Další články

Tonali má průšvih také v Anglii. Italský hříšník měl porušit pravidla o sázení i tam

Anglická fotbalová asociace obvinila záložníka Newcastlu Sandra Tonaliho z porušení pravidel o sázení. Třiadvacetiletý italský reprezentant si už odpykává za stejný prohřešek desetiměsíční suspendaci, kterou dostal vloni v říjnu od domácí federace a FIFA trest následně potvrdila celosvětově.

FA vyšetřuje, zda potrestaný Tonali sázel na fotbal i v Newcastlu

Anglická fotbalová asociace zahájila vyšetřování suspendovaného záložníka Newcastlu Sandra Tonaliho, aby zjistila, zda porušoval pravidla o sázení i po letním příchodu do Premier League. Třiadvacetiletý italský reprezentant dostal v říjnu od domácí federace zákaz činnosti na deset měsíců za sázení na fotbal. FIFA trest potvrdila celosvětově.

Tvrdý trest pro Tonaliho, v Newcastlu přijde o zbytek sezóny, nezahraje si ani na EURO 2024

Záložník Newcastlu a italské reprezentace Sandro Tonali má kvůli sázení na fotbalové zápasy zastavenou činnost na deset měsíců. O trestu pro třiadvacetiletého hráče, jenž se proti pravidlům provinil ještě v dresu AC Milán, informoval šéf italského svazu FIGC Gabriele Gravina. Podle agentury Reuters bude trest platit na veškerý mezinárodní fotbal. Tonaliho tak vyřadí ze zbytku klubové sezony a v příštím roce přijde i o start na mistrovství Evropy, pokud se Itálie kvalifikuje.

Sázet měl i Zalewski. Zaniolo s Tonalim se přiznali k nelegálním hrám

Záložník Juventusu Nicolò Fagioli je v problémech až po uši a po doznání k nelegálním sázkám čelí až tříletému distancu, nyní však policie vyslýchá také jeho přátele, mezi nimiž jsou mimo jiné Nicolò Zanioli a Sandro Tonali. Identitu čtvrtého hráče zasvěcený agent Fabrizio Corona prozradil před chvílí, jednat se má o Nicolu Zalewskiho z AS Řím. Celkem by se mohlo jednat až o 10 hráčů, z nichž ještě jeden má působit v Juventusu.

Tonali před emotivním návratem na San Siro: Nevím, komu bude táta fandit. Možná remíze?

Záložník Newcastlu United Sandro Tonali (23) přiznal, že úterní utkání Ligy mistrů na hřišti AC Milán bude z jeho strany plné emocí. Italský záložník se totiž na San Siro vrací poprvé od svého červencového odchodu z Rossoneri.

Stoprocentní Haaland a škola hrou v Newcastlu: 1. kolo Premier League v kostce

Nová sezona anglické nejvyšší soutěže začala přesně tak, jak skončila předchozí - triumfem Manchesteru City. Srdnatě vzdorujícího nováčka z Burnley skolil v předehrávce na Turf Moor fenomenální snajpr Erling Haaland, který ze dvou střel na branku dvakrát skóroval. Alexander Isak z Newcastlu sice stoprocentní v zakončení nebyl, ale i on zapsal "brace" a pomohl týmu k jednoznačnému vítězství 5:1 nad Aston Villou.

Tonali přestoupil z AC Milán do Newcastlu a stal se nejdražším Italem

Newcastle United do úspěšného konce dotáhl příchod Sandra Tonaliho z AC Milán. Třiadvacetiletý italský záložník na severu Anglie podepsal smlouvu do roku 2028...

Italský záložník Tonali míří z AC Milán do Newcastlu

Italský fotbalista Sandro Tonali bude od příští sezony hrát za Newcastle. Záložník AC Milán už je podle svého agenta s anglickým klubem dohodnutý a po absolvování lékařské prohlídky podepíše smlouvu na šest let.

AC Milán natrvalo získal Tonaliho z Brescie

Brescii Calcio definitivně opouští Sandro Tonali. Talentovaný záložník bude pokračovat v AC Milán, jenž se s druholigovým klubem dohodl na více než polovičním snížení opce...

AC Milán dokončil příchod záložníka Tonaliho

Sandro Tonali se stěhuje z Brescie Calcio do AC Milán. Talentovaný záložník bude nejprve u Rossoneri v nadcházející sezóně hostovat, přičemž ve smlouvě je zanesena také opce...

Tonali nemyslí na přestup, soustředí se jen na záchranu Brescie

V kádru Brescie dozrává jeden velký talent a ten se jmenuje Sandro Tonali. Devatenáctiletý záložník podává kvalitní výkony, patří do základní sestavy nováčka italské nejvyšší soutěže a o jeho služby má zájem řada předních evropských klubů. Sám fotbalista zatím zůstává nohama na zemi a koncentruje se jen na svého stávajícího zaměstnavatele...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele