Důslednost je naším hlavním cílem, říká Nistelrooy

11.01.2011, 15:59
Aktuality
Týden před startem Bundesligy poskytl útočný tahoun Hamburku rozhovor oficiálnímu serveru bundesliga.de. Rozvyprávěl se například o posledním přípravném utkání, které jeho tým sehrál proti nizozemskému Ajaxu nebo o hattriccích, které vstřelil v průběhu podzimu.

Ruud Van Nistelrooy v posledním přípravném zápase nasázel hned tři branky do sítě týmu ze své domoviny - Nizozemska. Ajax Amsterodam nakonec padl 2-4: "Vědomě jsem neměl žádnou extra motivaci, to spíš podvědomě. Myslím, že jsme měli možnost vidět všestranný výkon našeho týmu, zejména v první půli. Trochu se nám v něm vrátily tréninkové dávky, které jsme načerpali v Dubaji. Teď už se jen musíme ujistit, že něco podobného zopakujeme i v lize proti Schalke," řekl Nistelrooy.

Hattrickem proti Ajaxu navázal nizozemský útočník na další dva tříbrankové zápasy, které se mu v průběhu podzimu v Bundeslize podařily: "Doufám, že mne to nakopne i do jara, protože by to pro náš tým bylo v závěru sezóny určitě dobré, abych se prosazoval. Ale není to o mne, je to o celém kádru, který ukázal, že na to má. Jen mu chybí více důslednosti."

Kromě toho se dlouholetý útočník Realu Madrid a Manchesteru United rozpovídal i o své budoucnosti: "Pravda, zatím jsem se nerozhodl, ale určitě chci hrát fotbal i v dalších letech. Kde to bude, to nevím."

Autor: Filip Horký / bundesliga.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
niflheim

Ruda

Reagovat
Kokesh

Ruuuuuuud. On, Raúl i Robben, jakožto bývalý hráči Realu, mají pořád Hamburku, Schalke a Bayernu pořád hodně co nabídnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak do té trojice zapadá Robben. Vždyť je mu 26, tak ještě aby neměl co nabídnout

Reagovat
Josifek

No, jedině tím, že hrál v Realu, ale pravda, nemá smysl ho řadit v takto stavěné větě mezi dva zasloužilé veterány.

Reagovat
13

maximálně že robben z tou jeho pleší vypadá jako stejná věková skupina

Reagovat
$dolar$

Kadrem patri do tretiho mista, bohuzel trener je srazi dolu

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

ja si raz pamatám ako som ho predal v CSM niekam do Srbska ci kam za 1 libru potom sa mi totalne prestalo darit tak som ho musel kupit znova za 15 mil ci kolko...ale uz sa mi darilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys měl véct naký klub ....

Reagovat
božský John

Tottenham

Reagovat
vodka

to sem chtěl napsat já!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sedla.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchaster City

Reagovat
slovaňáák

Ruud Ať ti to střílí i na jaře.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele