Další články

Sevillu trápí marodka, ze hry vypadlo hned kvarteto hráčů

Hned čtyři fotbalisté zamířili v posledních dnech na marodku Sevilly. Od zápasu v Madridu je mimo hru portugalský brankář Beto, který se kvůli zranění ramene neobjeví mezi třemi tyčemi dva měsíce, na marodce mu přitom budou dělat společnost Stéphane Mbia, Coke a Iago Aspas...

QPR opouští další hráč, Mbia bude hrát za Sevillu

Stéphane Mbia se stal dalším fotbalistou, který odchází z Queen's Park Rangers po jejich sestupu z Premier League. Kamerunský defenzivní univerzál se stěhuje do španělské ligy, na roční hostování s následnou opcí ho totiž získala Sevilla...

Mbia přestupu do QPR nelituje. Věří v úspěch

Stephane Mbia si po přestupu z Marseille do Queen's Parku zatím v Londýně mnoho radosti neužil, protože jeho nový klub stále čeká na první výhru. Kamerunský záložník nepochybuje, že Queen's Park má kvalitní tým, který brzy půjde nahoru.

Mbia zamířil do QPR, Barton hostuje v Marseille

Na závěr přestupového okna si podle očekávání vyměnily dva hráče Olympique Marseille a Queen's Park Rangers. Do Londýna odešel na trvalý přestup kamerunský defenzivní univerzál Stéphane Mbia, na jihu Francie zase bude v právě započaté sezóně hostovat záložník Joey Barton...

Musíme prodávat, přiznává marseillský prezident Labrune

Marseille před několika dny uvolnila Aloua Diarru do West Hamu, jeho odchod ale zřejmě nebude tím posledním. Prezident klubu Vincent Labrune připouští, že Olympique je nucen prodat další hráče, kterými by mohli být César Azpilicueta, Stéphane Mbia a André Ayew...

Mbia vyhlíží přestup do Anglie

Stephane Mbia doufá, že v blízké době přestoupí do některého ze špičkových anglických klubů. Kamerunský záložník letos s Marseille prožívá hodně nepovedenou sezonu, ambiciózní tým je ve francouzské lize až desátý. V Anglii by Mbia rád napodobil bývalého spoluhráče Hatema Ben Arfu.

Marseille bude v závěru sezóny chybět Mbia

Olympiqueu Marseille bude v závěru francouzské ligy chybět záložník Stéphane Mbia. Jeden z klíčových hráčů obhájce titulu si podle agentury AP poranil třísla.

Hlavní je vyhrát titul, říká M'Bia

Stephane M'Bia v létě přestoupil z Rennes do Marseille a s klubem z přístavního města má nejvyšší ambice. Hlavním cílem je triumf ve francouzské lize, dál se zatím třiadvacetiletý záložník nedívá.

Kluby jsou dohodnuty. Mbia jde do Marseille

Stephane Mbia se už brzy stane posilou Marseille. Olympique se s Rennes dohodl na přestupové částce za třiadvacetiletého záložníka, Mbia už jen musí úspěšně projít zdravotní prohlídkou.

Mbia se rozhodl pro Marseille

Stephane Mbia by nakonec přece jen mohl zůstat ve francouzské Ligue 1. Dnes totiž oznámil, že si za své budoucí působiště vybral Marseille. Tato informace je o to překvapivější, že ještě nedávno záložník deklaroval své přání odejít do Evertonu.

Mbia řekl vedení Rennes, že chce odejít do Evertonu

Kamerunský fotbalista Stephane Mbia vyjádřil své přání z francouzského Rennes odejít. Láká jej anglická Premier League, zájem o něj totiž dlouhou dobu jeví Everton. Kamerunec dal jasně najevo, že anglickou destinaci by před francouzskou ligou upřednostnil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele