V nominaci na nejlepšího hráče Premier League je i Adam

08.04.2011, 14:41
Aktuality
Evropské ligy se blíží ke svému konci a je tak pomalu čas začít s vyhlašováním nejlepších hráčů. Užší nominace už je známa v anglické Premier League, tamní FA dnes odtajnila jména sedmi nejlepších hráčů sezony 2010/2011...

V nominaci chybí hráči Chelsea a Liverpoolu, další dva členové tzv. Big Four pak mají jenom po jednom zástupci.

Mezi nominovanými je i záložník Blackpoolu Charlie Adam, který má velkou zásluhu na tom, že nováček soutěže se stále ještě drží mimo sestupové pozice. Favority je ale třeba hledat jinde, dalšími kandidáty na ocenění jsou útočník Manchesteru City Carlos Tevez, Gareth Bale z Tottenhamu, jeho spoluhráč Rafael van der Vaart, středopolař Arsenalu Samir Nasri, záložník West Hamu Scott Parker a obránce Manchesteru United Nemanja Vidič.

Bale a Nasri si mohou brousit zuby hned na dvě ocenění, nechybí totiž ani v sedmičlenném výběru, z něhož vzejde nejlepší mladý hráč sezony. Konkurovat jim budou Jack Wilshere z Arsenalu, Seamus Coleman (Everton), Joe Hart (Manchester City) a duo z Manchesteru United Nani, Javier Hernandez.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (454)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele