Čech na rozdíl od Navase syna respektoval, řekl Courtoisův otec

Otec brankářské jedničky Realu Madrid Thibauta Courtoise v rozhovoru pro belgický deník Le Derniere Heure přiznal, že jeho syn měl před dvěma roky po příchodu do španělského velkoklubu velké problémy s tehdejší gólmanskou jedničkou Keylorem Navasem, který prý osmadvacetiletého belgického reprezentanta nerespektoval. Thierry Courtois dal situaci do kontrastu s tou v roce 2014, kdy jeho syn přestoupi z Atlética Madrid do Chelsea a dlouholetá jednička klubu Petr Čech dělala prý vše proto, aby se Courtois junior cítil v novém působišti dobře.

Porážka s Cádizem je podle Courtoise pro Real budíčkem

Brankář Realu Madrid Thibaut Courtois označil sobotní domácí porážku v 6. kole španělské ligy s nováčkem z Cádizu 0:1 za budíček. Podle něj musí "Bílý balet" ve středu zvítězit v úvodním duelu základní skupiny Ligy mistrů proti Šachtaru Doněck, aby do sobotního ligového El Clásica s Barcelonou šel se sebevědomím.

Brankář Courtois má podle Zidana na výsledky Realu obrovský vliv

Podle trenéra Zinédina Zidana vděčí hráči Realu Madrid za aktuální formu z velké části brankáři Thibautu Courtoisovi. Belgický reprezentant udržel v pěti ligových zápasech po sobě nulu. Tu poslední přidal v pátečním utkání 35. kola při výhře 2:0 nad Alavésem. "Bílý balet" se díky osmému vítězství v řadě přiblížil zisku titulu.

TOP 10 světových brankářů podle Eurofotbalu

De Gea, Neuer, Oblak, nebo někdo jiný? Kdo je podle redaktorů Eurofotbal.cz mezi světovými brankáři tím vůbec nejlepším? Žebříček deseti skvělých brankářů báječné úrovně, v pořadí, jak ho určili redaktoři tohoto serveru.

Courtois nesouhlasí s kritikou svých výkonů v dresu Realu

Belgický brankář Thibaut Courtois nesouhlasí s nedávnou kritikou svých výkonů v dresu Realu Madrid. Hájí se tím, že ve španělské lize pustil v této sezoně jen sedm gólů. V reprezentaci neinkasoval už sedm zápasů v řadě a sérii může natáhnout v dnešním utkání kvalifikace mistrovství Evropy v Rusku. Belgičané už mají postup zajištěný.

Bale si nezvykl na španělský styl života, prozradil Courtois

Hodně otevřeně promluvil belgický brankář Thibaut Courtois o svém velšském spoluhráči z Realu Madrid Garethu Baleovi. V rozhovoru pro belgický list HLN prozradil, jakou přezdívku si Bale v týmu vysloužil a proč nechodí na týmové večeře.

Real by měl koupit spíš Hazarda než Neymara, myslí si Courtois

Cristiano Ronaldo Realu Madrid chybí, ale pro hráče v kabině královského klubu to není téma. "Nebavíme se o něm," řekl belgickému listu Het Nieuwsblad brankář Thibaut Courtous. Pokud by měl vybírat Ronaldova nástupce, pak by prý zvolil krajana Edena Hazarda.s

Realu se po Courtouisovi zranil další brankář Navas

Realu Madrid se po Belgičanovi Thibautu Courtoisovi zranil i druhý brankář Keylor Navas. Vedení španělského klubu dnes oznámilo, že kostarický gólman má problémy s třísly. Jak dlouho bude chybět, zatím není jasné.

Real Madrid se musí obejít i bez brankáře Courtoise

Už tak početnou marodku Realu Madrid rozšířil brankář Thibaut Courtois. Belgický reprezentant léčí poraněnou kyčel, délku absence vítězný celek posledních tří ročníků Ligy mistrů neoznámil.

Brankář Courtois podepsal s Realem Madrid šestiletou smlouvu

Real Madrid dokončil přestup brankáře Thibauta Courtoise z londýnské Chelsea. Šestadvacetiletý belgický reprezentant dnes prošel lékařskou prohlídkou a s úřadujícím vítězem Ligy mistrů podepsal šestiletou smlouvu.

Courtois se rozloučil s fanoušky Chelsea a vysvětlil, proč chtěl odejít

Brankář Thibaut Courtois se před odchodem do Realu Madrid rozloučil s fanoušky Chelsea. Ve videu na Facebooku se snažil vysvětlit i důvody, kterého k přestupu vedly.

Chelsea potvrdila odchod Courtoise, z Realu naopak získá Kovačiće

Chelsea kupuje z Athleticu brankáře Kepu, jemuž místo v kabině londýnského klubu uvolní Thibaut Courtois. Belgický brankář se přesune do Realu Madrid, odkud k Blues formou ročního hostování zamíří Mateo Kovačić...

Courtoise může nahradit v Chelsea Kepa. Překonají Blues rekord?

Pomalu se zdá, že odchod brankáře Thiabuta Courtoise z Chelsea do Realu Madrid je nevyhnutelný. Pokud k němu ale má dojít musejí Blues urychleně sehnat náhradu. Kluby z Premier League totiž mohou nakupovat hráče jen do čtvrtka.

Courtois chyběl na tréninku Chelsea, možná odejde do Realu

Belgický brankář Thibaut Courtois se nedostavil v pondělí na trénink Chelsea. Nejlepší gólman mistrovství světa v Rusku by podle spekulací mohl zamířit do Realu Madrid. Podle BBC nemá vedení Chelsea o Courtoisovi bližší zprávy.

Courtois určitě odejde z Chelsea, tvrdí jeho bývalý kouč

Jeden z největších příběhů letošního přestupového léta nakonec prý skončí přestupem brankáře Thibauta Courtoise z Chelsea do Realu Madrid. Je to tom alespoň přesvědčen jeden z bývalých asistentů trenéra Roberta Martíneze u belgické reprezentace Graeme Jones.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele