Roman Pavljučenko Články

Další články

Tottenham přivedl Sahu a přijde o Pavljučenka

Francouzský útočník Louis Saha přestoupil jako volný hráč z Evertonu do konkurenčního Tottenhamu. S londýnským klubem třiatřicetiletý fotbalista podepsal smlouvu na tři a půl roku. Spurs naopak opustí Roman Pavljučenko, který přestoupí do Lokomotivu Moskva.

Redknapp plánuje ponechat si v zimě Pavljučenka

Roman Pavljučenko si podle všeho bude muset počkat na svůj odchod z Tottenhamu. Ruský útočník už delší dobu nepatří do základní sestavy a hraje méně, než by se mu zamlouvalo. Vyhlíží tak změnu dresu, něco podobného ale pro nejbližší přestupový termín neplánuje manažer Harry Redknapp...

Pavljučenko zas a znovu uvažuje o odchodu z Tottenhamu

Už dobré dva roky Roman Pavljučenko nepravidelně vyhlašuje, že kvůli slabé herní vytíženosti opustí Tottenham. Ani v letošní sezoně nepatří do základní sestavy Harryho Redknappa. Klub sice v létě opustili Keane a Crouch, jenže přišel Adebayor a Pavljučenko opět sedí. Vyjde mu konečně odchod?

Už mě nebaví sedět, v létě odejdu, prozradil Pavljučenko

Celý leden byl Roman Pavljučenko spojován s možným odchodem z Tottenhamu, kde nedostává tolik příležitostí, jak by si přál. Jenže první měsíc nového roku je za námi a ruský útočník stále figuruje na soupisce Spurs. V létě se to ale s největší pravděpodobností změní, Pavljučenko totiž přiznal, že není spokojen a odejde.

Pavljučenko z Tottenhamu možná odejde. Zájem má Sporting

Roman Pavljučenko opět oživil své přání odejít z Tottenhamu. Agent hráče Thomas Zorn potvrdil, že anglický klub jedná o možném hostování ruského střelce s portugalským Sportingem.

Pavljučenko ví, že jeden zápas nestačí

Roman Pavljučenko po nedělním zápasu ve Wiganu zářil radostí. Útočník Tottenhamu zaznamenal první dva ligové góly v sezóně a minimálně na čas zavřel ústa svým kritikům. Pavljučenko ale dobře ví, že jeden povedený zápas nestačí, svoje kvality musí dál dokazovat.

Pavljučenko se odchodu z Tottenhamu navzdory zranění nevzdal

Roman Pavljučenko se sice v pohárovém utkání s Leedsem zapsal mezi střelce, přesto stále touží po změně působiště. Jeho touhu po odchodu z Tottenhamu, kde dlouhodobě není spokojený, by však mohlo zhatit zranění třísla, které ve zmíněném utkání utrpěl.

Tottenham Bentleyho a Pavljučenka uvolní, ale za adekvátní peníze

Tottenham myslí hodně vysoko a v posledních letech nakoupil řadu kvalitních fotbalistů. Mezi největší zklamání patří ruský útočník Roman Pavljučenko a anglický záložník David Bentley, o nichž se spekuluje v souvislosti se změnou dresu. Spurs jim bránit příliš nebudou, ovšem prodají je pouze v případě výhodné nabídky...

Pavljučenko: Je nemožné, abych v současné situaci zůstal

Ruský reprezentant Roman Pavljučenko si je dobře vědom faktu, že jeho přestup do Tottenhamu nebyl krok správným směrem. V londýnském klubu od samotného zárodku strádá a nyní dokonce přiznal, že v zimě klub opustí.

Pavljučenko má stále místo v reprezentaci

Rusko čeká barážové dvojutkání o postup na MS 2010 proti Slovinsku a jeho trenéra Guuse Hiddinka před ním trápí například pozice Romana Pavljučenka v Tottenhamu. Ten letos moc často nenastupuje a od prvních minut bude chybět minimálně i v prvním zápase proti Slovinsku, Hiddink s ním ale i tak počítá...

Pavljučenko stále nehraje, v zimě asi odejde

Roman Pavljučenko se ani v nové sezoně nedokázal poprat s těžkou konkurencí a v útoku Kohoutů se objevuje pouze sporadicky. Výjimečný start si připsal v úterním pohárovém zápase s Evertonem, ale příliš toho neukázal.

Zenit má zájem o Pavljučenka, agent se chystá na jednání

Agent Romana Pavljučenka Oleg Armetov prohlásil, že jeho klient je připraven na další jednání se Zenitem Petrohrad. Ruský útočník by se tak po dvanácti měsících strávených v anglickém Tottenhamu mohl vrátit zpět do ruské ligy.

Pavljučenko by se mohl vrátit z Anglie do Spartaku

Roman Pavljučenko by se mohl po ročním nevydařeném působení v Tottenhamu vrátit do Spartaku Moskva. Ruský klub by rád sedmadvacetiletého reprezentanta získal, zatím se však s vedením Hotspur nedohodl na ceně.

Pavljučenko vyhlíží přestup

Angažmá Romana Pavljučenka v Tottenhamu nebude mít zřejmě příliš dlouhého trvání. Ruský reprezentant po pouhém roce opět požádal agenta, aby mu našel nového zaměstnavatele.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele