Ruud van Nistelrooy Články

Van Nistelrooy do Birminghamu nepůjde. Co Novák?

Manažer Birminghamu Alex McLeish kategoricky odmítl, že by mohl v lednu přivést jednoho z dvojice elitních útočníků Ruud van Nistelrooy, Edin Džeko. Raději se prý zaměří na Slováka Jána Nováka, který ho upoutal.

Van Nistelrooyovi gólový návrat zhořkl, chybět může až měsíc a půl

Ruud van Nistelrooy se včera po hodně dlouhé době objevil v sestavě Realu Madrid a v závěru utkání s Xerezem ukázal, že branky rozhodně dávat nezapomněl. Nizozemský útočník v předposlední minutě pečetil výhru Bílého baletu 5:0, při zakončení si ale přivodil zranění a mimo hru nyní může být až měsíc a půl...

Van Nistelrooy se chce prát o místo v sestavě Realu

Nizozemský útočník Ruud Van Nistelrooy, který se před dvěma týdny po devíti měsících vrátil k fotbalu po vážném zranění kolena, chce i nadále působit v Realu Madrid. V dresu výrazně posíleného týmu plánuje bojovat o místo v sestavě, i když v pomyslném žebříčku trenéra Manuela Pellegriniho je mezi ofenzivními hráči zřejmě až na posledním místě.

Van Nistelrooy se vrátil a Salgado se loučil. Real prožil emocionální večer

Nizozemský střelec Ruud van Nistelrooy se včera poprvé od listopadu 2008 představil na fotbalovém trávníku. V přátelském zápase o trofej Santiaga Bernabeua, se uvedl na poslední čtvrthodinu utkání, v němž Real Madrid zvítězil jasně 4:0 nad Rosenborgem.

Van Nistelrooy chce další šanci v Realu Madrid

Ruud van Nistelrooy za sebou má sezonu, jejíž většinu strávil kvůli zranění na marodce. Real Madrid navíc plánuje nákup několika skvělých ofenzivních hráčů, a tak se mluví o odchodu nizozemského útočníka. Ten by se ovšem raději popral o místo v sestavě Bílého baletu...

Barošovi by mohl v Galatasarayi konkurovat Van Nistelrooij

Český útočník Milan Baroš by mohl mít brzy v Galatasarayi Istanbul výraznou konkurenci. Turecký celek je údajně blízko tomu, aby z Realu Madrid přivedl nizozemského ostrostřelce Ruuda Van Nistelrooije.

Van Nistelrooij by měl do měsíce začít trénovat

Nizozemský fotbalista Ruud van Nistelrooij by měl za měsíc začít trénovat. Útočník Realu Madrid nehraje od loňského listopadu, kdy si poranil pravé koleno a musel na operaci.

Aktivním kanonýrům vládne Williams, ze známých je pátý Larsson

Podle Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků (IFFHS) je nejlepším kanonýrem mezi aktivními fotbalisty hráč velšského klubu CPD Porthmagog Marc Loyd Williams, který nastřílel 291 branek. Ze známých jmen je na tom nejlépe pátý Henrik Larsson ze švédského Helsingborgu s 261 úspěšnými trefami.

Van Nistelrooy přijde o zbytek sezony

Absence Ruuda van Nistelrooye bude ještě delší, než se podle prvních odhadů zdálo. Útočník Realu Madrid měl být po artroskopické operaci kolena mimo hru dva až tři měsíce, nakonec vynechá celý zbytek letošní sezony. Vedení Realu Madrid na internetových stránkách oznámilo, že Nizozemec kopačky neobuje šest až devět měsíců...

Ruud van Nistelrooy si už nejspíš letos nezahraje

Nizozemský útočník ve službách Realu Madrid Ruud van Nistelrooij si poranil pravé koleno a podle některých informací by mohl na trávníku chybět až do ledna. Kvůli problémům s vnějším meniskem byl střídán v utkání Ligy mistrů proti Juventusu. Stejný kloub už měl navíc v roce 2000 operován.

Van Nistelrooyovo zranění je vážné, možná bude muset na operaci

Real Madrid ve středu nestačil na Juventus, a aby toho nebylo málo, možná na hodně dlouho přišel o Ruuda van Nistelrooye. Nizozemskému kanonýrovi se znovu ozvalo jeho problematické koleno a nyní ho čeká vyšetření u vyhlášeného specialisty Richarda Steadmana, který rozhodne o nutnosti operace...

Ohlasy na madridské derby: Schuster si stěžuje na rozhodčí

Atlético v šestém kole narazilo na giganta z Barcelony, ten si nakonec s madridským celkem pohrál a zvítězil jasně 6:1. V sedmém kole narazilo Atlético na dalšího giganta – Real Madrid, a doufalo v napravení minulého výsledku. V ostře sledovaném derby ale nakonec zvítězil hostující Real penaltou ze šesté minuty nastavení... My vám nyní přinášíme ohlasy hráčů, i trenérů na tento výsledek.

Podle Van Nistelrooye získá Zlatý míč Ronaldo

Již za několik týdnů francouzský magazín France Football udělí jednomu hráči Zlatý míč, tedy cenu každoročně udělovanou nejlepšímu fotbalistovi působícímu v Evropě. Nejžhavějším kandidátem je Cristiano Ronaldo a myslí si to i Ruud van Nistelrooy...

Van Nistelrooy: Toto je Real Madrid

Real Madrid se po porážce na hřišti Deportiva La Coruňa naladil na vítěznou notu a velkou zásluhu na tom má i Ruud van Nistelrooy. Ten v posledních dvou zápasech zaznamenal pokaždé jednu branku a soupeře Bílého baletu varuje, že jeho tým má stále velké rezervy...

Real Madrid – Manchester City: Jednání na poslední chvíli

Jedním z nejzajímavějších přestupů léta se stal odchod Robinha z Realu Madrid do Manchesteru City pár minut před uzávěrkou. Noví majitelé City dosáhli toho, co se nepodařilo Chelsea, nicméně ani oni nebyli při vyjednávání stoprocentně úspěšní, neboť v plánu měli ještě několik dalších hráčů Merengues.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele