Ronaldinho si nechal srovnat předkus

Brazilský fotbalista Ronaldinho už nemá předkus. Během ani ne hodiny mu stomatolog srovnal zuby, které pro něj byly typické stejně jako dlouhé vlnité vlasy a fotbalové umění. Bývalý mistr světa i nejlepší hráč planety změnil vzhled v úterý v Belo Horizonte.

Rád bych měl Ronaldinha v týmu, prozradil Bilić

Atlético Mineiro se v posledních týdnech dostává hodně často na přední stránky nejenom brazilského tisku a nemůže za to pouze triumf v Copa Libertadores. Hodně se spekuluje o přestupu mladého záložníka Bernarda do Porta nebo Šachtaru Doněck, pozornost je pak věnována i Ronaldinhovi a Beşiktaşi...

Ronaldinho věří, že si vybojuje pozvánku na domácí MS

Ronaldinho již delší dobu nepatří do brazilské reprezentace, přesto ale nehází flintu do žita a věří, že na světovém šampionátu konaném za rok a půl ve své vlasti nebude chybět. Dvaatřicetiletý záložník je přesvědčen, že pokud se vrátí do své bývalé formy, bude týmu prospěšný...

Ronaldinho se v Brazílii blýskl třemi góly a dvěma přihrávkami

Dvojnásobný nejlepší fotbalista světa Ronaldinho dal v brazilské lize vzpomenout na své nejlepší časy. Dva dny po úmrtí nevlastního otce se dvaatřicetiletý útočník Atlétika Mineiro blýskl proti Figueirense hattrickem a dvěma přihrávkami a přispěl k výře 6:0.

Flamengo přešlo do protiútoku a miliony chce po Ronaldinhovi

Brazilský klub Flamengo přešel ve sporu s Ronaldinhem do protiútoku a nyní požaduje náhradu škody od něj. Bývalý dvojnásobný nejlepší hráč světa se s Flamengem rozešel ve zlém před třemi týdny a soudí se s ním o 20 milionů dolarů na výplatách. Tutéž částku za poškození pověsti nyní chce Flamengo od Ronaldinha.

Ronaldinho bude pokračovat v Mineiru

Ronaldinho dokončí letošní sezonu brazilské ligy pod křídly mistra státu Minas Gerais, Atlétika Mineira. Nový klub 32letého útočníka už dohodu s hráčem oficiálně potvrdil, jen pár dní po jeho rozchodu s Flamengem...

Ronaldinho skončil ve Flamengu a chce po klubu miliony dolarů

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho odchází z Flamenga. Podle agentury AP dnes jeho smlouvu zrušil soud, na který se někdejší útočník AC Milán a Barcelony obrátil poté, co od klubu nedostal výplaty v údajné celkové výši 20 milionů dolarů (asi 416 milionů korun).

Ronaldinho se nedostal do brazilské nominace pro OH

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho si s největší pravděpodobností nezahraje jako jeden z povolených starších hráčů na olympijských hrách v Londýně. Reprezentační kouč Mano Menezes bývalou hvězdu Barcelony nepovolal ke čtyřem přípravným zápasům na přelomu května a června, čímž prakticky ukončil Ronaldinhovu snahu se do týmu dostat.

Ve Flamengu si jsou jistí, že Ronaldinho zůstane

Ronaldinho se loni v zimě vrátil zpět do vlasti, jeho angažmá ve Flamengu je ale prozatím podobně divoké jako pobyty v Barceloně či AC Milán. Bývalý nejlepší fotbalista světa je v poslední době spojován s odchodem, ředitel klubu z Ria de Janeiro ale nepochybuje o jeho setrvání...

Vanderlei Luxemburgo předčasně končí ve Flamengu

Trenér Vanderlei Luxemburgo byl pouhý den po postupu do základní skupiny Poháru osvoboditelů odvolán od fotbalistů Flamenga. Za předčasný konec bývalého kouče Realu Madrid a brazilské reprezentace prý můžou spory s největší hvězdou klubu Ronaldinhem.

Ronaldinho kvůli dluhům pohrozil odchodem z Flamenga

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho pohrozil vedení Flamenga odchodem z klubu. Podle brazilských médií totiž jednatřicetiletý záložník už pět měsíců nedostal výplatu a klub mu dluží dva miliony dolarů (asi 40,4 milionu korun).

Ve Flamengu o zájmu Panathinaikosu o Ronaldinha neslyšeli

Hodně rychle byly popřeny zvěsti o možném odchodu Ronaldinha z Flamenga do Řecka. Jméno brazilského záložníka bylo spojováno s Panathinaikosem, jeho současný zaměstnavatel ovšem o něčem podobném nic neví...

Fanoušci vypískali Ronaldinha

Nepřátelská atmosféra čekala na slavného Ronaldniha při návratu na stadion mateřského klubu Grémio Porto Alegre. Kromě toho, že bývalou hvězdu Barcelony a AC Milán vypískali fanoušci, ztratilo jeho Flamengo vedení 2:0 a prohrálo 2:4.

Ronaldinho touží po účasti na olympiádě

Hvězdný Ronaldinho se po deseti měsících vrátil do brazilské reprezentace a přispěl k výhře nad Ghanou. Útočník Flamenga byl se svým výkonem spokojený a věří, že se v národním týmu neukázal naposledy. Ronaldinhovým aktuálním cílem je účast na Olympijských hrách v Londýně příští rok.

Menezes hodlá vlít do brazilských žil staronovou krev

Hned dva velké návraty by se měly uskutečnit toto pondělí, kdy Brazilci sehrají své přátelské utkání s Ghanou. Už dlouho se hovoří o Ronaldinhovi, který od MS 2010 reprezentoval jen jednou. Trenér Mano Menezes by ale mohl vzít na milost také levého beka Realu Madrid...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele