Ronaldinho rozvázal smlouvu s Atléticem Mineiro

28.07.2014, 22:48
Aktuality
Ronaldo de Assís Moreira, fotbalovému světu známý jako Ronaldinho, již nebude hrát za Atlético Mineiro. Bývalý brazilský reprezentant se s úřadujícím jihoamerickým šampionem dohodl na okamžitém ukončení spolupráce a nyní je spojován s jinými zajímavými destinacemi...

Čtyřiatřicetiletý ofenzivní středopolař byl blízko odchodu už v zimě, tehdy ale nakonec prodloužil smlouvu do konce kalendářního roku. Tu ovšem nyní obě strany rozvázaly, což už potvrdil trenér Levir Culpi.

"Už s Ronaldinhem nemohu počítat, jeho éra u nás skončila. Je to škoda, protože je idolem pro všechny z nás. Všichni milují jeho fotbal, způsob jeho hry a navíc je to velmi charismatická osobnost. Ale to je život, on zkrátka odchází a my musíme pokračovat bez něj," prohlásil Culpi.

Někdejší vítěz Zlatého míče hrál za Atlético Mineiro poslední dvě sezóny. Nyní o něj údajně stojí Boca Juniors, která hledá náhradu za odcházejícího Juana Romána Riquelmeho. Zájem prý mají také Fluminense a neznámý klub z Major League Soccer, své nové působiště by Ronaldinho měl odtajnit na tiskové konferenci ve středu.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (338)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele