Klusáček se pokusí Schumacherovi rozmluvit odchod z Bohemians

14.03.2021, 19:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (78)

Přidat komentář
Riviera Kid

Klus > Klusák > Klusáček

Reagovat
smazaný uživatel

> Klusáčečník

Reagovat
fabec1222

Poklus > Klus

Reagovat
GabrielBatistuta

Trysk > Klus > Cval > Krok

Reagovat
adoxx

Schumacher > Schumacher > Schumacher > Mazepin

Reagovat
Rudnevs

Ešte jeden Schumi ti tam chýba, pokiaľ rátaš teda aj Tilla.

Reagovat
KingMaster13

A Ralf se nesmí opomenout a jeho syn David jezdí F3

Reagovat
Rudnevs

Jj dokopy Michael, Ralf, Mick, s privretými očami David a futbalový Till.

Ralfa som mal inak celkom rád, už len kvôli tej jeho povesti “nedoceného Schumiho”. Aj keď teda Button sa o ňom vraj vyhadril, že je to arogantná primadona.

Reagovat
KingMaster13

To mě docela překvapuje ale on těch konfliktů s týmovými kolegy měl víc (Montoya, Hill, Button) takže ono kdo ví.

Reagovat
Rudnevs

S Hillom šlo vtedy o Spa 98, nie? Keď boli oba Jordany na čele a Eddie Jordan uprednostnil Hilla (aj keď bol Ralf rýchlejší), pretože nechcel pripustiť riziko, že by autá v hustom daždi nedošli do cieľa. To chápem, že Ralf nebol úplne nadšený. S Montoyom ani neviem, tam o čo išlo vlastne? A čo sa týka Buttona, tak ten vravel, že jak boli kolegovia, tak Ralf nebol nijak moc priateľský, stále len arogantne kukal, mal hviezdne maniere a na všetko sa sťažoval Frankovi Williamsovi.

Tak ale ťažko povedať, Button bol tiež v začiatkoch kariéry považovaný za rebelujúceho playboya. Teraz vekom zrejme obaja chlapci nabrali na sympatiách, aj Ralf teraz robí tuším nejakeho televízneho experta a je úplne v pohode.

Reagovat
KingMaster13

Tak tehdy jsem myslel to Spa ale to nebyla Ralfova chyba ale konflikt tam byl. Hill snad měl i zahlásit Eddiemu že když ho Ralf nepustí tak za sebe neručí že ho nesejme Navíc Hill nemusel jeho bráchu takže možná se to tam i přeneslo. S Montoyou měl občas konflikty na trati a Montoya snad měl jednou zahlásit že Ralf je úplně stejnej spratek jak jeho brácha. A o Buttonovi jsem ani nevěděl, to jsi mi ty teď řekl novinku a překvapilo mě to, protože Jensona mám za opravdovou personu ale taky jsem něco zaslechl už že v mladých letech to byl docela blázen

Reagovat
Rudnevs

Tak ono sa podľa tých nezhôd s kolegami asi tiež nedá posudzovať charakter, tam je to tak, že na jazdcov je vystavený veľký tlak, aby porážali svojho kolegu, a preto sú tie vzťahy častokrát napäté. Napríklad Seb s Webberom sa moc nemuseli, a pričom sú to obaja podľa mňa úplní sympaťáci. Alebo aj Grosjean s Magnussenom mali takú miernu rivalitu, ale odkedy zistili, že ani jeden z nich už pretekať nebude, tak sa stali akoby väčší priatelia a tá nehoda to ešte umocnila. A tuším aj Damon Hill vravel, že po konci kariéry bol tuším na kafe s Schumim a vyjadril sa o ňom pozitívne, že ako človek je actually veľmi zaujímavý.

Inak Montoya teda tiež bol riaden alfa samec, ktorý nebol za dobre len tak s každým. Ale v F1 tak trochu chýba. Nedávno som videl rebríček Števa Eiseleho, pre ktorého je Montoya prvý na zozname jazdcov, ktorí mali v F1 dostať viac šancí. A asi s tým súhlasím.

Reagovat
mistr129

Stejně tak Hamilton s Alonsem v posledních letech vypadají, že spolu vychází dobře.

Reagovat
KingMaster13

To podle mě bylo jen na oko. Jako ke konci už ho měl Fernando trochu na salámu protože s ním nesoutěžil.

Reagovat
mistr129
Reagovat
KingMaster13

Zajímavý jak každej jezdec co projde přes Ferrari se stane sympaťákem. Seb taky https://www.youtube.com/watch?v=_PPhfA5XNaE&t=77s&ab_channel=MotorsportTV

Reagovat
mistr129

Tohle video je taky dobrý no

Reagovat
KingMaster13

Hlavně ta tiskovka v úvodu úplně jsem si na Rosbergova slova vzpomněl když Seb na něj 5 kol před koncem závodu v Abu Dhabí útočil a ohrožoval jeho titul

Reagovat
mistr129

No hlavně další závod byl Malajsie, kde Vettel vyhrál

Reagovat
KingMaster13

No jo vlastně

Reagovat
Rudnevs

Podľa mňa to nie je len Ferrari. Ja som Seba v RB úprimne tiež moc nemusel, ale časom, jak prestal vyhrávať, som dokázal doceniť jeho dobré vlastnosti, ktoré dovtedy boli tak trošku skryté nesympatickým rúškom úspechu, ktorý nás nudil a bral nám zábavu z obľúbeného športu. Nebyť to s Lewisom taká nuda, tiež by ho zrejme ľudia mali radšej. Zároveň dodávam, že čo by sme dnes dali za vtedajšiu nudu so Sebom oproti nude, čo prišla po ňom.

Reagovat
KingMaster13

Tak mě osobně nevadí když jezdec vyhrává. Schumacher vyhrával a vůbec mě to neštvalo. U Seba mi vadilo, že to byl takovej spratek co nejezdil moc týmově viz třeba když neposlouchal týmové režie (Multi 21) a dělal si co chtěl, pak mu to trochu karma vrátila na Leclercovi Nicméně fakt ten Seb, kterýho známe dnes se vyprofiloval hlavně ve Ferrari tím, že to tam je takové rodinné prostředí a najednou začal mít velkou odpovědnost za tým a to si myslím že ho změnilo. Ta éra by nebyla tak hrozná ale je hrozná ta brutální dominance 1 monopostu a ještě ke všemu když Lewis má vedle sebe neschopného kolegu. Když tam byl Rosberg tak byla alespoň sranda a myslím si, že kdyby zůstal tak by Lewis neměl tolik titulů Škoda, Lewis mě vadí tím jak se profiluje mimo trať a jak zneužívá svůj vliv třeba na Black lives matter, jak je hrozně falešnej a nedokáže se přenést přes svoje ego, když Russelovi třeba ani nepogratuloval a nepodpořil ho.

Reagovat
Rudnevs

Akože jasné, určite je to aj tým, že zostarol a celkovo tí starší jazdci sú sympatickejší a vyspelejší, podobne ako sme sa bavili aj o tom Buttonovi. Ale keď sa na to spätne pozriem, mne sa na ňom vždy páčilo, že Seb bol napriek sláve taký normálny človek, tak trošku taký introvertný soft boy, ktorý si stráži súkromie a tak podobne. Musím sa priznať, že u mňa to v jeho prípade fakt bolo o tej dominancii a nič iné mi na ňom hádam nevadilo.

Lewisa tiež momentálne nemám rád, ale s odstupom času sa naňho tiež možno začnem pozerať inak, časom sa možno na BLM a na podobné veci bude pozerať úplne inak (pozitívnejšie) a Lewis možno bude vnímaný za jedného z priekopníkov, čo to spopularizoval a ovplyvnil mnoho ľudí. Navyše momentálne to u veľa ľudí fakt aj umocňuje tá dominancia. Ale trebárs s tým Russellom a podobne máš úplne pravdu, ja Lewisa fakt nemusím a najlepšie by bolo, keby odišiel a nahradil ho práve Russell.

Reagovat
KingMaster13

Na Seba nebo Fernanda jsem názor změnil a jak říkáš i v tom Red Bullu už byly jakési náznaky že Seb je v pohodě ale v tom Ferrari ho člověk ocenil víc a přesně jak píšeš totálně sere na sociální sítě, hájí si svoje soukromí a když se s ním střetnou nějací fanoušci tak se jim fakt věnuje a i třeba povídá Lewis je asi největší talent kterého jsem kdy viděl a asi nejlepší jezdec všech dob ale vím že na jméno mu prostě nepřijdu. Rád bych ale jsou věci co mi na něm prostě vadí Už fakt si přeju aby odešel a upřímně ani nechci aby dělal někdy nějakého experta či tak mě je fakt hodně lidsky nepříjemný

Reagovat
Rudnevs

Jj, taktiež som čítal názory na Vettela, že je veľmi príjemný k fanúšikom a tak. Aj z tých nejakych videí typu grill the grid a podobne mi príde sympatický.

Inak Alonsa paradoxne stále tak nejak nemusím, samozrejme je to ikona f1 a je s ním zábava, ale úprimne mi nikdy nebol sympatický, vždy mi prišiel tak trochu “toxic” A s názorom na Lewisa súhlasím no.

Reagovat
KingMaster13

Souhlas s Montoyou jen podotýkám že s ním bylo asi těžké vyjít. Ten se snesl podle mě jen s Kimim Jinak samozřejmě souhlasím že ten tlak se do toho promítá ale i tak spolu jde vycházet viz Sainz a Norris nebo Max a Ricciardo.

Reagovat
Rudnevs

Joo to samozrejme, viacerí spolu vychádzajú dobre, trebárs aj tým, že to prostredie je priateľskejšie alebo že tí jazdci nie su niektorí až takí individualisti. Sainz či Ricciardo tuším vychádzal dobre s každým. Kimi viac menej taktiež, on je známy ako “ľadový kráľ”, ale v realite je to dobrý chlapec.

Inak sa mi páči, jak sa tie diskusie pod Tillom Schumacherom vždy zvrhnú na F1. Zároveň sa takto verejne ospravedlňujem diskutérom z GL sekcie.

Reagovat
KingMaster13

V pohodě, ono by tu moc komentů nebylo ale kvůli zábavě doufám že u nás v lize zůstane

Reagovat
Rudnevs

To je vlastne pravda, nebyť článkov o ňom, tak tu hádam ani nie je nejaka diskusia o F1, jak tu býva trebárs o cyklistike pod starými článkami alebo tak...

Reagovat
raduinho

https://www.eurofotbal.cz/clanky/schumacher-bude-trenovat-s-barcelonou-28821/

Tady by se to mohlo od začátku sezony docela rozjet

Reagovat
Rudnevs

Dikiii O tomto som netušil

Reagovat
mistr129

Kimi byl přece "fucking Raikkonen, what a fucking idiot"

Reagovat
KingMaster13

Tak tohle se přiznám mi úplně uteklo

Reagovat
Rudnevs

Jacques Schulz a Marc Surer <3 Najlepšia nemecká komentátorská dvojica F1. Teraz cez karanténu som si na YT v nemčine pozeral staré preteky a týmito dvoma legendami za mikrofónom tie závody parádne plynú.

Reagovat
mistr129

To jsou ti samí co řvali UNFALL! u Villeneuveovy nehody?

Reagovat
Rudnevs

To kričali skoro pri každej nehode

https://youtu.be/MzZb9ayJ33c

Reagovat
mistr129

2:24 je to co jsem myslel

Reagovat
mistr129

A co Harald?

Reagovat
KingMaster13

Ten dodneška nemusí moc Michaela kvůli Corině

Reagovat
mistr129

Já měl na mysli Schumachera

Reagovat
KingMaster13

Jo ale byl vysazenej na Michaela ne na Ralfa

Reagovat
mistr129

Haralda Schumachera, toho brankáře

Reagovat
KingMaster13

Aha já myslel že myslíš Frentzena

Reagovat
Rudnevs

Videl si Frentzenovu ženu? Myslím, že za Coronou veľmi smútiť nemusí

Reagovat
KingMaster13

Jako jasný ale věřím že pár let poté ještě když Michaela viděl jak ho třeba předjíždí že si na to vzpomněl

Reagovat
Rudnevs

* Corinou drbe mi už z toho asi

Reagovat
KingMaster13

Jinak jo má luxusní kočku ale ta hořkost že víš že ti přebral ženu tam zůstane dlouho

Reagovat
Rudnevs

Určite si na to ešte vo vnútri párkrát škodoradostne spomenul a jak ho trebárs predbiehal, tak určite bol len taký že chichichi Ale nemyslím si, že by ho nejak vyslovene nemal rád alebo mu to nevedel zabudnúť, verím tomu, že sa aj v pohode rozprávali. A dnes už samozrejme ani nehovorilm. Čas zahojí rôzne rany, Frentzen si našiel svoje šťastie s oveľa krajšou holkou a najmä po tom, čo sa stalo Schumimu, mu myslím Frentzen už nič za zlé nemá.

Reagovat
KingMaster13

Jo tak to je jasný já spíš měl namysli třeba období do roku 2002 nějak Dnes už se tomu jen pousměje

Reagovat
adoxx

Na Ralfa jsem zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes dal Mazepin Schumacherovi půl vteřiny.

Reagovat
KingMaster13

A druhej skončil Tsunoda takže jakou to asi má vypovídací hodnotu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adoxx

Protože testy mají hodně velkou vypovídající hodnotu..

Reagovat
Whitemedia

Tak to ten zkundyksicht bude asi velkej frajer

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Šup s ním do Ferrari a když ne tam tak alespoň na Monzu pod Silvia

Reagovat
andrew96

Sympaťák.

Reagovat
djwenca

Reagovat
twl

Prej jde do Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Terzič ho vraj na konci zimného prestupového obdobia lanáril späť do Borussie, keď je teraz Guerreiro zranený...

Reagovat
Kucka

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Bakary3

tam je to zakletý... Janža, Hloušek, Hybš…. Limba musí hrát do 50

Reagovat
dinss

Předpokládám, že by hrál spíš vpravo.

Reagovat
dinss

Odkud to máš?

Reagovat
djwenca

Jo, Till je sympaťák..... už to, že vůbec Němec v jeho věku jde dobrovolně hrát do ČR a navíc vůbec nepůsobí jako nějakej namachrovanec... je skromný a vždycky hraje na maximum, škoda, že vždy, když chytá formu, tak ho sejme nějaké zranění

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

A za čo by mal byť namachrovaný? Že pred angažmánom v Čechách hral za rezervu Dortmundu v Nemecku štvrtú - regionálu ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba na svůj původ, pro němce je česko většinou póvl a určitě se sem pracovat nehrnou-čest výjimkám jako tady Till.

Reagovat
meno

Nikdy jsem neměl s Němci problém. Naopak, hejt na Německo je u nás úplně šílenej a iracionální.

Reagovat
smazaný uživatel

No a já mám od nás z práce jinou zkušenost. V rámci korporatu je sem posílají za trest

Reagovat
Bakary3

Známe naše - ČR a SK - hvězdičky, který hráli ligu sotva v žácích, ale jsou mistři světa, takových je

Reagovat
dinss

Reagovat
adam77

Proč píšete o Schumacherovi o bývalém automobilovem zavodnikovi z formule 1 ???? Když je řeč o fotbalistovi z Bohemians.Jste si spletli stránky

Reagovat
John Obi Mikel

Euroformulejedna.cz ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele