Mbia přestupu do QPR nelituje. Věří v úspěch

01.12.2012, 13:01
Aktuality
Stephane Mbia si po přestupu z Marseille do Queen's Parku zatím v Londýně mnoho radosti neužil, protože jeho nový klub stále čeká na první výhru. Kamerunský záložník nepochybuje, že Queen's Park má kvalitní tým, který brzy půjde nahoru.

Zatímco Marseille ve Francii bojuje o první místo, QPR uzavírá tabulku Premier League. "Jsem šťastný, že jsem sem přestoupil. Máme dobrý tým, těším se na každý zápas, půjdeme nahoru," říká šestadvacetiletý hráč.

Mbia platí za defenzivního univerzála, střídání pozic mu nedělá problém. "Hrál jsem ve středu obrany, na kraji i v záloze. Cítím se líp a líp, ještě lepší to bude, až budu mít stabilní pozici. Neřeším, kde hraju, protože chci pomoci týmu. Na každé pozici budu tvrdě pracovat, protože tým je na prvním místě," pokračuje.

Queen's Park nyní čeká důležitý zápas s Aston Villou, která se podobně trápí a pohybuje se ve spodní části tabulky. "Ještě jsme ani jednou nevyhráli, to mě hodně zlobí. Do zápasu proti Aston Ville dám všechno, potřebujeme vyhrát, musíme to pro fanoušky dokázat," dodává Mbia, který zatím zasáhl do šesti zápasů.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (361)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele