Další články

Ve Spartě předčasně končí izraelský záložník Ben Chaim

Vedení Sparty předčasně ukončilo smlouvu s Talem Ben Chaimem. Kontrakt měl izraelskému záložníkovi vypršet až příští rok v červnu. Letenští o tom informovali na svém webu.

Sparta dá v přípravě šanci Ben Chaimovi, Kayovi i Mandjeckovi

Se Spartou zahájili přípravu i záložník Tal Ben Chaim a stoper Semih Kaya. Oba hráči, kteří patří mezi symboly neúspěšného působení italského trenéra Andrey Stramaccioniho, dostanou od nového kouče Václava Jílka šanci vybojovat si místo v týmu.

Sparťan Ben Chaim se vrátil z Izraele a začal trénovat v Praze

Sparťanský útočník Tal Ben Chaim se po necelých sedmi měsících vrátil z Izraele, kde léčil poraněné koleno. Devětadvacetiletý ofenzivní záložník začal v Praze s tréninkem, jeho návrat do zápasů je ale zatím stále ještě daleko. Sparta o tom informovala na sociálních sítích.

Sparťan Ben Chaim je po operaci, čeká ho půlroční pauza

Sparťan Tal Ben Chaim se v Izraeli podrobil operaci zraněného kolena. Pražský klub o tom dnes informoval na sociálních sítích. Podle dřívějších informací izraelských médií i serveru sport.cz si devětadvacetiletý izraelský ofenzivní záložník přetrhl zkřížené vazy v koleně a čeká ho více než půlroční pauza.

Sparta i v zimě sázela na internacionalizaci. Pomůže další přestupový rekord ke druhému místu?

Na Letné i v zimě pršely miliony za posily. Sparta znovu posunula český přestupový rekord a věří, že projekt internacionalizace konečně přinese ovoce. Za cíl si na Letné vytyčili druhé místo a postup do kvalifikace Ligy mistrů.

Přestup Ben Chaima do Sparty nebyl čistý, hráč je s otcem žalován

V pořádných problémech se kvůli přestupu z Maccabi Tel Aviv do Sparty ocitá Tal Ben Chaim se svým otcem. Jeruzalémský soud ve čtvrtek přijal žalobu britského a italského agenta, kteří prý neobdrželi adekvátní kompenzaci za pomoc s realizací transferu. Strana obžaloby požaduje 2,5 milionů šekelů (15,5 milionů korun)...

Stramaccioni se pustil do Trpišovského kvůli obvinění Ben Chaima

Trenéra Sparty Andreu Stramaccioniho naštvala po nedělním ligovém utkání s Libercem reakce jeho trenérského protějšku Jindřicha Trpišovského. Ten si na tiskové konferenci po zápase při hodnocení dvou červených karet pro svůj tým stěžoval na chování sparťanského záložníka Tala Ben Chaima.

Za Maccabi otočil duel s Plzní, teď Ben Chaim věří v obrat Sparty

Před dvěma lety slavil ve třetím předkole Evropské ligy postup po obratu přes Viktorii Plzeň, teď by mohl záložník Tal Ben Chaim zažít něco podobného v dresu Sparty. Pokud letenští fotbalisté nechtějí, aby skončili v pohárech už v úvodu sezony, musí doma ve čtvrtek proti Crvene Zvezdě vymazat prohru 0:2.

O zápasy Sparty má kvůli Ben Chaimovi zájem izraelská televize

Příchod izraelského fotbalisty Tala Ben Chaima do pražské Sparty zvýšil zájem z Izraele o českou ligu a především o zápasy letenského celku. Majitel televizních práv na domácí soutěž společnost Pragosport však jinak výraznější nárůst zájmu ze zahraničí ve spojení s příchodem zvýšeného počtu cizinců do ligy neregistruje.

Sparta v Ben Chaimovi získává rozdílového hráče i zdroj frustrace

Pražská Sparta předevčírem učinila Tala Ben Chaima nejdražším hráčem české ligy - ať už jde o přestupovou částku nebo očekávaný plat. A na první pohled si pro takovou investici vybrala správného borce; talentem očividně bohatě obdařeného křídelníka, který před dvěma lety nemálo zaujal v Lize mistrů proti Plzni. Pár "ale" se nicméně vždy najde...

Ben Chaim se stal nejdražším hráčem ligy, Spartu posílil i Plavšič

Spartu posílil izraelský reprezentant Tal Ben Chaim z Maccabi Tel Aviv a stal se nejdražším fotbalistou v historii české ligy. Pražané podle izraelských médií zaplatí výkupní klauzuli 2,9 milionu eur (asi 76,2 milionu korun). Letenský klub dnes získal také Srba Srdjana Plavšiče z Crvene Zvezdy Bělehrad. Oba křídelní záložníci rozšířili počet letních posil Sparty na sedm.

Spartu by měl posílit Izraelec Ben Chaim, už pózoval na Letné

Pražská Sparta by měla v nejbližší době oznámit příchod izraelského záložníka Tala Ben Chaima. Podle izraelských médií ho získala z Maccabi Tel Aviv, klubu zaplatí výkupní klauzuli 2,9 milionu eur (asi 76,2 milionu korun). Udělala by tak z něj nejdražšího hráče v historii české ligy.

Sparta prý dohodla dalšího cizince, z Itálie chce stopera Heurtauxe

Už delší dobu se psalo o možné další zahraniční posile na post stopera a dnes zřejmě díky Sky Italia vyplynula na povrch její identita: jednat se má o zanedlouho 29letého Francouze Thomase Heurtauxe z Udinese. Sparta si už s italskou stranou měla plácnout nad třemi miliony včetně bonusů, stále ale zbývá dohodnout platové podmínky...

Sparta na dosah hlavní posily léta: před podpisem je Izraelec Ben Chaim

Pražská Sparta patrně již během následujících dnů, ne-li hodin oznámí jméno největší posily tohoto přestupového léta. Letenští se rozhodli aktivovat výkupní klauzuli ve smlouvě 27letého křídelníka Maccabi Tel-Aviv Tala Ben Chaima, která odpovídá 2,9 milionů eur, a na stole už má ležet čtyřletý kontrakt s odhadovaným ročním výdělkem kolem jednoho milionu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele