Pavljučenko vyhlíží přestup

20.06.2009, 21:04
Aktuality
Angažmá Romana Pavljučenka v Tottenhamu nebude mít zřejmě příliš dlouhého trvání. Ruský reprezentant po pouhém roce opět požádal agenta, aby mu našel nového zaměstnavatele.

27letý útočník přicházel na White Hart Lane jako velká hvězda ze Spartaku Moskva. Bývalý trenér Juande Ramos za něho zaplatil více jak 17 miliónů eur, jenže tyto investované peníze se Spurs příliš nevyplatily. Pavljučenko v 28 zápasech vstřelil jen pět branek a ve druhé polovině ročníku se dostával na hřiště už převážně jen jako náhradník.

Přes těžkou konkurenci v podobě Jermaina Defoea, Robbieho Keana a Darrena Benta se příliš neprosadil, a tak má v plánu Londýn opustit. Do Tottenhamu by navíc během léta měly zamířit další posily.

Oleg Artemov, Pavljučenkův agent, potvrdil, že se poohlíží po nových zájemcích. "V současné době mě zaměstnává hledání klubů pro Romana," prozradil ruský agent pro Daily Mirror. Podle posledních zpráv se ozval například německý Stuttgart.

"Na začátku týdne jsem měl nějaké telefonáty od manažera Stuttgartu, jenž mi potvrdil jejich zájem o Pavljučenka. Zatím je však příliš brzy na to začínat jednání. Hodně bude pochopitelně záležet na názoru mého klienta a také Tottenhamu," pokračoval Artemov. "Mluvil jsem s předsedou Spurs Danielem Levym a podle jeho slov by Romanova cena neměla nijak klesnout," dodal.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (310)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele