Chelsea rozhazuje sítě. Uloví do svých řad nového záložníka?

14.07.2011, 10:49
Názory a komentáře
Letní přestupní burza se rozběhla na plné obrátky, Liverpool za trojici Adam, Henderson, Downing zaplatil zhruba 45 milionů liber a Manchester United dokonce za trio Jones, Young, De Gea přes padesát. Na západě Londýna se však zatím lačné podpisové pero do akce nedostalo. Ticho po pěšině, nebo snad klid před bouří?

Essienova kolena, to je kapitola sama pro sebe. S jedním promarodil podzim roku 2008, s tím druhým zase kompletně celé jaro 2010. A také nyní to ke smůle Londýňanů vypadá na dlouhou absenci - stejně jako v předešlých dvou případech se odhadovaná délka jeho pooperační rekonvalescence pohybuje okolo šesti měsíců. Nový manažer Chelsea André Villas-Boas tak na začátku přípravy přišel o stěžejní oporu záložní řady a přibylo mu několik vrásek na jeho trenéřinou neotřelou 33letou tvář.

Novopečený sportovní ředitel anglického vicemistra Michael Emenalo se nechal slyšet, že Chelsea potřebuje doplnit kádr o kvalitního středopolaře bez ohledu na Essienovo zranění. Po neštěstí ghanského reprezentanta tak tako otázka vyplouvá na povrch ještě výrazněji. "Spekulace o nahrazení některého z hráčů zní poněkud směšně," řekl však Emenalo. "Essien bude chybět, je to velký hráč a opora týmu, což bude platit i po jeho úplném zotavení. Nemyslím si tedy, že je čas na paniku nebo přehnané obavy. Uděláme přesně to, co by klub jako Chelsea měl v této situaci udělat. Najdeme ideální řešení," podotkl.

Dlouho spojován je s modrým dresem klubu z hlavního anglického města záložník Tottenhamu Hotspur Luka Modrić. Ohledně chorvatského špílmachra se v nedávné době rozhořela velká pře mezi ním a vedením klubu, jež ho za žádnou cenu nechce pustit vstříc jednomu z rivalů v boji o přední příčky Premier League. Deník The Sun dokonce přišel s teorií, že kdyby si chtěl Modrić takzvaně postavit hlavu, tvrdě narazí. "Klidně tě nechám shnít na lavičce," prohlásil údajně majitel Spurs Daniel Levy.

Fakt, že Chelsea měla na sever Londýna poslat druhou vylepšenou nabídku v hodnotě 27 milionů liber, tak již nemá příliš velkou váhu. I přes "džentlmenskou" dohodu mezi Modrićem a Levym, i přes touhu hráče přestoupit. Blues se tak budou muset chtě - nechtě poohlédnout jinde. Možná však při lovení nové akvizice nebudou muset, stejně jako v případě drobného Chorvata, opustit brány Londýna.

Nově se na veřejnost dostala informace, že West Ham nehodlá svého klíčového hráče Scotta Parkera proti jeho vůli držet v Championship a je ochoten pustit anglického záložníka na jednoleté hostování - podle vyjádření klubu na období, kdy budou Hammers absentovat v nejvyšší anglické soutěži. Za roční služby anglického reprezentanta pak požadují čtyři miliony liber.

Jako první možný zájemce o jeho služby samozřejmě byla v médiích zmíněna Chelsea, v níž v letech 2003 až 2005 působil. Pšenka mu ovšem vykvetla až v klubu z jižní části Londýna, kde byl už potřetí v řadě vyhlášen nejlepším hráčem. Letos navíc přidal ocenění od britských novinářů, kteří ho zvolili nejlepším fotbalistou celé Premier League. "Scott je fantastický fotbalista a velký profesionál. Kdekoli bude hrát, bude skvělý. Jestliže s námi absolvuje i sezonu v Championship, bude nejlepším hráčem soutěže," chválí svého svěřence spoluvlastník West Hamu David Sullivan.

Jednou z alternativ na post středního záložníka se pro Chelsea může jevit i Javier Pastore. Tvořivého záložníka z Palerma si však prezident klubu Mauro Zamparini cení na astronomických 50 milionů liber, což se i přes dnešní "módu", v níž se ve fotbalových luzích a hájích na nějaký ten drobák zrovna nehledí, zdá velkoklubům přespříliš. Proti hovoří i vyjádření Argentincova agenta Marcela Simoniana, jenž vyvrátil jakýkoli kontakt s klubem Romana Abramoviče. "Mohu s plnou vážností říci, že k žádnému jednání ani kontaktu kvůli Javierovi nedošlo. Ani od Chelsea, ani od AC Milán či Interu," uvedl.

Z Itálie, respektive z jejího hlavního města, pochází i spekulace o dalším středopolaři. Danielle De Rossi má v AS Řím smlouvu už pouze na jeden rok a nabízí se tak varianta, že by 27letý záložník odmítl kontrakt prodloužit a vedení "Vlků" by tak raději svého důležitého hráče zpeněžilo, než aby odešel příští léto zdarma. Sportovní ředitel klubu Walter Sabatini ovšem prohlásil, že De Rossi je AS Řím oddán a přestup je vyloučen.

Poslední a nejnovější zprávy pak hovoří o možném příchodu řízného halva Newcastelu United Cheika Tiotého. Krajan Didiera Drogby a Salomona Kalou přišel do Anglie před rokem z Twente za 4,5 milionu liber a je s Chelsea spojován právě od zranění Michaela Essiena. Avšak také u něj platí to stejné jako u Pastoreho. "Můžeme potvrdit, že jsme žádné nabídky neobdrželi," komentuje na adresu 25letého fotbalisty oficiální Twitter Newcastlu.

V neposlední řadě je zde Joao Moutinho, jehož jméno je ve spojitosti s Chelsea zmiňováno ihned po příchodu Andrého Villase-Boase. V Portu se ovšem nechali slyšet, že z jejich klubu se bude odcházet čistě jen přes výstupní klauzule a ta u 24letého záložníka čítá 35 milionů liber. Moutinho se navíc nechal slyšet, že si zájmu ze strany Blues velmi váží, ale ve velkoklubu již hraje a nemá v úmyslu jej opouštět.

Co nakonec 33letý Portugalec, jenž se během tří let stal z asistenta trenéra manažerem jednoho z nejlepších klubů v Evropě, za přispění dobře míněných rad Romana Abramoviče vymyslí, na to si budeme muset počkat. A kdo ví jak dlouho, třeba se nakonec zopakuje situace z lednového přestupního období, kdy Chelsea celý měsíc spala zimním spánkem a poslední den vyrazila dech fotbalovému světu nákupy za téměř dvě miliardy...

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (297)

Přidat komentář
EL Gringo

aj tak im nepomoze

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi to stihl přečíst za 2 minuty jo?

Reagovat
EL Gringo

ano,, vsak som sikovny?

Reagovat
Aldeano

Já to taky četl 2 minuty, možná méně....

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny 30 vterin vid . a i kdyby tak on to stejne necetl , je to jen dalsi z hlupaku co si prisli rypnout do Chelsea takze videj nadpis a okom je clanek a hned pisou sra*ky.

Reagovat
Maresma

opovažte se koupit Tiotého

Reagovat
FC Porto FC

Pastore,Moutinho,De Rossi to nebude. Nejlepší by bylo koupit Tiotého za 10 mega Modriča musí přijit tak aji tak nebo na hostování Parkera

Reagovat
smazaný uživatel

Tiote zůstane! moje straky už nikdo vykupovat nebude!

Reagovat
smazaný uživatel

Že si ty řekl jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mě tam nakonec skončí Modrić...

Reagovat
smazaný uživatel

DM je dostačující - Mikel/Ramires a líbil by se mi tam i Luiz a časem se vrátí Essien. Spíš třeba posílit CM, tam zeje díra, je tam jen Ramires. Takže nakonec bych toho Modriče bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi nakonec i bude.

Reagovat
smazaný uživatel

nemám rád Chelsea , ale podle mě jak psal už EL Gringo by jim stejně nepomohl

Reagovat
smazaný uživatel

I ty jasnovidče

Reagovat
smazaný uživatel

I ty jasnovidče

Reagovat
smazaný uživatel

ACS asi Sparta co?? Tak potom chápu tvou inteligenci na bodě mrazu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jenom děláš ostudu sparťanům

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych rád v Chealsea viděl třeba Artur Vidala z Leverkusenu, skvela nahrada za essiena!!

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrný hráč Leverkusenu podle mě.. Nejradši bych byl kdyby přivedli Javi Martinéze z Athletica

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

no jak jsem se dival na 21, tak hral naslapane ale nevim jak v klubu, ale jak rikas dobra volba

Reagovat
Godwinson

Průměrný on není ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale v Chelsea by nevynikl.. My potřebujem někoho kdo to bude vzadu jistit a to podle mě Vidal není..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě napad hned jak sem si přečet článek Pastore , když klub říká že by mu v odchodu nebránil no , ale tak uvidíme

Reagovat
galacticosi

Pastore prehlásil, že keď odíde z Palerma, tak len do iného tímu v Taliansku

Reagovat
smazaný uživatel

a v jiných novinách zase, že půjde bud do Realu nebo do Malagy a v Anglii zase psali žepůjde do City,Chelsea nebo Realu

Reagovat
galacticosi

Mourinho potrebuje už len jedného útočníka, čiže Real to nebude.. do Malagy by podľa mňa neišiel, keďže nehrajú európske poháre, takže ostáva Chelsea a City..

Reagovat
Godwinson

Tioté jen ať zůstane v Newcastle, volba by to nemusela být špatná, ale byla by škoda oslabovat Newcastle. Parkerovo hostování za 4 mil. je snad vtip :)

V nastalé situaci by možná byl nakonec vhodný Fellaini, cena by až tak přehnaná nebyla, Chelsea ho sleduje dlouhodobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsiho skleneneho hrace v CFC nechci Fellaini je kvalita, ale at zustane v Evertonu.

Reagovat
FC Porto FC

myslíš že Chelsea dá 10 mega za hostování 31 letýho hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

jakých 10mega prosimtě?

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

místo toho abys tady kroutil očima, tak mi to můžeš vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

přestup by byl za 4 mega a ne hostování

Reagovat
FC Porto FC

Když chceš aby hostoval taky musíš zaplatit

Reagovat
smazaný uživatel

já vím ale ne tolik, když WHU určil 4mega jako přestupovou částku

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo...

Za roční služby anglického reprezentanta pak požadují čtyři miliony liber. -> Hostování

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea by se měla domluvit třeba s Realem. Ten by koupil Modriče a následně by ho do Chelsea poslal na hostování s opcí

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že nejsi manažer žádnýho klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že mi to říká zrovna třináctileté děcko mi přjde trošku jako paradox.

Reagovat
smazaný uživatel

jseš trošku mimo chlapče

Reagovat
smazaný uživatel

Svou nízkou inteligenci dokazuješ sám. Trapnost tvých příspěvků se blíží bodu varu.

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš mi říct, co sem napsal trapnýho? zdůvodni mi to

Reagovat
smazaný uživatel

Každé slovo z tvé strany zní trapně, Pražáčku. K tomu kopec debilních smajlíků. Takže vystydni jo, čížku.

Reagovat
smazaný uživatel

Došly argumenty co? Tvoje inteligence je hodně ohrožena...

Reagovat
smazaný uživatel

Došly argumenty? Rád bych tady nějaký viděl od pana/paní/panice/panny BigCityLondon. A jsem si jistý, že se to neobejde bez těch přitroublých smajlíků a pražského přízvuku.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak kdo je tu trapnej

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, za co mě trestáš? No jo, nejhorší je srážka s blbcem.. chtělo by to věkové omezení, hned by to tady prořídlo. Bohužel, toho se nedočkáme. Až si půjdeš hrát zpátky na hřiště, pozdrav prosím malého Jardu od Štokrů jo?

Reagovat
smazaný uživatel

neboj pozdravím ho od Pičorna

Reagovat
smazaný uživatel

ooo tak ted si mě nehorázně zabil a nejsem Pražák

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kdo tady píše o věku..

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by Levy prodal Modriče do Realu když prohlásil že ho vůbec neprodá?

Reagovat
smazaný uživatel

Prohlásil, že ho neprodá do konkurenčního týmu v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem řekl už v minulosti, žádný z našich klíčových hráčů v létě neodejde," citovala Levyho agentura AP. "A co se týče Modriče, tak toho neprodáme za žádnou cenu. Ani Chelsea, ani jinému klubu," dodal funkcionář. Čti trošku

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že čerpám jen z článků na EF?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že nečerpáš z ničeho, když neumíš číst a díváš se jen na obrázky

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej co jsi to psal? Já to nemůžu přečíst, víš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi neumíš číst Levy řekl, že Modrič není na prodej a to znamená, že ho neprodá vůbec nikomu ale to samí sme si mohli přečíst před přestupem Torrese do Chelsea, kdy Liverpool zveřejnil na svém webu, že Torres za žádnou cenu neodejde z Liverpoolu

Reagovat
13

No, jestli za Modriče zaplatíte teloik co za Torrese, tak vám ho opravdu přeju..

Reagovat
smazaný uživatel

Za Modriče 50 by dali jen City

Reagovat
smazaný uživatel

no já myslím, že za 32mega by ho měli pustit

Reagovat
smazaný uživatel

Pizzorono ty seš fakt debil.Jak tim přestupem tak i tím odůvodněním že je BigCityLondon trapný(což si já nemyslím)

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

rád bych tam viděl Tioteho nebo Modriče toho Modriče stejně jednou bude muset Spurs prodat a pokud nechtějí mít v týmu bordel kvůli němu, tak už tedka v létě

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini by nebyl špatný !

Reagovat
smazaný uživatel

Ten půjde du United naučit Rooneyho jak se starat o vlasy

Reagovat
galacticosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Modrić podal žádost o přestup do Chelsea. Cena kolem 32 milionů liber a je u nás, tak snad to Roman zařídí co nejrychleji, jinak příští přestupové okno už nic.. leda že bysme podepsali stejnou smlouvu se sponzorem jako Manchester City

Reagovat
smazaný uživatel

Javi Martinéz jasná volba!! Výkupní klauzule 18.9mega tak pojďme!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou to sem napiš

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal sem to sem jednou :-*

Reagovat
smazaný uživatel

1 - "Průměrný hráč Leverkusenu podle mě.. Nejradši bych byl kdyby přivedli Javi Martinéze z Athletica "

2 - "Javi Martinéz jasná volba!! Výkupní klauzule 18.9mega tak pojďme!! "

3 - "s Anelkou a Modričem souhlasím ale proč brát Parkera když hráče takové kvality máme? ( Mikel,Ramires) to radši přivést Martinéze "

Jednou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou jako nový přispěvek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Modrić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Úderná útočná dvojice MU

http://tinyurl.com/6gqf6me

Reagovat
cristiano.K.

Parker nebo Modrič.........Pastore, De Rossi= kravina, Moutinho na to nemá,takže ho CFC přeji doufám,že Tioté zůstane tam kde je

Reagovat
smazaný uživatel

prodat Anelku do PSG a koupit Modriče a Parkera vzít na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

s Anelkou a Modričem souhlasím ale proč brát Parkera když hráče takové kvality máme? ( Mikel,Ramires) to radši přivést Martinéze

Reagovat
smazaný uživatel

z Bilbaa?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo

Reagovat
smazaný uživatel

to by nebyl špatný nákup ale trvalo by dlouho, než se prosadí v Anglii....ten Modrič s Parkerem už mají zkušenost s Anglií

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho styl hry mi připopíná Gerrarda Takže by se mohl aklimatizovat rychle Navíc jak jsem viděl jak hraje za 21čku tak špica

Reagovat
smazaný uživatel

jasný ale je to španěl a španělé,portugalci a jiní potřebují čas, než se prosadí v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Parker je o třídu výš než Ramires s Mikelem dohromady.

Reagovat
vitasrp

Fakt neuvěřitelný...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramiresovi se povedla jedna sezóna, Mikel nikdy nebyl na takový úrovni, aby se nastálo chopil místa v sestavě, ale Parker dlouhodobě ukazuje, že je výborný fotbalista a hlavně cenný.

Reagovat
j_mrazik

Podívej se, jak Parker hraje v repre, a zkus to vztáhnout na velkoklub. Tam je hraní tak trochu o něčem jiném.

Reagovat
vitasrp

Parker byl vynikající v týmu, který hrál o záchranu, tam všechny spoluhráče převyšoval o třídu, ale copak tohle je známka toho, že má na velkoklub?? Lepší jak ti dva není ani náhodou, to je prostě konina..

Reagovat
smazaný uživatel

O jakém velkoklubu se zde bavíme?

Reagovat
kiwwi

cim vyssie platy, tym vacsi velkoklub, take nevies?

Reagovat
Mimalu

Chelsea

Reagovat
vitasrp

Ze ja se s tebou vubec bavil.. Nech to bejt, nema to cenu..

Reagovat
miky10

Jinak, co jsem zjišťoval u jedný cestovky, se kterou jedu v srpnu na Norwich, tak Arsenal i Liverpool zatím lístek 9200

Reagovat
vitasrp

A to je co za silenou cenu?? Oba zapasy spadaji do kategorie AA, cili nejdrazsi listek na hlavni tribunu stoji 82 liber(2500 kc), ale sezenes samozrejme i levnejsi. Veskery info mas na oficialnich strankach, to je nejduveryhodnejsi zdroj, takze se vyplati ridit podle toho a nejakou cestovku neposlouchat..

Reagovat
miky10

Tak já vím, ale přes oficiální stránky nemáš stoprocentní jistotu, že se na tebe dostane, a to i když máš členství ve fanklubu...Samozřejmě, že to seženeme levněji (snad ), jen mě to docela překvapilo, takovou pálku za to dát...já u týhle cestovky sehnal lístek na Chelsea - Norwich za 2800, což mi přijde velmi slušný, tak jsem to koupil a mám jistotu, proto jsem se optal i na Arsenal a Liverpool Každopádně je ještě čas, jako první musíme mít vůbec jistotu, kdo pojede

Reagovat
vitasrp

Jistotu nemas, ale pravdepodobnost, ze se na tebe dostane, pokud mas zakoupeny clenstvi True Blue je fakt vysoka, toho bych se vubec nebal.. Cestovky to maj drahy, silenym zpusobem predrazeny a je holt mnohem lepsi si oistek sehnat sam.. Ono uz jenom tech 2800 za listek na blbej Norwich je docela maso, na nej bys mozna sehnal listek i bez clenstvi, protoze na slabsi tymy zbydou nejaky listky i do general sale.. Treba loni proti WBA si mohl sehnat lupen jeste tri dny pred utkanim Kazdopadne je na to potreba mit nervy ze zeleza, prece jenom muzes mit smulu, bude vyprodano a jdes se klouzat..

Reagovat
miky10

On je taky dost problém, že aby ta cena byla dobrá (myšleno letenka a hotel), je to potřeba objednat dlouho dopředu, zvlášť ty lety...takže se taky může stát, že si koupíme letenky a hotel a pak budem celej víkend chodit po Londýne s dresem Chelsea

Reagovat
božský John

Nakonec koupěj za 20 Kaborého, o kterýho se přetahovali s Barcou už loni

Reagovat
smazaný uživatel

Hostování Parkera je naprosto zbytečné, na DM může hrát Mikel, pokud se zraní, není problém nasadit Ramirese nebo Luize. Chelsea potřebuje tvůrce hry (Modrič) a minimálně jedno křídlo, chtěl bych vidět Nasriho.

Reagovat
smazaný uživatel

ze zalozniku je tam Lampard,Ramires a Mikel, a nekupoval bych dalsiho spis by mohl vic nastupovat Joshua McEachran :) hele Zhirkov je vic kridlo, ale dal bys se vyuzit i nastredopolare ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zhirkov je levé křídlo a levý obránce.. střed by mu neseděl.. McEachran si myslím na to ještě nemá...

Reagovat
M0rb1D4S

On Zhirkov je stejně na odchodu. Moc se neprosadil díky svým zraněním. Když už se dostával do formy, tak ho srazilo zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro všechny fanoušky Chelsea FC nejčerstvější novinky ze zahraničních webů, diskuze, tipovačky a hlavně přehled o všem co se děje na Stamford Bridge. Každá spekulace o přestupech zde: https://www.facebook.com/pages/Chelsea-FC-CZSK-Novinky/200621256650608

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvědavý koho ulovíte

Reagovat
smazaný uživatel

nasriho

Reagovat
smazaný uživatel

No to vubec !!!

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses nedivil, váš hamounský manažer si nechává platit 115 000 liber týdně a jiným přidat nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Hale to co má Wenger u sebe mi je jedno Já nechci aby šel pryč Nasri

Reagovat
vitasrp

Vážně by to chtělo ulovit toho Modriče.. Náhradu na DM nepotřebujeme, tam je dost alternací, daleko spíš je potřeba kreativní CM, které by bylo třeba přivést i v případě, že by se Essien nezranil.. Náhradu za Essiena budeme hledat spíš až příští léto, až ho prodáme někam do zahraničí, protože začínám mít takovej dojem, že s ním vedení už ztrácí trpělivost.. Těch zranění je prostě moc..

A upřímně nepochopím, pokavaď Spurs toho Modrice nepustí.. Já rozumím tomu, že oni nemají potřebu prodávat, a kdyby si Modric nepustil hubu na špacír, nebylo by o čem, nicméně takhle mají v kádru nespokojeného hráče, který do konce srpna stále bude chtít přestoupit a nebude se soustředit na fotbal.. Tím pádem ani náhodou nebude podávat dobrý výkony, navíc bude mít problémy s fanoušky atp., takže v důsledku může zažít nevydařenou sezónu, na jejímž konci bude chtít zase odejít, jenže tentokrát za mnohem menší peníze.. Na to by měli vliv jeho výkony a i ty FFP, který s cenama hráčů jistojistě zamávaj..

Zkrátka a jednoduše, když ho Spurs teď střelí za 32 mega, přivedou si jako náhradu Parkera za 4 mega na hostování na jednu sezónu, tak herně to pro ně nebude zase až tak velký propad, Parker Modrice nějakým způsobem nahradí, byť ne plnohodnotně, ale hlavně, příští léto budou mít navíc 28 mega, které ale budou mít úplně jinou hodnotu, než v té dnešní, cenově zvrácené době..

Reagovat
smazaný uživatel

Parker by byl snad i lepší, než Modrić.

Reagovat
mike.84

to ani omylem.. proč ? parker je kreativní ? parker by byl jedině dobrej, kdyby přišel na hostování tak jak to chce WHU (ale podle mě blbost) a zároven bysme nepotřebovali řešit otázku kreativního AM. Modriče si taky přeju. typologicky přesně to co nam chybí, + za tu dobu ve spurs ohromně vyrostl. a navíc jak říká vitasrp, spurs by ho prostě měli prodat když se to v modričovi "zlomilo "a rozhodl se odejít. co z něho budou mít když si ho nechaj. na ten fotbal se moc soustředit nebude, morálka u něho pude do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké my? Já nefandím Chelsea.

Reagovat
mike.84

ja ano

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tam půjde Scotty Parker, tak se asi zabiju....

Reagovat
Manik...

to napiš Boasoj, třeba dá od něj ruce pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Uz tam jednou byl a nezabil ses.

Reagovat
smazaný uživatel

ted je ještě lepší než před lety

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem ho ještě tolik nesledoval.

Reagovat
vitasrp

Jinak ještě něco - daleko víc než o post střed zálohy se bojím o křídla, protože tam máme fakt brutální mezeru a zatím nějak nevidím, že by se s tím začalo něco dělat.. Spekulace o záložnících je přehršel, ovšem že bychom se nějak vážně zajímali o křídelního hráče, to jsem tedy nezaznamenal.. Což může být opravdu velký průser, vzhledem k tomu, že křídelní hráči v Boasově stylu v Portu měli hodně důležitou úlohu..

Reagovat
smazaný uživatel

třeba se vzpamatuje malouda, ale jsem celkem zvědavý na styl, prostě nedokážu si představit že nebude hrát jeden z dvojide Didier a Fernando... třeba jim to AVB sladí, pamatuju si, že Anelka s Drogbou taky zezačátku nemohli hrát spolu a v minulé mistrovské sezóně byli naprostý brankostroj

Reagovat
Godwinson

Nasri je nejspíš ve hře pořád a do 'boje' o Agüera se údajně Chelsea už zapojila taky.

Reagovat
smazaný uživatel

aguero je dlouhodobý cíl CFC, ale nevím, uměl by hrát na AM? těžko říct, aby se nazakopal...

Reagovat
Godwinson

Uměl by zahrát na kraji ve 4-3-3, hrál by takový falešný křídlo. Navíc s Torresem, představa je to poměrně slibná :)

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda/Zirkov to muzou zvladnout. napravo nemame nikoho, Kalou tam snad hrat nebude. Moje volba je Aguero, alternativa Nasri.

Reagovat
smazaný uživatel

Zhirkov to nezahraje..

Reagovat
smazaný uživatel

V Moskve to prece pokud vim hral pravidelne. Navic zastupoval uz i nejen Cola, ale i Maloudu, takze v tom problem nevidim, pokud nebude zrovna na soupisce u jeho jmena svitit cerveny krizek

Reagovat
smazaný uživatel

To jo ale střed by nezvládl

Reagovat
smazaný uživatel

střed by určitě nezvládl, minulu sezonu jsem mu po zranění hrozně věřil, ale forma nebyla, zklamal dost... ale snad se chytne, rychlostně je na tom hodně dobře, klidně by mohl přes maloudu do zakladu, to by mi vubec nevadilo... ale jak říkám, musíme počkat co bude... asijské turné za chvíli začíná, ví se už soupeři pro turné?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
anonym

Zvládnout to můžou. Ale s Maloudou a Žirkovem na křídlech to nic zázračnýho nebude. Aguero je zbytečný a Nasri s největší pravděpodobností nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě příjde Moutinho, ale sám AVB musí vědět jestli na to má nebo ne, každopándě mě se jeho styl líbí, DM nepotřebujem, chce to klasické CM nebo AM, klidně Parkera na hostovačku a dalšího na přestup

Reagovat
smazaný uživatel

jak sem už psal, tak Modriče s Parkerem

Reagovat
smazaný uživatel

chelski

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jerome Boateng, momentalne v LA ma prist par dni po navrate do Mnichova a podpisat zmluvu do roku 2015. OFICIALNE

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mě má Bayern na lepšího beka, ale třeba mě překvapí. Osobně bych raději Marcela ale to asi no

Reagovat
smazaný uživatel

Boaten tam míří jako stoper

Reagovat
Godwinson

Vždyť beky mají vyřešený skvěle, on přijde (primárně) na stopera .. pokud přijde :)

Reagovat
smazaný uživatel

a navíc je Boateng pravej bek a ne levej

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jako stoper, tak to sem potom omlouvám. A beru to tak, že na pravým je pokud se nepletu Lahm a tak nalevo bych bral Marcela.

Reagovat
Godwinson

Nalevo Lahm, napravo Rafinha :)

Reagovat
smazaný uživatel

obráceně v přípravě hrál Rafinha na levo

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Everton

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Harry Redknapp připravuje nabídku za Chrise Sambu z Blackburnu. Blackburnu údajně nabídly Robbieho Keana a Bassonga

Reagovat
FC Porto FC

brat

Reagovat
smazaný uživatel

Modrić do Chelsea a Parker na WHL.

Reagovat
mike.84

kéž by. aspon by pak wenger zase plakal ale podle mě si samba stejně vybere gunnery pokud si bude mezi těma dvěma vybírat

Reagovat
fajdax

Tioté a modrič :) myslím že kdyby poslali slípkám takových 35 mega tak by to vzali :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som bral toho Parkera, ale zasa na druhej strane by som nerád videl na lavičke vysedávať Mikela resp. Ramiresa. Skôr treba posíliť RM, LM, AM.

Reagovat
domingo

Zajimalo by me, proc nechcou Sissoka.

Reagovat
Godwinson

Taky nechápu, jejich orientace na Francii je poslední dobou žalostná (Gervinho, Sakho)

Reagovat
kiwwi

hraci z L1 su casto precenovani a nemaju dostatocnu kvalitu na PL

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo své kvality neprokázal?

Reagovat
Godwinson

Ani s tím Obertanem to takhle není ...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, no nevím, např essien, malouda, anelka, drogba a já nevím kdo ještě, ti všichni přišli z L1 :)

Reagovat
domingo

Neke.

Reagovat
kiwwi

L1 sa mi zda ze bola niekedy kvalitnejsia, a vtedy ked tam bol niekto hviezda tak to bol naozaj kvalitny hrac...teraz chyba timom z L1 konfrontacia s timami z lepsich lig a ak ta konfrontacia je, tak vacsinou zhasnu...neviem, proste tieto hviezdicky L1 mi nepridu natolko kvalitne...jedine co je na nich dobre je pomerne nizka cena

Reagovat
kiwwi

...cize sa nic strasne nedeje ked sa nepresadia

Reagovat
domingo

To jsou docela kecy, ne? Predloni mela Francie druhy nejvyssi koeficient v Evrope (ciste francouzske ctvrtfinale LM, treba) a loni jste meli s Marseille nejvic problemu cestou do finale LM, Auxerre sehralo vyrovnany zapasy s AC a Lyon v nejhorsi forme za poslednich 9 let postoupil ze skupiny LM. Nemuzes usuzovat podle Chamakha (ktery byl uz v L1 mezi utocniky asi na patnactem miste) s Obertanem (ktery L1 ani nehral v zakladu). Na druhe strane mas treba Arfu nebo Sessegnona (oba prisli z lavicky L1), Canu a ja nevim koho jeste.. hraci v L1 samozrejme jsou mimoradne kvalitni, a v pomeru s cenou neexistuje nikde na svete lepsi trh.

Reagovat
domingo

Nehlede na to, ze L1 je svymi fyzickymi naroky a stylem hry PL ze vsech lig nejbliz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

s tym pomerom cena/vykon suhlasim a beha tam zopar kvalitnych playerov, ale vo vacsine sa mi to zdaju kvalitni hraci akurat tak na L1...minule mi to niekto pisal (neviem ci aj ty nie) ze Berbatov by sa v PSG nepresadil cez nejakych dvoch borcov co som o nich vzivote ani nepocul (ok vy ich mate nasledovanych v L1 a zdaju sa vam paradni) ale az toto je kec...

co sa tyka tej konfrontacie...jediny tim ktori ako tak dlhodobejsie splna prisnejsie kriteria v europe je Lyon a aj tam to casto tahaju legionari

nechcem sa dostat do nejakej debaty o konfrontacii L1 vs. PL, len som povedal svoj nazor nato, preco sa poprednejsie kluby malo zaujimaju o hviezdicky L1

Reagovat
domingo

Tak s tim Berbatovem je to tezky. On je jeden z nejlepsich utocniku na svete a samozrejme ze kvalitativne prevysuje Hoaraua i Erdince o parnik, jenze ti dva jsou zase vyborne sehrani a klape jim to, tak proc to roztrhavat? Navic ted maji jeste Gameira, coz je hrac, ktery by kvalitou na Big 4 klidne mel. Jasne, ze L1 neni preplnena fantastickymi playery, kteri by v Anglii hrali kdekoliv zaklad, ale takovych hracu je tam fakt pomerne dost, vem si treba Parka, ktery by Boltonu neskutecne pomohl - a to je z tymu, ktery prave sestoupil.

Reagovat
kiwwi

no neviem, ale podla mna popredne kluby s dobrym scoutingom dobre vedia co robia - a asi to nebude nahoda ze jejich orientace na Francii je poslední dobou žalostná ako napisal godwinson

Reagovat
Godwinson

Naopak, jejich orientace na Francii je enormní ... psal jsem to v souvislosti s Chelsea.

Reagovat
kiwwi

enormna snaha? tak mi povedz o ktoreho Francuza z L1 sa zaujimaju popredne kluby

Reagovat
Godwinson

Real (M'Vila, Varane - koupen za velkou sumu)

Barcelona (Capoue)

Manchester United (Sissoko)

Liverpool (Matuidi, M'Bengue, Sakho, M'Vila, Cissokho)

Jen ty největší ryby, i tak jsem na někoho určitě zapomněl. Můžeme pokračovat Itálií, Bayernem, Arsenalem a dalšími trochu přemýšlivějšími týmy, kteří si umí spočítat, kde nakoupí největší kvalitu za nejrozumnější cenu.

Reagovat
kiwwi

myslel som realne zaujmy, nie a la goal.com

do PL aj tak nikto z nich neprestupi, maximalne ako hrac na rozsirenie kadru na lavicku

Reagovat
Godwinson

Samozřejmě jsem vybral ty, o který je ten zájem známý a reálný. Tedy, pochopitelně až na Sakha, ale jeho sleduje celá Evropa, tak to snad konkretizovat nemusim. Většina z nich se časem v PL objeví a rozhodně ne na lavičce, meleš úplný hovna.

Reagovat
kiwwi

hovna su akurat tak tieto spekulacie ktore si vytiahol...neviem ci neprehanam ked poviem ze 20% stoji na realnych zakladoch a nakoniec sa z toho skoro aj tak nic neuskutocni...ak ti stacia bulvarne spekulacie nato, aby si sa uistil v tom, aki spickovi hraci behaju v L1 tak prosim, branit ti nebudem no

Reagovat
vodka

já sem teda o našem zájmu o Sissoka nečetl vůbec nikde...

Reagovat
j_mrazik

Vítáme pana magora.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš exot

Reagovat
cristiano.K.

to sis naběh zas

Reagovat
kiwwi

ked si si nevsimol, diskutujeme o tom

Reagovat
božský John

Bože muj, to je kec

S kterym týmem MU letos málem vypadlo? S arcisilnou Chelsea ne e, s arcisilnym Schalke taky ne e, největší problémy mu dělala právě Marseille už v osmifinále.

L1 je právě na vzestupu. Dřív byl jenom Lyon, teď je PSG,Lille,OM a právě Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Mousu?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

To je vážně tak skvělej?

Reagovat
domingo

Lepsi CM za tu cenu na trhu neni ani nahodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Du napsat email na Chelsea . Jakou má cenu? 15?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný článek Nejradši bych roční hostování Parkera...

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký článek Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy se Spurs vrací z Jižní Afriky?

Reagovat
j_mrazik

Až najdou to zlato...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla at tahne chelsea do prdele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budeš taky velice inteligentní tvor..

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na Homo Erectus

Reagovat
smazaný uživatel

vsak si na me spomente az chlesea zkonci za livrpoolem a vy budete chodit kanalama vy zbabelci.ja fotbalu rozumim vic nez,vy.a vim ze chelsea nema kadr na to abi skoncila v elitni ctverce

Reagovat
smazaný uživatel

len sa prosim ta nehlas k liverpoolu skusme to takto, nikdy sa nevyjadris dobre k Liverpoolu tuto v diskusii a budes sa tvarit ze im nefandis, zato potom budes patrit do nasej tajnej, undergroundovej ultras skupiny, co povies?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nevěděl že si píšu s Platinim a to tvoje - ABI - mi potvrdilo tvoji inteligenci..

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad to delam,ponevac chelsea nemam rad,ale ted se ji musim zastat. Liverpool bude mit co delat aby se vubec dostal do ligy mistru natoz natoz aby bojovala s chelsea,arsenalem a man utd o titul :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

špiníš dobré jméno Liverpoolu FC do stebou..

Reagovat
smazaný uživatel

do stebou

Reagovat
miky10

Modrič, Parker, Aguero, Cahill a budu nejšťastnější

Reagovat
kiwwi

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Parker zbytečný, Cahill starý.. Modrič - Aguerro souhlas + Martinéz

Reagovat
minoLFC

Cahill má 25 je mladší o 4 mesiace ako Modrič

Reagovat
smazaný uživatel

Born:

6/12/1979

Nationality:

Australian

Height:

1.78m

Weight:

64.2kg

Birthplace:

Sydney

Transfer Date:

23/07/04

Position:

Midfielder

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpamatuj se

Reagovat
minoLFC

nabudce premýšlaj kým niečo napíšeš

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapadlo mě že fanoušek Chelsea chce dalšího stopera když máme 3 + Ivanovič.. Navíc tomu tvojemu Garrymu bude 27

Reagovat
miky10

a Tima Cahilla by měl fanoušek Chelsea chtít proč?

Reagovat
smazaný uživatel

No právě mě překvapilo to jméno Cahill... Garry mě popravdě ani nenapadl a o Timovi jsem věděl že je starý

Reagovat
miky10

Já jsem to stejně jen tak plácnul, protože to jsou 4 top hráči a o všech se v souvislosti s Chelsea spekuluje...Agüero s Modričem jsou priority, ty posty posílit potřebujeme, když přijde Cahill, budu rád, Parkera není potřeba, i když je to sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě.. Aguerro + Modrič s tím souhlasím Ale obávám se že Aguerra nam sebere José..

Reagovat
j_mrazik

Potřebujou do vápna pořádnýho hlavičkáře.

Reagovat
miky10

Reagovat
minoLFC

píše sa o tom prestupe všade a Terry o ňom basní

Reagovat
miky10

Cahill starý

Reagovat
smazaný uživatel

Born:

6/12/1979

Nationality:

Australian

Height:

1.78m

Weight:

64.2kg

Birthplace:

Sydney

Transfer Date:

23/07/04

Position:

Midfielder

Reagovat
miky10

Přesně tohohle Cahilla jsem totiž myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ne, na co by nám byl další stoper?

Reagovat
miky10

1) Luiz, Terry, Alex (na odchodu), v případě nouze Brano (primárně RB), ano potřebujem stopera, navíc Cahilla doporučil sám Terry

Reagovat
smazaný uživatel

Boas si chce Alexe nechat.. Navíc o něho měl zájem Bayern který teď přivedl Boatenga takže dalšího už nepotřebujou Mohl by přivést třeba Howedese aby časem nahradil Terryho

Reagovat
miky10

Benedikta jsem taky dřív chtěl, ale je úplně nereálněj, navíc Cahill je lepší a je to Angličan

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase probije se přes Terry-Luiz ( Alex ) ? Pokud ne potřebujem takového stopera kterému bude 27? Není lepší nějaký mladší na lavičku, který bude získavat zkušenosti a postupně se tam propracuje?

Reagovat
miky10

Probije se do základu úplně s přehledem, lepší než Terry je, navíc o mnoho mladší..potřebujem/nepotřebujem je věc druhá, spíš ne

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se že Terry se tam bude držet ještě hodně dlouho.. Ale už ne kvůli výkonům..

Reagovat
kiwwi

si si mohol odpustit tie blbosti, ked si len chcel dodat + Martinez (piaty krat!)

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi kiwwi aby sis nerýpnul

Reagovat
miky10

Aha, až teď mi došlo, který Martínez a:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Co? Jen ať zůstane ve Španělsku, tam se hodí víc...jinak proti němu nic nemám

Reagovat
smazaný uživatel

PL by mu krasne sedla, podobne jako treba Xabimu, proto jsem doufal, ze by ho mohl koupit LFC...

Reagovat
miky10

Nevím no, já si myslím, že ve Španělsku mu je a bude líp

Reagovat
Godwinson

Skromné :)

Reagovat
miky10

tak zkusit jsem to musel, ale postačí mi 2 z nich

Reagovat
miky10

Modrič a Agüero, abych byl přesnější

Reagovat
Godwinson

Neboj, pochopil jsem ... tahle dvojka by mi taky nevadila, ale doufám, že k navýšení za Modriće dojde už jen jednou :)

Reagovat
miky10

Pokud ne Modrič, tak Nasri, hlavně ne Pastoreho nebo Sneijdera, toho ať si za 40 koupí MU

Reagovat
Godwinson

Teď jsem si navíc otevřel svojí "spekulační" Operu a čtu, že by měl být Cahill brzy oznámen ... docela zajímavé, teď když to zase už moc na Alexův odchod nevypadá :)

Uvidíme, Modrićův zájem jít do Chelsea je obrovský, snad ho za 32 mil. uvolní, i tahle cena by se mi příčila. Nasri podle mě jestli odejde, tak k Citizens, ale jako alternativa dobrý :)

Reagovat
miky10

Kde sháníš tyhle všechny spekulace, to by mě prosím zajímalo, ale jestli Cahill, tak super! Jen teda nevím, mít 4 stopery a všechny s ambicemi hrát v základu, aby to nenadělalo nějakou paseku

Já nedávno četl něco o možnosti výměny Luiz - Di María, sice je to nesympaťák, ale skvělej nesympaťák, navíc na post, který akutně potřebujeme posílit, pak by stačil jen nějaý "horší" stoper

Reagovat
Godwinson

Na francouzských webech (football, football365, lequipe, francefootball ...), tohle byl samozřejmě jen takový výkřik, byť co jsem v poslední době četl, tak je to pravděpodobné (co by dělal na přáteláku s Wycombem )

To by byla dost špatná výměna, Di María je kvalitní, ale Luiz se ukázal parádně ... ohromnej příslib, toho bych nedal za nic. Osobně budu radši doufat v toho Agüera :)

Reagovat
miky10

Ukázal, ale pokud by přišel Cahill, tak by tam byl tak trošku přetlak mít na 2 posty 4 špičkové hráče, jedině že by Terry ukončil kariéru Taky doufám v Aguera, pokud přijde on a Luka, je mi zbytek přestupního obdoví "jedno"

Reagovat
Godwinson

To je velká záhada, Terry ho sám doporučil .... že by si chtěl sednout na lavičku? Že by měl někdo odvahu ho posadit? :)

Reagovat
miky10

Taky tomu nerozumím, upřímně bych byl ale docela rád, Terry by mohl být nehrající kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Právě toho se bojím... Má VIllas odvahu posadit Terryho??

Reagovat
smazaný uživatel

Villas

Reagovat
herbage

typická vlasnost fanoušků Chelsea

Reagovat
miky10

A já myslel, že poznat neskromnost od ironie není tak těžké

Reagovat
herbage

Ty to ale nemyslíš ironicky Navíc co to mění na obecné platnosti této věty?

Reagovat
miky10

Ale ano, myslím...chci Agúera a Modriče a budu spokojen, jak jsem psal Godwinsonovi...mění to to, že tím narážíš na mě, tím pádem se pleteš

Reagovat
herbage

Aha, zřejmě nová definici skromnosti. Aguero - 45 mega, Modrić - 35 mega, Cahill - 15 mega, Parker - 5 mega. Aguero + Modrić = 70 mega, všichni 4 dohromady = 90 mega. Takže ty taky doma řikáš tatínkovi: Chtěl bych k Vánocům Mercedes Benz třídy S, ale protože jsem skromný, stačí mi třída E. Fakt, skromnost sama

Reagovat
miky10

O to tu ale vůbec nejde, my akutně potřebujeme křídlo a Agüerem si ho pořídíme na deset let dopředu TOP, stejně tak se středním záložníkem a Modričem..Samozřejmě to hodnotím jinak, než fanoušek Arsenalu, pro kterého jsou obrovské peníze i 12 M za Gervinha, je to taky o finanční síle a ochotnosti toho klubu

Reagovat
kiwwi

*o financnej sile a ochotnosti majitela

Reagovat
miky10

Reagovat
herbage

I Mourinho byl na deset let dopředu, to samé Scolari, Ancelotti a skutek utekl. Jste jen parodií na klub a mluvit ve vašem případě o nějaké skromnosti, to je velké rouhání

Reagovat
miky10

Srovnáváš trenéra, který u nás (jako všichni ostatní), ani nikde jinde nevydrží dýl než pár let, s TOP útočníkem, pro kterého to může být poslední stanice v cestě na úplný vrchol?

Reagovat
herbage

Ne, jen srovnávám vaše stupidní prohlášení s realitou

Reagovat
miky10

Takže plácáš nesmysly, jak jsem si myslel

Reagovat
herbage

Mysli si co chceš, na to jsi ty expert

Reagovat
miky10

A to není špatná vlastnost

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdil je ze kdyz si doma reknes o Mercedes tak te posle nekam protoze na nej nema . Abramovic si to muze dovolit tak je to snad jeho vec ze za to vyhodi tolik penez. Je to jen cista zavist , ale chapu te taky nadavam treba na Barcelonu a to jen proto ze jsou moc dobry , kazdej si musi najit nekoho. Viz treba neustaly urazeni Messiho tady.

Reagovat
herbage

Jistě, závist. Přeseda sdružení modrá mensa Butler právě promluvil

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Skryta zavist krerou si nikdy nepriznas ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhe dobe ma chelsea trenera,ktery nejdrive premysli a potom nakupuje :)

Reagovat
miky10

Jenom aby nepřemýšlel tak dlouho, aby nakonec nikoho nekoupil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemam zrovna chelsea v lasce, takze by mi to zas tak nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě.. Aguerro + Modrič s tím souhlasím Ale obávám se že Aguerra nam sebere José..

Reagovat
miky10

Já mu pořád věřím, že takový hajzl, aby šel k největšímu rivalovi, není

Reagovat
miky10

Navíc mi přijde, že se o něm a Realu trošku přestalo spekulovat, víc je teď slyšet o Chelsea, City a Juve

Reagovat
smazaný uživatel

No doufám v to Měl by větší peklo než Nando.. To by se nepálily jen dresy .. Co jsem četl tak Juve pry odmítl.. A v City by se zakopal jako Džeko..

Reagovat
miky10

Torres ale nešel k největšímu rivalovi, vlastně ani rivalovi v tom pravém slova smyslu

Reagovat
Aldeano

http://www.real-madrid.cz/muzstvo/2011070042-neymar-alebo-aguero-najblizsie-do-realu-ma-adebayor-.html Adebayor pokud by byl čistě náhradník,tak proč ne? Ale kdyby hrál na úkor Higuaína

Reagovat
smazaný uživatel

Snad příde Modrič a jedno světové křídlo .

Reagovat
smazaný uživatel

jo to beztak v posledním dni příjde aguero a třeba nasri

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne. Kun se dá využít jako křídlo a Nasri by byl jako tvořivej záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z toho vyberu v clanku by byl urcite nejlepsi Modric. Jako druha moznost se mi jevi parker , ale na to ze je to hostovani chtej docela dost. Pastore a Moutinho maj hodne prestrelenou cenu a De Rossi vubec nevim jak hraje . Nakonec ten Tiote to je spis jen DM a to az tolik nepotrebujou , navic je z nesympatickyho Newcastlu ti at si odchazi radsi nekam do Asie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo si nikto nevšíma klenot menom Rodwell? Ten by mal byť voľba č.1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele