Další články

Premier League v kostce (10. kolo)

Jubilejní desáté kolo Premier League nabídlo vedle dalších především derby z Manchesteru, které však skončilo nudnou bezgólovou remízou. Podobným zklamáním bylo pro nezaujaté fanoušky i další vyhrocené derby mezi Sunderlandem a Newcastlem, které negativně ovlivnil Robert Madley. Po desátém kole navíc skončil už třetí manažer, Aston Villa propustila Tima Sherwooda.

Sunderland do konce sezóny přišel o Fletchera a Cattermola

Sunderland si osm kol před koncem sezóny nemůže být jistý záchranou a v boji o ní mu navíc budou chybět dvě opory. Kvůli zranění kotníku už Black Cats nepomůže útočník Steven Fletcher, mimo hru pak definitivně zůstává také záložník a kapitán mužstva Lee Cattermole...

Sunderland po dlouhých jednáních ulovil Stevena Fletchera

Wolverhampton přišel během posledních 24 hodin o další důležitou postavu základní sestavy, po Mattu Jarvisovi se s druholigovým anglickým klubem rozloučil také Steven Fletcher. 25letý skotský útočník se po dlouhých jednáních upsal Sunderlandu...

Caldwell byl zvolen nejlepším hráčem skotské ligy

Obránce Celtiku Gary Caldwell získal ocenění pro nejlepšího hráče skotské ligy. Nejlepším trenérem se stal maďarský kouč Heart of Midlothian Csaba Laszlo a nejlepším mladým hráčem útočník Steven Fletcher z Hibernian.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele