Parker: V Premier League chce hrát každý a já nejsem výjimkou

05.06.2011, 15:50
Aktuality
Hodně žádaným zbožím se stal Scott Parker, jeho West Ham United letos sestoupil z Premier League, což rapidně rozšířilo řady zájemců o anglického reprezentačního záložníka. Ten sám prozradil, že hodlá i nadále hrát nejvyšší soutěž a chystá se na rozhovor s novým manažerem londýnského klubu Samem Allardycem...

"Ano, určitě. V Premier League chce hrát každý a já nejsem výjimkou. Jsem si jistý, že mi zavolá a všechno probereme," prohlásil.

West Ham letos obsadil poslední místo tabulky se sedmibodovým mankem na sedmnáctý Wolverhampton. K lepšímu výsledku nepomohla ani velká snaha 30letého záložníka, který dokonce od novinářů dostal cenu pro nejlepšího hráče sezony.

"Jakmile skončil zápas se Švýcarskem, byl mojí hlavní myšlenkou odpočinek. Byla to dlouhá a náročná sezona. Těším se na to, že si teď odpočinu s rodinou," naznačil, že se v nejbližší době nebude zabývat nabídkami na přestup.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (349)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele