Ruud van Nistelrooy Články

Novým kapitánem Nizozemců se stal van Bommel

Nizozemská reprezentace byla od konce mistrovství světa do dneška bez kapitána poté, co Giovanni van Bronckhorst ukončil kariéru. Trenér Bert van Marwijk si s rozhodnutím o novém muži s páskou dával na čas a až nyní jí udělil zkušenému záložníkovi a svému zeťovi Marku van Bommelovi...

Letos můžeme něco dokázat, věří van Nistelrooy

Ruud van Nistelrooy dvěma vítěznými góly vydatně přispěl k povedenému vstupu Hamburgeru SV do bundesligového sezóny, ve které by podle něj mohl celek z přístavního města něčeho dosáhnout. Zkušený nizozemský útočník však zároveň varuje před hrozícím uspokojením...

Van Nistelrooy a Raúl. Z velkých kamarádů budou v sobotu soupeři

V letech 2007 a 2008 byli významnými pilíři triumfů Realu Madrid v Primera Division, v sobotu ale bude stát každý na opačné straně barikády. Velcí kamarádi Ruud van Nistelrooy a Raúl se proti sobě střetnou hned v úvodním kole nového ročníku bundesligy.

Zklamaný Van Nistelrooij se obává, že v reprezentaci skončil

Nizozemský útočník Ruud van Nistelrooij těžko snáší zklamání, které mu připravil trenér Bert van Marwijk vynecháním jeho jména při nominaci na světový šampionát. Třiatřicetiletý elitní kanonýr se obává, že tím definitivně skončila jeho kariéra v národním týmu.

Van Marwijk dal Van Nistelrooyovi naději na start na MS

Útočník Ruud van Nistelrooy z Hamburku by se přece jen mohl objevit na mistrovství světa v Jihoafrické republice. Naději ve start na šampionátu mu dal trenér nizozemské reprezentace Bert van Marwijk.

Van Nistelrooij se zřejmě na MS neukáže

Útočník Ruud van Nistelrooij si na mistrovství světa velmi pravděpodobně nezahraje. Jméno třiatřicetiletého fotbalisty Hamburku chybí na šestadvacetičlenném seznamu nizozemské reprezentace pro přípravný kemp, který začíná příští týden.

Van Nistelrooy: Potřeboval jsem změnu, abych znovu nastartoval kariéru

Ruud van Nistelrooy si znovu užívá fotbalu. Nizozemský útočník v lednu odešel z Realu Madrid, kde ho v posledním roce angažmá na Santiago Bernabeu provázela zranění, do Hamburku a tento krok si zatím nemůže vynachválit...

Van Nistelrooy je v HSV nadšen, končit ještě nehodlá

Po bouřlivých letech v Manchesteru United a Realu Madrid si obávaný nizozemský kanonýr užívá klid. Ruud van Nistelrooy je v přístavním Hamburku nadšen nejen atmosférou města, ale i v týmu. Podle jeho samotného je ale německý klub poslední štací v kariéře.

Van Nistelrooy: Tahle výhra nám dodá motivaci do dalších bojů

Ruud van Nistelrooy včera zaznamenal své první dva góly v dresu Hamburku a svému novému zaměstnavateli tím prakticky zajistil důležité vítězství ve Stuttgartu. Nizozemský útočník tak ukázal, proč z něj Hamburk udělal jednoho z nejlépe placených hráčů v bundeslize.

Chtěl jsem novou výzvu, zdůvodnil Van Nistelrooy odchod do HSV

Ruud van Nistelrooy po dvou a půl letech znovu změnil dres a nevrátil se do anglické Premier League, jak mnozí čekali. Nizozemský kanonýr hledal novou výzvu a nakonec si vybral bundesligový Hamburk. Dal tak i na radu několika svých krajanů...

Van Nistelrooy definitivně posílil Hamburk

Nizozemský útočník Ruud van Nistelrooy posílil bundesligový Hamburk. Německý klub, ve kterém hrají čeští reprezentanti David Jarolím a David Rozehnal, získal třiatřicetiletého střelce z Realu Madrid.

West Ham loví špičkového útočníka. Jeho jméno tají

Noví majitelé West Hamu David Sullivan s Davidem Goldem o sobě dávají vědět. První jmenovaný oznámil, že klub usiluje o špičkového útočníka, nabízí mu týdenní plat sto tisíc liber. Hammers přitom tíží dluhy ve výši 110 milionů liber.

Van Nistelrooy odmítl Galatasaray, chce zpět do Anglie

Uznávaný nizozemský fotbalista Ruud van Nistelrooy nakonec z Realu Madrid do Galatasaraye Istanbul nepřestoupí a nestane se tak konkurentem českého útočníka Milana Baroše. Lukrativní nabídku tureckého celku sice zvažoval, ovšem rozhodl se ji odmítnout. Dává totiž přednost návratu do anglické ligy.

Van Nistelrooij uvažuje o přestupu k Barošovi do Galatasaraye

Slavný nizozemský kanonýr Ruud van Nistelrooij uvažuje o přestupu do Galatasaraye Istanbul, který hledá posilu do útoku, kde mu chybí už od října zraněný Milan Baroš. Třiatřicetiletého fotbalistu Realu Madrid láká do tureckého klubu krajan a trenér týmu Frank Rijkaard.

Van Nistelrooy v hledáčku Stoke City

Ruud van Nistelrooy je jedním z hráčů, o nichž se v průběhu ledna bude hodně spekulovat. Nizozemský útočník už od vedení Realu Madrid údajně dostal svolení k případnému odchodu a zájemci o nizozemského kanonýra jsou. Jedním z nich je i Stoke City...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele