Další články

Letellier: Fyzicky jsme v pořádku

Náhradní brankář Paris Saint-Germain Alexandre Letellier se stal v noci z pondělí na úterý ve svém domě společně s manželkou a jejich dvěma malými dětmi obětí loupežného přepadení a únosu. Informace přinesla francouzská média už během úterního dopoledne. Agentura AFP pak s odkazem na zdroje u policie a státního zastupitelství ve Versailles zprávy potvrdila.

Uzdravující se Rico poděkoval fanouškům. Mám velké štěstí, uvědomuje si

Pozitivní zprávy přicházejí z nemocnice v Seville, kde se po vážném zranění zotavuje Sergio Rico. Brankář byl necelé tři týdny udržován v umělém spánku, koncem června začal komunikovat s rodinou a nyní poprvé oslovil veřejnost.

Stav brankáře Rica se zlepšuje, po pádu z koně začal komunikovat

Brankář Paris St. Germain Sergio Rico dělá po vážném zranění hlavy pokroky a měsíc po pádu z koně už je schopen komunikovat s rodinou. Před týdnem jej lékaři probudili z umělého spánku a nyní jeho manželka oznámila, že devětadvacetiletý fotbalista hovoří s příbuznými a také je bezpečně poznává.

Rico už není v umělém spánku

Lékaři probudili těžce zraněného brankáře Paris St. Germain Sergia Rica z umělého spánku, v němž byl od konce května. Řekla to jeho manželka. Devětadvacetiletý španělský gólman, kterého zranil kůň na hlavě, se léčí na jednotce intenzivní péče v nemocnici v Seville.

Ricův stav po pádu z koně se zlepšuje, dál je však na intenzivní péči

Stav těžce zraněného brankáře Paris St. Germain Sergia Rica se zlepšuje. Devětadvacetiletý španělský hráč, kterého zranil kůň na hlavě, však zůstává ve vážném stavu na jednotce intenzivní péče. Informovala o tom nemocnice v Seville.

Ricův stav je po pádu z koně stále nejistý. Jsme s tebou, vzkazují jeho spoluhráči i okolí

V sobotu PSG slavilo ligový titul po remíze ve Štrasburku. Po zápase odcestoval jeho brankář Sergio Rico do Huelvy a zúčastnil se tam tradiční pouti. Došlo ovšem k nehodě, spadl z koně a byl vážně zasažený do hlavy. Okamžitě tak byl transportovaný do nemocnice v Seville, dva dny po incidentu se každopádně stále příliš neví, jak na tom po zdravotní stránce vlastně je.

Messi a další tři hráči PSG měli pozitivní testy na koronavirus

Sedminásobný držitel Zlatého míče Lionel Messi měl pozitivní test na koronavirus. Vedení Paris Saint-Germain ohlásilo, že má v týmu před pondělním zápasem Francouzského poháru celkem čtyři nakažené fotbalisty a jednoho člena realizačního týmu.

Chtěl bych zůstat v Premier League, prohlásil Rico

Sergio Rico před sezónou zamířil ze Sevilly na hostování do Fulhamu, odkud se musí na Pyrenejský poloostrov vrátit, to by ale mohlo být jen dočasně. Pětadvacetiletý gólman by chtěl zůstat u Cottagers...

Rico se hodlá do Sevilly vrátit jako co nejlepší brankář

Tomáš Vaclík letos v létě přestoupil z Basileje do Sevilly a hodně rychle došlo k rozuzlení boje o místo jedničky mezi tyčemi španělského celku. Jeho konkurent Sergio Rico z Andalusie odešel a zamířil na hostování do londýnského Fulhamu, do Sevilly se ale rozhodně hodlá vrátit...

Vaclíkův konkurent Rico jde do Fulhamu, ten získal hned pět posil

Tomáš Vaclík v průběhu léta přestoupil z Basileje do Sevilly a ve španělském klubu mu nyní ubyl jeden hodně vážný konkurent v boji o místo v základní sestavě. Z Andalusie dočasně odchází Sergio Rico, čtyřiadvacetiletého gólmana si na roční hostování vypůjčil Fulham...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele