Další posun, brankář Sergio Rico se vrátí k plnému tréninku

11.04., 18:00
Aktuality
Sergio Rico (© AFP)

Sergio Rico spřádá plány k návratu mezi tyče a radost mu udělala dnešní zpráva od lékařů. Španělský brankář je v pořádku po vážných zdravotních problémech a dostal svolení k tomu, aby se připojil ke spoluhráčům.

Třicetiletý gólman PSG koncem května minulého roku vystrašil celou fotbalovou veřejnost, když spadl z koně. Při pádu se udeřil do hlavy a lékaři ho celkem devatenáct dní udržovali v umělém spánku, krátce po probuzení mu navíc musela být opětovně nasazena sedativa.

"Rád bych poděkoval všem, kteří během těžkých dní stáli při mně a vyjadřovali mi podporu. Ještě jednou Vám děkuji a snad se brzy zase uvidíme," vzkázal fanouškům a celé veřejnosti ve třetině července.

Další pozitivní zprávy přišly nyní. Rico absolvoval poslední vyšetření a podle doktorů je stoprocentně v pořádku, v nadcházejících dnech si tak znovu zatrénuje se spoluhráči z PSG.

Rico v minulosti chytal za Fulham a Sevillu a do Paříže zamířil v září 2019 na hostování, které následně bylo změněno v přestup za šest milionů eur. Ve své sbírce má tři francouzské tituly a se Sevillou hned třikrát triumfoval v Evropské lize, na jaře 2022 hostoval na Mallorce.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele