Další články

Fulham získal z Tottenhamu reprezentačního záložníka Parkera

Dres už pátého londýnského celku bude oblékat Scott Parker. Zkušený anglický záložník, se kterým se již nepočítalo v Tottenhamu, se stal další posilou Fulhamu, který za dvaatřicetiletého fotbalistu údajně zaplatil pouhé dva miliony liber...

Redknapp věří, že získá z Tottenhamu Parkera

Manažer Queen's Parku Harry Redknapp věří, že získá do svého týmu Scotta Parkera. Zkušenému záložníkovi přes léto v Tottenhamu výrazně vzrostla konkurence ve středové řadě, a tak je na odchodu z White Hart Lane. Queen's Park ale není jediný zájemce o jeho služby.

Parkerova pauza se protahuje. Může chybět do ledna

Scott Parker se zotavuje po operaci achillovky, jenže rekonvalescence nejde vůbec hladce. Záložník Tottenhamu měl být už přibližně měsíc zpátky v zápasové zátěži, nyní to vypadá, že může chybět až do konce kalendářního roku.

Anglii povede místo Terryho jako kapitán Parker

Sledovanou funkci kapitána Anglie bude plnit poprvé záložník Scott Parker z Tottenhamu. Důvěru a pásku mu pro dnešní přípravný zápas s Nizozemskem svěřil dočasný trenér Stuart Pearce, který povýšil z pozice asistenta po nedávné rezignaci Itala Fabia Capella. Ten národní tým opustil právě kvůli sporům ohledně kapitána.

Scott Parker přestoupil do Tottenhamu

Celé léto byl předmětem neutuchajících spekulací a nakonec druhou ligu za West Ham skutečně hrát nebude. Řeč je samozřejmě o Scottu Parkerovi, kterého v poslední možný den získal Tottenham. Přestupová částka, ani délka smlouvy zveřejněny nebyly.

Chelsea rozhazuje sítě. Uloví do svých řad nového záložníka?

Letní přestupní burza se rozběhla na plné obrátky, Liverpool za trojici Adam, Henderson, Downing zaplatil zhruba 45 milionů liber a Manchester United dokonce za trio Jones, Young, De Gea přes padesát. Na západě Londýna se však zatím lačné podpisové pero do akce nedostalo. Ticho po pěšině, nebo snad klid před bouří?

Parker: V Premier League chce hrát každý a já nejsem výjimkou

Hodně žádaným zbožím se stal Scott Parker, jeho West Ham United letos sestoupil z Premier League, což rapidně rozšířilo řady zájemců o anglického reprezentačního záložníka. Ten sám prozradil, že hodlá i nadále hrát nejvyšší soutěž a chystá se na rozhovor s novým manažerem londýnského klubu Samem Allardycem...

Podle novinářů byl nejlepší Parker

Záložník West Hamu Scott Parker byl v hlasování anglických novinářů zvolen za nejlepšího fotbalistu Premier League. Až za ním skončil na druhém místě Gareth Bale z Tottenhamu, kterého za nejlepšího hráče určili samotní hráči.

V nominaci na nejlepšího hráče Premier League je i Adam

Evropské ligy se blíží ke svému konci a je tak pomalu čas začít s vyhlašováním nejlepších hráčů. Užší nominace už je známa v anglické Premier League, tamní FA dnes odtajnila jména sedmi nejlepších hráčů sezony 2010/2011...

Zola: Nejlepší hráče neprodáme. Jestli ano, budu se zlobit

West Ham se nachází v Premiér League těsně nad pásmem sestupu, proto by manažer Ginfranco Zola svůj výběr rád posílil. Jenže bude mít spíš opačné starosti. Kladiváři nejsou v ideální finanční situaci a jejich nejlepší hráče chce získat konkurence. Podle Zoly by přesto nikdo neměl odejít.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele