouvu na tři roky.

Jihlava ubránila Ikauniekse, věří v pomoc Svědíka i talent z Dortmundu

Podzimních 10 bodů připoutalo Jihlavu na dno tabulky, poslední tým však před jarem nic nevzdává. Na Vysočině se snaží pro úspěch dělat maximum. Bude to však stačit?

Jihlavu posílí německý talent Schumacher

Jihlavu posílí německý mládežnický reprezentant Till Schumacher z Borussie Dortmund. Dvacetiletý talentovaný obránce přesvědčil vedení Vysočiny v zimní přípravě a v novém působišti podepsal smlouvu na dva a půl roku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele